אניחושבת שרוב הפעמים היא קוראת לאלימות ולגסות הרוח שלה "סחבקיות, חום, אותנטיות". מרגיז אותי שעושים דה-לגיטימציה לאדיבות, לשפה תקנית, להתנהגות מאופקת בצורה כזאת. יעני, אם אני מנומסת אני לא "אותנטית".
להודות שיחסית למרגוליותה היא התמתנה בתכנית הזאת והייתה פחות בהמית - היא גם יחסית נתנה לאורחות שלה לדבר לפני שהתפרצה להם לדברים (חוץ מפרק אחד שהיא ביקרה אצל מרוקאית שהתעקשה ברוב עוונתיה להחזיק את סיר עם כפפות מטבח וזכתה לכינויי החרטא הרגילים) ואף יש לציין שהיא הקדימה את כל הגיל חובבים וחובבי האותנטיות עם פורמט הבואו-נבקר-במטבח-של-מישהו-ונחטט-לו-בסיר. זהו, זה סף המילים הנחמדות שיש לי להגיד על מרגול, תאומתה של אוהורה.
חיפשתי לאן בשרשור המוזר הזה אני אוסיף תגובה ופשוט בחרתי משוה רנדומלי ככה. אז בקשר למי יותר טוב.. כולם הכי טובים, טוב? כל מי שהולך במדים של צי הכוכבים של הפדרציה (אלו מ TNG העונות האחרונות הכי יפים) הוא הכי טוב, הכי מוצלח הכי יפה והכי שווה. עכשיו בואו מתחיל עוד וויכוח מי יותר טוב מסע בין כוכבים או מלחמת הכוכבים. וכל הבית בא בריצה כי לא הבינו למה אני צוחק כל כך. החלפתי שלושה זוגות תחתונים (מטאפורית) אחרי שקראתי את השרשור המופרע הזה. ההודעה מנוסחת בלשון זכר, אך מכוונת לכולם כאחד ולאחד ככולם.
כל מי שהולך במדי הפדריציה הוא הכי טוב, הכי מוצלח והכי שווה (השמטתי את הקטע של היפה במכוון...) אבל עזוב אותך מוויכוח לגבי סטאר טרק או סטאר וורס, הסרטים של סטאר וורס משלימים לי את המגירה של סטאר טרק... אני בכלל לא מעוניינת להשוות בין הדברים, כל השוואה מפחיתה מהרמה של כל אחד מסידרת הסרטים האלה...
קפטן - יוביוב הירוק. רופא - יוביוב הירוק. יועצת - קסאוירה הולנדר שאר הצוות (בלי חשיבות לתפקיד): ט´פאל בוורלי קראשר סבן אוף ניין רו לארן ג´אדזיה דאקס ואם ישאר מקום, גם את דיאנה טרוי.