צועד בדרך

צועד בדרך

שלום לכולם אני צועד בדרך הלוחמים כבר הרבה זמן לבד מרגיש שאני רוצה להתקדם אך קצת תקוע לבד לא יודע אם אני פועל נכון וישנם המון מושגים... ואני רואה שאנשים פה כבר צועדים הרבה זמן בדרך ויש להם ידע רב אשמח לקבל הצעות,עזרה או למצוא מורה או קבוצה קיימת ...? בברכת אור צועד בדרך

אם אתה "רציני"

אם אתה רוצה באמת להשתנות ולא להתייחס לכל האמונות שלך כבסיס לשינוי... אז אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ואולי נקבע שיעור נסיון.

"רציני"?

אולי ? יש תנאים ללימודים? תראה הייתי אצל הרבה מורים בחיים ורובם לא ישמו את הידע שלהם בעצמם למשל המורה האחרון דיבר על ריפוי מצד אחד ומצד שני ועישן ....... עזבתי אותו כי אדם שמעשן בשבילי הוא לא מורה בכלל אם זו הכוונה שלך אז אני מבין..

אם

אדם שמעשן הוא לא מורה בכלל בישבילך אז אני לא מורה בכלל בשבילך. ולכן מיותר לענות על יתר ההודעה שלך.... מקווה גם לזכור את הניק שלך על מנת לא ללמד אותך משהו ב"טעות". (-:

המורים שלא עישנו, היו טובים יותר?

אתה צועד בדרך לבד כבר הרבה זמן.......אבל גם היית אצל הרבה מורים....ואתה תקוע. אתה שואל, יש תנאים ללימודים? ברור שלדעתך יש תנאים לדעתי אתה שופט בחומרה רבה את מי שמעוניין ללמדך, אולי בגלל זה אתה תקוע?? אתה צועד בדרך כבר הרבה זמן כך אתה אומר, לא למדת שהדרך לוקחת את הצועד בה למקומות שבהם הוא יכול ללמוד משהו כדי שייצא מהתקיעות שלו? אתה לא שם לב שהיא ממשיכה לקחת אותך במכוון למורים שיש להם משהו שלא נראה לך מתאים? משהו שיגרום לך להתנגד וזאת רק כדי שתסכים כבר לשים את השיפוטיות בצד, וללכת עד הסוף עם דברים? "דווקא הנקודות הכי לא נעימות הן נקודות המפתח לשינוי הבא"......." [ אשכר ] את מבין למה עמנואל שאל: "אם אתה רוצה באמת להשתנות ולא להתייחס לכל האמונות שלך כבסיס לשינוי? מבין עכשיו? איך אפשר לצאת מתקיעות בעזרת אותן האמונות שהביאו אותנו לתקיעות הזו? זה לא בסיס טוב לשינוי. לאף אחד לא רק לך. בהצלחה

אשכר

New member
הודעה מצוינת! צריך לשמור את זה

במאמרים פה בפורום או איפשהו

תרשה לי לצטט את דון רמירז.

לא... כמעט שכחתי... הבטחתי לא ללמד אותך (על פי בקשתך)... אז תמצא את הספר בכוחות עצמך.

wolfbrother27

New member
אתה המכנה את עצמך מורה דרך...

ואלה התגובות שלך ללוחם המבקש עיצה ? אני לא מכיר אותך ולמרות זאת יש לי כבוד אליך כמו אל כל אחד בפורום ובכלל ביקום. האם אתה חושב שאתה עושה "דווקא" לאותו בחור בעצם זה שאתה לא מיעץ לו ? זוהי תגובה חסרת ערך ואתה טועה. צועד בדרך ילמד את אשר הוא צריך ללמוד מאחרים שכן יכולים להעניק לו את ההדרכה שהוא זקוק לה.

אני לא מכנה את עצמי "מורה דרך"...

לוחם שבמקש עזרה? לא ראיתי כזה... יש אדם שאמר מפורשות שאני לא מורה עבורו, זאת אומרת הוא אמר שהוא לא רוצה עזרה ממני ואני מכבד את החלטתו. אני לא עושה "דווקא" לא לאותו יצור ולא ליצורים אחרים... אני חושב שאני פועל נגד היקום ונגד עצמי אם אני עוזר למשיהו שלא מבקש עזרה.. הלכה כמה וכמה לאדם שבמפורש לא רוצה את עזרתי. אתה חושב שהתשובה שלי הייתה חסרת ערך ושאני טועה.. ובכן, זאת דעתך והיא לגיטימית אך אני לא חייב לחשוב כמוך, אני חושב אחרת. בסופו של דבר אתה כותב: "צועד בדרך ילמד את אשר הוא צריך ללמוד מאחרים שכן יכולים להעניק לו את ההדרכה שהוא זקוק לה." אולי אתה צודק ואולי לא... אבל אתה מתייחס רק לחצי מהעיניין, יש מורה ויש תלמיד... המורה בוחר את התלמידים שלו והתלמידים בוחרים את המורים שלהם... זה לא חד-סטרי אלא דו-סיטרי.

רחשי לב

New member
צועד בדרך?

יש לך ניסיון עתיר , יש לך התקדמות מדהימה, אתה תמיד פועל נכון ואתה רואה פה אנשים שזקוקים לידע שלך כל הכבוד....איזה חשיבות.... התקבלת, מעכשיו אתה ה"מורה נכבד"...

כיוון

"מרגיש שאני רוצה להתקדם אך קצת תקוע לבד לא יודע אם אני פועל נכון" אתה יכול לתאר את המקום שאתה רוצה להיות בו?

רחשי לב

New member
תיאור המקום

הוא חוף הים עם כוס שמפניה ואלף "חתיכות". כדאי לתאר מה אני רוצה לעשות עם אלף החתיכות? אולי זה יעזור!!

בהודעה ששורת הנושא שלה היא "כיוון"

כתבתי ל"צועד בדרך" שאלה. שאלתי אותו: "אתה יכול לתאר את המקום שאתה רוצה להיות בו?" ואז אתה ענית לי, ותיארת מקום כלשהו. במקביל, "צועד בדרך" לא ענה לי עדיין על השאלה.

למעלה