צומחים רוחנית ב
אנשים

always be me mc

New member
ואיירה../images/Emo232.gif

אומנם אני לא מסכימה עם החלק הראשון בהודעה שלך (ושעליה גם הגבתי) אבל עליי להודות כשאתה כותב ככה ומציין לפחות דבר או שניים חיוביים אז יותר קל לקרוא את ההודעות שלך
ואכן הסדרה עדיין כיפית

MoRaN SaShA

New member
השיזוף של אליסה מהמם .. איך אתה משווה בכלל

בלי קשר.. הפרק עם רוס קורע. היא ממש לא שזופה יתר על המידה. זה מהמם.

שיזוף מזעזע...

בפרק הראשון של העונה השניה זה נראה כאילו העיניים שלה (העיגול מסביב לעין) לבנות וכל שאר הפנים שזופים. היא השלימה את האחיות נהדר בעונה הראשונה (כולן לבנות) ובעונה השניה היא נראת רע. מזעזע

MoRaN SaShA

New member
איזה קטע..חשבתי שאני היחידה שחזרה לראות את זה

בVOD.. כשהתחילה הסדרה נראה לי הייתי בת איזה 9.. וזכורים לי פרקים בודדים מהסדרה.. שאהבתי אבל לא ציפיתי באדיקות.. וכשהתחלתי לראות בוורלי הילס 90210 ממש אהבתי , וממש אהבתי את שאנון! אז התחלתי לראות גם מכושפות.. ויאו זו סדרה מעולה!..אני כזו מתמכרת.. זה עצוב. ועוד יותר עצוב שאני יודעת שפרו תמות בעונה ה-3. לא אוהבת את פייג'. אבל אין.. פשוט סדרה ממכרת..קשה לי להפסיק לראות. בכל מקרה, שמחה לדעת שלא רק אני חזרתי לראות את זה 3 שנים אחרי שזה נגמר
פיבי ופרו ענקיות

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif ענקי מעלי לעונה 3+../images/Emo232.gif

וכן למי שצפה בכל הסדרה זה לא ספוילר אבל בשביל איירה זה כן(פעם ראשונה שלו שהוא צופה בסדרה והוא עוד לא הגיע לשם בכלל) בכל מקרה שמחה בשבילך על ההזדמנות לחזור ולראות ב-VOD, זו אכן סדרה מצויינת
והייתי אומרת עוד אבל אני חייבת לעוף אז מחר תגובות יותר מושקעות
המ וכיוון שאין פורום מכושפות אז אם את רוצה את יכולה לדבר על זה פה בשרשור המוקדש למכושפות או ב-
כי זה פורום אליסה(ויש לה מספיק עניינים בחיים
) אבל אם זה גם על עונות 4,5,6,7,8 נראה לי זה צריך שרשור נפרד מזה של איירה(ואולי זה דבר טוב כי יש לי משהו לקטר עליו בעונות המאוחרות).

פרק 5 מעונה 2 - יש לי רק דברים טובים...

להגיד עליו. זה בין הפרקים הכי טובים שראיתי עד כה ואולי הכי טוב. ממש נהנתי ממנו ולא רק בגלל שפרו קורעת מצחוק כשאני נראת כמו גבר. היא גם נראת מאוד דומה לגבר ככה (כמו שאמור להיות). אומנם ידעתי מהרגע הראשון שהשדה היא הבלונדה עם המחשוף אבל זה לא מנע מההנאה של הפרק (פלוס הבלונדה עם המחשוף ממש יפה). וגם אהבתי לשמוע את הקרנבריז בסוף הפרק. כמה שאלות: 1. איך קוראים לשירים מתחילת הפרק ובסוף הפרק של הלהקה? 2. איך הקרנבריז הגיעו למועדון של פרו? אני מבין שהפרסום מהפרק הקודם הכניס אותם לתודעה אבל כבר היא הצליחה לסגור איתם? 3. הבנתי שרצו להחליף מקום שבו בד"כ הדמויות יסתובבו (במקום המסעדה זה המועדון). הם לא יבקרו יותר במסעדה? 4. למה קוראים לה פיבס? זה קטע של האמריקאים לקרו לכל מי שקוראים לו פיבי גם פיבס?

CharmedRulez

New member
אני שמח מהדברים הטובים!

אני לא חושב שזה מהפרקים הטובים ביותר אבל אני פשוט חולה על הסיום שבו הבנות רוקדות לצלילי השיר עם החברים שלהן. פשוט קטע מקסים ומרגש כזה. אני מת עליהן. לגבי המועדון - לא בהכרח עבר שבוע מפרק לפרק אבל ההופעה של דישוואלה הכניסה את המועדון של פייפר לתודעה, כן. יש נטייה להפוך כל י' בסוף שם ל-ס. לא ברור לי. לשיר בסוף הפרק קוראים just my imagination.

always be me mc

New member
לשיר בתחילת הפרק../images/Emo232.gif

קוראים Promises וכמו שיר הסיום גם הוא של The Cranberries

always be me mc

New member
לא יכולה לעזור לך בזה../images/Emo232.gif

את הפרק הזה נראה לי ראיתי רק פעם אחת ואני לא ממש ששה לראות אותו שוב(מוזר לי לראות ככה את פרו
וכן תורי הפעם לקטר
) מה שכן אבל אני יכולה לומר לך שמרגע שהמועדון נכנס המסעדה יצאה מהסדרה(לא תראה אותה כבר בקיצור) המ ומה אתה מעדיף פריבי?
עדיף שלא זה מעלה לה זיכרונות רעים
ופריסבי ישמע רע
הו ואם כבר בפרקים מרוכזים בפרו עסקינן אז יש לה העונה פרקים טובים.. טובים הרבה יותר לדעתי.

למעלה