צומחים רוחנית ב
אנשים

צומחים רוחנית ב../images/Emo43.gif אנשים

הערב החל משעה 20:00 יארח פורום שואלים את הקלפים את ההילר, מאסטר רייקי ומתקשר דוד גילאור - "נוצה לבנה". האירוח יכלול טיפול אנרגטי, הכוונה וייעוץ לחשיבה חיובית להתפתחות והצמיחה האישית והרוחנית. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=131044901
מעבירים בגדים מהאחים הגדולים? עוקבים אחרי מבצעים ברשתות השיווק? שומרים קופסאות מעדני חלב ישנות כחומרי יצירה? היכנסו לפורום הורים לתינוקות, ספרו לנו מה הטיפ המנצח שלכם לחיסכון בקניית מוצרים לתינוק ואולי תזכו באספקה לשנה של חיתולי פמפרס! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=131048961

מכושפות סוף עונה 1../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סוף ממש עצוב ומכעיס! עצוב בגלל מותו של אנדי
ומכעיס בגלל שהוא מת עקב הכתיבה העלובה!
! הרעיון הזה של לולאת זמן לא דבר חדש (עשו את זה לפני הסדרה ואחריה) בסדרות פנטזיה\מדע בדיוני וברוב הסדרות האלה לא מצליחים לכסות את רוב האפשרויות שיכולות לקרות. ברוב הסדרות זה לא ממש מפריע (והפרק הוא גם פרק אמצע עונה שלא משנה הרבה) אבל בסדרה הזאת זה יוצא בצורה כל כך בוטה! וזה סוף עונה! התחלתי את הסדרה עם הרגשה ממש כיפית ולא יכולתי להפסיק לראות פרקים מהעונה הראשונה ב- VOD אבל ככל שהעונה התקדמה כמה דברים לא מצאו חן בעיני כל כך בעלילה וזה הגיע לשיא בכמה מהפרקים האחרונים של העונה (ההחלפה המיותרת בין העיניים והידיים. זה מיותר כי מלכתחילה לא היו צריכים לפתוח את הסדרה עם העיניים ואז להחליף בצורה טיפשית. השימוש בידיים הוא לא מיותר אבל לא צריך לעשות החלפה באמצע העונה ואז כמו הרבה סדרות מדע בדיוני\פנטזיה אחרות - לשכוח לחלוטין מהפרט הזה לכל אורך הסדרה. גם איך שאנדי גילה על פרו לא מצא חן בעיני) שממש הורידו לי את המוטיבציה לראות את הסדרה. ועכשיו בא סוף העונה הנוראי שהתחיל כמו פרק ממש מסקרן ומעניין עם אפשרות לקחת נושא טחון כמו לולאת זמן ולתת לו אינטרפטציה חדשה (במקום שפיבי תדע מה קרה היא לא הייתה יודעת וככה הדמויות הטובות המרכזיות בסדרה לא היו מגלות על לולאת הזמן. הן היו יכולות לעצור אותו בדרך אחרת כי כל פעם הדברים משתנים) אבל הפרק התגלגל לאותה דרך מוכרת שראיתי מלא פעמים בעבר (זה לא משנה שהפרק עצמו נעשה לפני בערך 10 שנים, גם אז עשו דברים כאלה). השיא היה כשנתנו לאנדי למות
ועוד אנדי (בסצינה האחרונה שלו בסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!) אומר לפרו שזה מה שצריך לקרות. זה לא משנה שיש עוד מאות דרכים לשנות את התוצאה עכשיו כשפיבי יודעת העיקר שטד קינג לא חידש את החוזה לעונה נוספת מסיבה שאני לא מודע אליה והוא לא יכול לחזור! היו לי הרבה דברים טובים להגיד על העונה הזאת אבל הכל הלך לטמיון עם הסוף הנוראי הזה. ד"א, למה באמת קינג עזב?

CharmedRulez

New member
אני באמת מופתע ממך.

