צומחים רוחנית ב
אנשים

MoRaN SaShA

New member
לא מצליחה להבין למה מעיפים אותה מכל הפקה?

שמעתי שהיא עולה לכולם על העצבים.. אבל היא משחקת נהדר.. אני ממש אהבתי אותה גם בבוורלי הילס וגם במכושפות.. לא ברור לי למה היא עפה כל הזמן .. או מעיפה את עצמה. מה שלא יהיה.

always be me mc

New member
שאנן באמת משחקת מצויין../images/Emo127.gif../images/Emo232.gif

אבל אם באמת היא כזאת דיווה ובעייתית אז מגיע לה לעוף
המ והאמת היא שאף אחד לא יודע את האמת.. יש שמועות לכאן ולכאן אבל הדעה הרווחת היא ששאנן גרמה שיעיפו אותה (אולי כדאי לשאול את ג'ני גארת' בקשר לזה
)

Natali Milano

New member
בקיצר עם כל מה שאתה כותב

אתה חושב שאתה יכול לתקן את מכושפות? מה שהיה היה ורק שתדע מכושפות נגמר לפני 3 שנים וויק אפ היו במאים אחרים למכושפות אלא עם כן יחליטו לעשות עוד עונה בטח יתייעצו איתך

מי דיבר על תיקון?

בנאדם לא יכול להתלונן על הפקה לא מדויקת? להיות מתוסכל מתסריט בעיתי? אנשים רצו לשמוע דיעות אז אני משמיע דיעה....

תחילת עונה שניה...

(שני פרקים ראשונים) הדבר הכי בולט שראיתי זה השיזוף המוגזם והמזעזעה של אליסה. היא נראת כמו רוס בפרק ההוא של חברים שבו הוא טעה בשיזוף והשפריץ על עצמו כמה פעמים באותו צד. נראה נורא! חוץ מזה, העונה התחילה בסדר (כמה נגיעות למותו בטרם עת של אנדי). ה"חבר" (כבר לא) החדש של פייפר יצא די מצחיק. אין לי מה להגיד על שתי הדמויות החדשות (השכנים) חוץ מזה שהגבר נראה מאוד דומה לאח של ג'רי אוקונל. בכלליות, הסדרה נשארה כיפית וחוץ מהמראה של פיבי והידיים של פרו (במקום להתחיל עם העיניים מתחילים עם הידיים והכל בסדר) אין לי תלונות.

CharmedRulez

New member
ואולי קצת על הפרקים עצמם?

אני חושב שאליסה ממש יפה ככה עם השיזוף, נהנתה בחופשה בין העונות
היא התחתנה בדיוק... ותעזוב את ענייני הידיים של פרו כבר! זה נשאר ככה. לט איט גו!

Natali Milano

New member
הפתרון היחידי הוא

שאיירה אתה תפתח קומונה או פורום שבו תגיד מה אתה אוהב או לא אוהב במכושפות

always be me mc

New member
Alyssa looks fine ! ../images/Emo232.gif

ואתה שוב מגזים כהרגלך אבל האמת? כבר התרגלתי. הו ולא כזה קשור אבל חשבתי לעדכן אותך בקשר לשיער של היידן. מצאתי ציטוט שלה מתייחסת לתספורת וחשבתי לשתף אותך: "Long hair is more me. I didn't cut my hair because I wanted short hair; It was so damaged it needed time to grow again." אז תחשוב לפני שאתה מאשים

לחשוב על מה?

היא עדיין עשתה את זה, זה שהיא לא רצתה זה לא אומר שהיא לא עשתה את זה והרסה את עצמה בדרך.

always be me mc

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo232.gif

להסתפר ממש לא נחשב להרוס את עצמך אבל ואטאבר אם אתה רוצה להיות שטחי תהיה שטחי וזה מציק שאתה שופט אנשים על פי התוצאה לפני שאתה יודע למה הם עשו את מה שהם עשו(ובמקרה זה, זה נשמע כאילו היא עשתה את זה מחוסר ברירה) אז
גם לזה. בקיצור איירה יש יותר בחיים מאשר שיער אתה יודע את זה כן?

always be me mc

New member
יפה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo232.gif

ואתה לא שמעת שהחיים קצרים? אבל עזוב אותך שניה ממכושפות מה עוד אתה רואה?

למעלה