צוות אלטרנטיבי לספינת חלל

SaxonK

New member
מה סה?!

הטורפדו של ג´יינוויי יזמבר את הגמד הבריטי הקרח שלך עם הכוס תה ההסתדרותית שלו, כי ג´יינוויי מתקדמת יותר מבחינת כלי נשק. ואין לה תחת מקומט! יש לה תחת נחמד מאוד, והייתי עושה לתחת שלה טובה! ו-וורף התינוק המגודל מוכנע על ידי ג´דזיה בהנף עפעף אחד קטן. הוא נופל לרגליה ומרייר כמו תינוק שרוצה מוצץ. ועכשיו הכול ברור. אתה קרח. ובריטי.

rdaffi

New member
אני חייב לציין...

שג´יינוואי היא כן קילרית, וזה לאו דפקא חיובי... כמו למשל בפרק The Swarm שבו היא פולשת לטריטוריה של שטח זר ועוד מעיזה להגיד שהם "חבורת בריונים"? נו באמת, מי כאן זה הפולש ומי התמגונן?

רגע אתם לא רואים את מרגול בתפקיד

גיינאן? היא תשב על הבאר ותוריד דאחקות עם הצוות, על כל תקלה טכנית היא תצעק מה זה החרטא הזה? תתערב להם באוכל ותסרב לרדת לכוכב של אשכנזים?

SaxonK

New member
גדול! גדול! גדול! LOL!

"יום אחד אולי אפרוש כנפיים..."

SaxonK

New member
ה"כרעיים" של מרגול,

זה לא משהו שהייתי רוצה לחזות בפרישתו...

וגם משוררת דגולה.

מי עוד יכולה להמציא משפט נחרז היטב כמו:
ערב טוב קהל נפלא, מרגול שלכם מיד
אולי היא תוכל גם לעדכן את שיר הפתיחה של אנטרפרייז. לא יודע, תוסיף דרבוקות או משהו..

SaxonK

New member
ג´יינוויי לא עונדת גורמטים../images/Emo70.gif

מקסימום יש עליה את הקומיוניקייטר של סטארפליט, לשעת מצוקה. "קתרין, יקירתי, מה תלבשי לארוחה הערב?" "אני אלבש חיוך, קומיוניקייטר וזה הכול..." "הו, קתרין... בים מי אפ!"

SaxonK

New member
והיא עוד חושבת שהיא טינה טרנר

הישראלית. וזה כל כך פאתטי. אבל מסכנה, ממה היא חיה היום?

יקיריי, היא היום מגישה את תכנית

הישול המהוללת "במטבח עם מרגול" בערוץ בריזה (וגם משמשת פאנליסטית מן המניין בתכנית "קול העם", גם כן בבריזה) - ככה שהיא אכן פורסת כרעיים. בתכניתה מרגול הקולוניאליסטית הבריטית המהוללת הולכת לבתיהן של נשים מזרחיות בנות 70+ המומחות בהכנת מאכלים מזרחיים ומטרידה אותם כשהיא דוחפת את הראש לסירים ושואלת את שאלת השאלות - "מתי התחתנת?" (אצל התמניות התשובה משום מה היא תמיד 13) ובין היתר אף ביקרה בכפרים דרוזים וערבים והשכינה שלום עולמי בהכנת פיתות. משש השגרירה לוקסנה מרגול.

אז אתה בטח הכרת את התשדיר שהיה

לה ברדיו... עם איזה ג´יבריש מטופש שאמור להשמע כמו יפנית... ואז נכנסת איזו קריינות פלצנית שאומרת משהו על תוכנית בישול למאכלי גורמה בהנחיית מרגול... עד שבהמת הירקון הזאת מתפרצת עם הקול העורבני שלה וצווחת משהו כמו "נרעה לח´ם? זאת תהיה תוח´נית בישול עאסלית... בלה בלה בלה"... אני חושב שבכיתי אחרי הפעם הראשונה ששמעתי את זה.

למעלה