יש לך כזה טייק שלילי על הכל. אני בדיוק ראיתי אתמול את פרק 19 (שבו הכוחות עברו מהעיניים לידיים, אנדי גילה את הסוד) ובאמת שלדעתי זה אחד הפרקים הטובים בעונה. קודם כל, הם לא עשו מזה כזה עניין גדול, להפך, הם התייחסו לזה ואח"כ המשיכו הלאה, בהמשך קצת התלהבו מזה שהכוח שלה התחזק (שהיא העיפה את הגרימלוק) וזה הכל. אתה עשית את זה הרבה יותר גדול ומשמעותי ממה שזה. בהמשך הסדרה מתייחסים לזה שהכוח שלה בא מהעיניים ומדברים על זה. שום דבר לא נשכח. לגבי הלולאת זמן, אני חושב שזה נעשה אמנם בצורה פשוטה אבל הם גרמו לזה שהעלילה מביאה אותן לגלות כל הזמן מעט זמן לפני ההגעה שלו וזאת ההחלטה שלהן ללחום בו בבית שלהן. אני לא חושב שזה נורא כמו שציינת, להפך, אני ממש אוהב את הפרק הזה. זה שהפרק נכתב לפני 10 שנים, זה חתיכת פקטור לעלילה הזאת. הערוץ חייב את התסריטאים תמיד להכניס פן של חיים צעירים לחיים של הבנות (מכאן העלילה הקבועה של העבודה של פרו או של המסעדה של פייפר, החברים שלהן וכו') ולכן במגבלת הזמן הם היו מוכרחים להכניס גם את עלילת ג'ואן מהתיכון המציקה וגם את עלילת רודריגז המפחיד ואפשר היה לוותר ולהרחיב בהתאם. אנדי - היה עצוב שהוא מת. מאוד. מתייחסים לזה בפרקים הפותחים של עונה 2 וזה עצוב. אני חושב שהמוות שלו מהווה 2 דברים: 1. מראה לנו שלא תמיד יש סוף טוב ושהן מכשפות והכל הולך להן וזה קיטשי וכו'. 2. מהווה נקודת מדרגה (אמנם על חשבון אנדי) לדמות של פרו ולהשלכות של הקסם על החיים שלהן. כלומר, הן עכשיו מבינות עד כמה הן לא צריכות להיות reckless עם הכוחות שלהן. וממשיכים להתייחס לזה בתחילת עונה 2 עד פרק 9 לסירוגין. אני חושב שהמוות של אנדי, בין אם היה צריך לקרות (לפי דעתו) או לא צריך לקרות, נעשה בצורה מקסימה וכן היה עצוב ומרגש, מוזר לי שאתה ישר עובר לכעס וזעם על איך התסריטאים העזו לעשות לנו את זה. זאת עונה ראשונה מצויינת לדעתי, פחות או יותר יציבה, מאוד ברורה עם החוקים שלה כלפי הדמויות והעולם שהיא יצרה. כל דמות מאוד מוגדרת עם קו חיים מאוד ברור ומטרה מאוד אמיתית, אופי וחיים שלמים. טד קינג עזב בסוג של עלטה ולא הייתה מעולם התייחסות בתקשורת על העזיבה שלו, אם צריך לשים שעיר לעזאזל כמובן ששאנן אוכלת את החרא ומואשמת בכך שהיא לא אהבה אותו וביקשה שיהרגו את הדמות שלו. בינינו, הוא לא כזה שחקן טוב וההריגה של הדמות, עשתה טוב לסדרה והוציאה אותנו מהלופ של רוע שבועי-גורר-חקירה-שבועית ואנדי מתערב.

always be me mc

New member
מצטערת לא קונה את זה ששאנן אוכלת ../images/Emo93.gif

באמת שלא
(המ אולי אאמץ אותו?)

always be me mc

New member
אנדי ../images/Emo7.gif

ומה איירה זהו? סיימת עם מכושפות? כי זה דיי נשמע כאילו וויתרת על הסדרה
ובאשר לקינג אז משום מה שאנן עולה לי לראש(אל תהרוג אותי דוד
) אגב אני אמנע מדעתי המלאה על הפרק כי אני עוד תשושה מהדיאלוג הקודם אז אני רק אגיד שלמרות המוות של אנדי אני מאוד אוהבת את הפרק הזה

CharmedRulez

New member
זה פרק מעולה!

