אני באמת מופתע ממך.
יש לך כזה טייק שלילי על הכל. אני בדיוק ראיתי אתמול את פרק 19 (שבו הכוחות עברו מהעיניים לידיים, אנדי גילה את הסוד) ובאמת שלדעתי זה אחד הפרקים הטובים בעונה. קודם כל, הם לא עשו מזה כזה עניין גדול, להפך, הם התייחסו לזה ואח"כ המשיכו הלאה, בהמשך קצת התלהבו מזה שהכוח שלה התחזק (שהיא העיפה את הגרימלוק) וזה הכל. אתה עשית את זה הרבה יותר גדול ומשמעותי ממה שזה. בהמשך הסדרה מתייחסים לזה שהכוח שלה בא מהעיניים ומדברים על זה. שום דבר לא נשכח. לגבי הלולאת זמן, אני חושב שזה נעשה אמנם בצורה פשוטה אבל הם גרמו לזה שהעלילה מביאה אותן לגלות כל הזמן מעט זמן לפני ההגעה שלו וזאת ההחלטה שלהן ללחום בו בבית שלהן. אני לא חושב שזה נורא כמו שציינת, להפך, אני ממש אוהב את הפרק הזה. זה שהפרק נכתב לפני 10 שנים, זה חתיכת פקטור לעלילה הזאת. הערוץ חייב את התסריטאים תמיד להכניס פן של חיים צעירים לחיים של הבנות (מכאן העלילה הקבועה של העבודה של פרו או של המסעדה של פייפר, החברים שלהן וכו') ולכן במגבלת הזמן הם היו מוכרחים להכניס גם את עלילת ג'ואן מהתיכון המציקה וגם את עלילת רודריגז המפחיד ואפשר היה לוותר ולהרחיב בהתאם. אנדי - היה עצוב שהוא מת. מאוד. מתייחסים לזה בפרקים הפותחים של עונה 2 וזה עצוב. אני חושב שהמוות שלו מהווה 2 דברים: 1. מראה לנו שלא תמיד יש סוף טוב ושהן מכשפות והכל הולך להן וזה קיטשי וכו'. 2. מהווה נקודת מדרגה (אמנם על חשבון אנדי) לדמות של פרו ולהשלכות של הקסם על החיים שלהן. כלומר, הן עכשיו מבינות עד כמה הן לא צריכות להיות reckless עם הכוחות שלהן. וממשיכים להתייחס לזה בתחילת עונה 2 עד פרק 9 לסירוגין. אני חושב שהמוות של אנדי, בין אם היה צריך לקרות (לפי דעתו) או לא צריך לקרות, נעשה בצורה מקסימה וכן היה עצוב ומרגש, מוזר לי שאתה ישר עובר לכעס וזעם על איך התסריטאים העזו לעשות לנו את זה. זאת עונה ראשונה מצויינת לדעתי, פחות או יותר יציבה, מאוד ברורה עם החוקים שלה כלפי הדמויות והעולם שהיא יצרה. כל דמות מאוד מוגדרת עם קו חיים מאוד ברור ומטרה מאוד אמיתית, אופי וחיים שלמים. טד קינג עזב בסוג של עלטה ולא הייתה מעולם התייחסות בתקשורת על העזיבה שלו, אם צריך לשים שעיר לעזאזל כמובן ששאנן אוכלת את החרא ומואשמת בכך שהיא לא אהבה אותו וביקשה שיהרגו את הדמות שלו. בינינו, הוא לא כזה שחקן טוב וההריגה של הדמות, עשתה טוב לסדרה והוציאה אותנו מהלופ של רוע שבועי-גורר-חקירה-שבועית ואנדי מתערב.