צועד בדרך

תשובות ושאלות

רוצה להגיע לחופש כנראה שאני באמת תקוע באמונות ודעות המורים שהיו לי לא היו בדרך הלוחמים ואני צועד בדרך לבד כבר איזה 4 חודשים איזה דרך לחימה או משהו כזה.. מי זה דון רמירז ואיפה משיגים את הספר(אהה ואני מצטער אם העלבתי אותך עמנועל
(אתה מעשן באמת? )

אין לך את היכולת להעליב אותי.

אני מעשן, זה לא עיניינך למה אני בוחר לעשן או בוחר לא לעשן. אני צמחוני, זה לא עיניינך למה בחרתי להיות צמחוני. וכו' וכו' וכו' מצד שני, אני מכבד יצורים האחרים, ובתוכם אותך, לכן אני מנוע מללמד אותך. כיוון שאני מכבד אותך לא אצביע על האשליות שאני רואה בהודעות שלך וגם לא אענה על השאלות שלך, כמובן.

כפי שמארתי בהודעתי הקודמת:

אני מנוע מלענות לך כי אני מכבד את הבחירות שלך, אפילו אם הם שגויות ומבוססות על אשליות. ואם הייתי עונה ל-2 השאלות האלו שלך הייתי מלמד אותך די הרבה.

רק לדבר אחד אני שם לב כעת:

עניתי ל"רחשי לב" כאילו שהוא "צועד בדרך"... אני לא הנחתי שהם 2 יצורים אחרים ולא יצור אחד... זה כבר נשאל בשירשור הזה ולא ראיתי תשובה ברורה, אז עכשיו תורי לשאול: שני הניקים הם של אותו האדם או מדובר כאן על 2 אנשים? אף אחד לא יכול לקבוע עבור מישהו אחר אם האחר נעלב או לא נעלב... ואין צל צילו של מושג איך הגעת לזה שאני נעלב.... אפילו אחרי שכתבתי שזה לא נכון... וגם שאין אף יצור בפורום הזה (ומחוצה לו) שיש לו את ה"יכולת" להעליב אותי. אני אף פעם לא דג ואפילו לא אוכל דגים... כפי שכתבתי בשירשור הזה: אני צמחוני. ברור שאני מניח הנחות... רוב רובו של הזמן אני מתנהל על פי 4 הסכמות.

רחשי לב

New member
"דמגוג"...

סחטן על הפתיח ה"מעניין" בשביל לשאול שאלה פשוטה?! זה בגלל שאתה מורה? או בעצם מורה דגול?? והתשובה היא שלא מדובר ב"יצור" אחד, אלא ב- 2 .

"נפלא"

כיוון שאתה טוען שאתה ו-"צועד בדרך" 2 יצורים ולא אחד, אז אני "חייב" לך תשובה על שאלתך: "מה אם יש מישהו "בעל יכולת" להעליב, האם תעלב??" בשביל לענות על שאלתך קודם אנו צריכים להבין מה הפרוש של המילה "להעליב" בעינייך ובעיניי, אם אנו מתכוונים לדברים שונים אזי התשובה (לא משנה מה היא) לא תהיה כלל קשורה לשאלה. להעליב (בעיניי) זה סוג של לקיחה באופן אישי מעשים ו/או מילים של יצור אחר. כיוון שאני לא לוקח באופן אישי אזי אין אף אחד שיכול להעליב אותי אלא אם כן אני אבחר לקחת את זה באופן אישי. או בקיצור: אין אף אחד "בעל יכולת להעליב" אבל יש המון אנשים עם "יכולת להעלב". "דמגוג"... זו דעתך עליי או נסיון כושל להעליב אותי? "מורה דגול"... זו דעתך עליי או נסיון כושל להחמיא לי?

רחשי לב

New member
אני שאלתי קודם...

שיטה מאוד מעניינת, לענות לשאלה בשאלה. מי לימד אותך? האם זו דרך שלך להתחמק?

???????