ואיירה גיינס אני אוסר עלייך מלהפסיק לראות מכושפות! עונה 2 ו3 ו4 ו5 ו6 ו7 ו8 נשארו לך והן מדהימות וזאת חתיכת סדה. לא תתחרט.

always be me mc

New member
You said it man! ../images/Emo233.gif

אכן פרק מעולה! *יוצאת מהארון ומודה* ואומנם אני לא חולה על עונה 6 אבל גם לה פרקים מעולים (כנ"ל ל-7) 2-3-4-5 זהו רצף של עונות שהולכות ומשתפרות לדעתי וגם 8 עונה דווקא טובה. בקיצור יהיה פיספוס אם הוא יפסיק אך מצד שני את השינויים ופיגי הוא יאהב? נראה לי הוא יתעצבן ברמות

CharmedRulez

New member
תירגעי תירגעי. הוא מעוצבן בלי קשר גם ככה.

הוא יאהב יותר לדעתי.

always be me mc

New member
תרגיע אתה../images/Emo232.gif../images/Emo3.gif

את המשפט האחרון שלי לא צריך לקחת ברצינות רבה מדי
(במיוחד לא את הפצצה
)

לא הפסקתי לראות את הסדרה...

המוטיבציה שלי אומנם ירדה לעומת תחילת העונה הראשונה אבל אני עדיין לא סיימתי איתה. המוות שלו כל כך תסכל אותי, במיוחד בגלל שיכלו להימנע מזה, שהרגש הכמעט יחידי שהרגשתי היה כעס. נכון שלפי כל התגובות שלי זה נשמע כאילו אני שלילי לגבי הכל אבל אני פשוט לא מתייחס לחלקים הטובים בסדרה. אני מתמקד ברע כי הוא הבולט. הדברים הטובים גורמים לי להרגיש נוח וכנראה זה מה שהופך אותם לפחות דומיננטים. ד"א, ראיתי את הפרק הראשון בעונה השניה ואני אתייחס אליו בסוף השבוע

always be me mc

New member
חה חה מצחיק מאוד../images/Emo232.gif

ודוגרי שאנון, שאנן כיוון שאני לא מעריצה שלה אז לא כזה אכפת לי אבל אם בעיתון יכתבו אליסיה, אלישיה, אלסה אוי ואבוי להם!
(וכן יש לי גזרי עיתונים עם כתבות על אלישיה.. סליחה התכוונתי אליסה
)

אם חושבים על זה....

אז היא היחידה שעדיין שומעים עליה. היא היחידה שאני שומע את השם שלה מדי פעם לעומת פייפר שלא עשתה משהו משמעותי מאז סוף הסדרה ושאנון שאם לא הייתה עושה את 90210 (דבר שהחזיר אותה לתודעה מעט) אז עדיין היינו רואים אותה (או לא) בסרטים לא מוכרים. אז יופי לפלישיה (
סליחה התכוונתי אליסה).

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המ בקשר להולי אז זה דיי מובן היא מגדלת ילדים, נשואה וזה.. אבל דוגרי אני באמת מרגישה ששומעים על אליסה יותר (lol אולי כי אני בפורום אליסה
) ושהיא עושה יותר(ספר, בגדים, תוכנית, סרט..)

always be me mc

New member
שמחה לשמוע זאת :)

ושמע גם אם הדברים הרעים בולטים יותר (וגם אני לפעמים יותר קל לי לראות את הכוס חצי ריקה) יהיה נחמד לשמוע גם מילים טובות על התוכנית וככה גם לא תצא פסימי וככה גם אולי יהיה לי עם מה להסכים
(תחשוב קצת חיובי אני אומרת
)

נקודה נכונה...

(פששש כבר השרשור גדל) אחד הדברים שאני הכי אוהב זו הדינמיקה בין האחיות. באמת שכיף לראות אותן רבות על אותם גברים ולשמוע עקיצות שהן מטיחות אחת על השניה.

always be me mc

New member
גם אני אוהבת את הקשר ביניהן

שרק מתחזק בעונה הבאה(עוד סיבה לאהוב אותה!
) ובאשר למריבות והעקיצות אז זה תמיד כיף לראות (גם בעונות המאוחרות
) מה שמזכיר לי : Demons now, drooling later

למעלה