1- אתה שאלת קודם... מה? מה שאלת? 2- מי לימד אותי? זה לא עיניינך, נראה לי.... לא רואה שום סיבה לפרט כאן מי היו המורים שלי... אבל אני רואה לא מעט סיבות למה לא לעשות את זה. 3- לא התחמקתי כלל משום דבר... כך שכלל לא בורו לי מה אתה מנסה להגיד... מציע לך לקרוא שוב את התשובה הקודמת שלי... השאלה שלך הייתה "מה אם יש מישהו "בעל יכולת" להעליב, האם תעלב??"... עניתי על השאלה. אם יש שם שאלה אחרת ככל הנראה היא מוסתרת מעיניי ואתה מוזמן לשפוך אור לשטח ולהתיג שוב את שאלתך.

אינני רואה שאלה שלא עניתי עליה

אז... כפי שביקשתי בהודעה הקודמת שלי: אנא שאל שוב על מנת שאוכל לענות לך....

"יכולת להעליב"

אין דבר כזה יכולת להעליב.. לפגוע.. לבייש..להקטין.. אצל אף אחד חוץ ממך.. אף אחד לא יכול לפגוע בך.. לא מכיוון שאתה מיוחד או חזק אלא מכיוון שפגיעה היא החלטה.. לדוגמא אתה נפגע ממישהו שאדם אומר? האם יש אפשרות שתשמע את המילה הזו מבלי להיפגע? סביר להניח שכן.. ...אז המילה לא פגעה בך... אז מה כן? מי החליט שהמילה פוגעת עכשיו? אתה.. מי יכול להחליט אחרת? אתה... אז מי פוגע בך? אתה !!! ולכן אין לך את היכולת להעליב את עמנואל.. יש לו את היכולת להעליב את עצמו אם כך יחבר.. אור אהבה

Dony4u

New member
זה היה הרבה אויר חם

אף שיש צדק מסוים בדברך לשיטתך מותר להטיח עלבונות בכל אחד אם יפגע האחריות עליו.

אם זה מי שאתה..

אם אתה אדם שמתייחס לאנשים אחרים כמובנים מאליהם.. אם אתה אדם שדורס אחרים.. אם אתה אדם שזורק את החרא שלו על אחרים.. אז כן טטיח עלבונות.. אם זה האדם שאתה.. אם אתה אדם אחר.. תנהג בהתאם אור ואהבה

רחשי לב

New member
הצועד נבהל

הוא החל לצעוד מהר, יותר מהר, יותר מהר, עד שהתחיל לרוץ.....

alona2000

New member
קבוצות תירגול מעברים קסומים

אתה מוזמן לבוא לתרגל ביחד יש קבוצות תירגול של מעברים קסומים, זה הזדמנות ליפגוש אנשים שעוסקים בזה בלי קשר לתירגול ולדבר איתם על, בנוסף אני גם יכולה לענות על שאלות יש לי רקע בנושא. אם אתה רוצה תשלח לי מייל [email protected] או תשלח דרך הפורום...

מורים..

איך מוצאים מורים?.. שאלה חשובה.. איפה ניתן למצוא אדם שיודע את מה שאני רוצה ללמוד וגם מקיים את הכל.. מעין מנטור מושלם.. צר לי לאכזב.. אין כזה.. גם לבודאה היו טעיות... אז מה עושים? הסוד הוא שכולם מורים וכולם תלמידים.. הדרך למצוא מורה היא לראות בכל אחד שנפגוש מורה... לא מורה להכל..מורה לשיעור קטן שהוא יכול ללמד אותנו.. אז הצועד בדרך.. אם אתה רוצה לקבל שיעור טוב... תתחיל ללמוד מכולם.. אור ואהבה

גם ממנו אפשר ללמוד..

לאו דוקא מה שהוא מוכן ללמד.. אפשר ללמוד קבלה.. אפשר ללמוד סובלנות.. אפשר ללמוד על צדקנות שעוד קיימת אצלנו.. אפשר ללמוד עד ידענות שקיימת אצלנו.. ללמוד מאדם זה לאו דוקא מה שהוא אומר אלא יותר החוייה שלנו ממנו.. במרבית המקרים האדם ממול משדר לנו שקיים אצלנו.. משמש לנו מראה ..אם מישהו גורם לך להתרגז.. זה מכיוון שאתה מזהה משהו אצלו שקיים גם אצלך.. עליך מוטלת האחריות ללמוד מזה.. לא על המורה.. שים לב עמנואל כמה כעסת בחלק מההודעות שלך.. בדוק מה אתה יכול ללמוד מכך אור ואהבה

למעלה