ציוד, באזר וכו´ (2)

DORPOR

New member
בזאר

מה עם הבזאר איך אני מבטיח לעצמי שאני רוצה לקנות שריון מתכת? יש הזמנות משהו, של הארגון?

flipmode

New member
נשקים - שאלה קטנה

האם הנשק שלי, לדוגמא חרב, חייב להיות ממש בצורת חרב ? האם הוא יכול להיות פשוט מקל שהלהב שלו צבוע בצבע אחד והנדן בצבע אחר ? אילו הגבלות יש על נשקים מלבד עניין ה-80 ס"מ לדמות לא לוחמת ? האם אני יכול לשחק מתנקש ? ואם כן מה התנאים לכך ? האם אני יכול להסתובב לעצמי ללא מלווה או קפטיין ולהתנקש במי שאני רוצה כל עוד אני מסוגל לכך ? זה נשמע לי דיי מגניב זה הכל :) אלף מתנקש זה פשוט היעוד שלי

raistlin majere

New member
שריון

שלום לכם:} אני מחפש שריון טבעות עם מישהו מייצר ומוכר אותם בבקשה ליצור איתי קשר נ.ב- אני גר בירושלים תקחו בחשבון.... [email protected] זה דיי דחוף....תודה רבה רבה:]]

Panique

New member
קושיה לגבי קשתות אלפים והמשחק

לפי מה שהבנתי ריוונדל מוכרים קשתות אלפים וזה סבבה אבל יש לי בעיה בגלל שהקפטיין שלי אמר לי שאנחנו הולכים לבגוד בהם אני מעדיף לא לקנות קשתות שלהם כדי שאף אחד לא יחשוב אותי לכזה. יש למישהו רעיון אחר איפה אני יכול להשיג קשת ?

IC4

New member
לא תשובה רשמית אבל...תבוא..../images/Emo45.gif

flipmode

New member
בזאר - שאלה קטנה, שוב...

(כן אני יודע שיש לי הרבה שאלות) מישהו יכול לתת לי תחום מחירים כלשהו של הפריטים בבזאר ? אף פעם לא הייתי במשחק שכזה ופשוט רציתי לדעת כמה כסף אני אמור להביא איתי ? כמה יעלה שריון כזה וכזה, או נשק כזה וכזה... תודה

kra

New member
טעות חמורה!

שני דברים יש לי להגיד לך: 1. בקשר לקשתות, ראיתי הודעה כאן בפורום על אדם שמכין נשק בהזמנה. אתה יכול לנסות אצלו. אם לא, אז אתה גם יכול לנסות להכין בעצמך או לקנות בחנות (אבל זה יהיה מממממממש יקר...) ועכשיו לדבר השני וההרבה יותר חשוב: מטומטם!!! (מצטערת על הביטוי) לא משנה באיזה קבוצה אתה אבל אתה לא אמור להגיד שומדבר על זה שאתם הולכים לבגוד באף קבוצה!! איפה יהיה פה גורם ההפתעה אם הקבוצה הנבגדת תדע שהולכים לבגוד בה??!!! עכשיו כל חברי הקבוצה פשוט יהיו חשדניים לגבי כולם והנה נהרס המשחק שעבדו עליו כ"כ קשה, כ"כ הרבה זמן! אני מציעה לך עכשיו לחשוב על דרך ממש טובה לתקן את השטות שאמרת.

kra

New member
ועוד דבר

אני גם במירקווד, תיצור איתי קשר דחוף!!! בדיסקרטיות כמובן.

lightningbolt

New member
lol lol lol

או שיש לנו שני מפגרים או שיש לנו מפגר אחד וחכם אחד דבר ראשון אתם הולכים לבגוד בנו... מעניין ועכשיו לדבר השני הוא אומר שהם במירקווד אבל שניה לפני זה הוא חיפש דרך לתקן את זה... מעניין מאוד אבל אני חייב לומר פיגור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lightningbolt

New member
עוד גילוי

אתה לא במירקווד לפי הודעות אחרות שלך בפורום העלילה מסתבכת אל תדאגו אני אעלה עליכם

מתוך סקרנות...

הקפטיין שלכם שאל את כל קבוצה אם זה מקובל עליהם ליפול לידיו השחורות של סאורון, או שזו החלטה פרטית שלו? מפליא אותי שלקבוצה שלמה שלא נרשמה להיות "רעה" אין בעיה עם זה.

המשחק בקושי החל, וכבר נפלתם...

המשחק בקושי החל, וכבר נפלתם לשקריו של שר האופל. מה אתם חושבים, שהוא יושב בביית בשילוב ידיים, מעשן באנג ומאמין שהכל יהיה בסדר? המסטר המטורף הזה זומם יום ולילה מסביב לשעון! חבר´ה, זה סוג השקרים שנצטרך לעמוד מולם. השחיזו את ציפרני ה-Role-Play, ושיהיה Role-Play חכם!

Tolkinaast

New member
הגזמתם ממש והשפלתם את טולקין!

אני לא מבין אתכם, אנשים. זה סביר למדי שלא הכל, ילך לפי הספר של טולקין, כמובן, אך ישנם דברים שהם קצת מוגזמים! אומנם המודיעין שלי הוא קצת חסר, אך אני שומע לחשושים מכמה אנשים שמשחקים בלארפ, ואני לא חושב שה אר פי שלכם תואם את מה שהסופר חשב עליו. . . גם אם זה קצת סביר שאלפים ילחמו אחד בשני, אני בכלל לא מבין איך יתכן המצב שאומבר וגונדור יחרטו ברית כנגד הרוהירים. זה פשוט לא הגיוני, משום שגונדור צריכים את הצבא של רוהן. איך לכל הרוחות תום בומבדיל יוצא מן היער והולך לחפש את הטבעת, איך יתכן שדונלנד ורוהן יחתמו על שלום ביניהם, הרי הם אויבים כבר 500 שנה. והכי חשוב – למה לכל הרוחות, שר האופל הצליח לגייס לעצמו כמה קוסמים, עוד לפני תחילת המשחק? זה מנוגד לגמרי עם העולם של טולקין, ואם אתם פשוט מחפשים פוליטיקה, תקימו RD&D רגיל, או פשוט לכו לכנסת. אתם הורסים את יצירת המופת של הסופר הטוב בעולם. ושוב, אני מבין כמובן, שישנו סיכוי גדול מאוד שהדברים שכתבתי אינם נכונים, וסתם חברים שלי עבדו עלי, ואני מקווה ממש שזה כך, אך אם לא, זה ממש לא בסדר מצדכם, וזה פוגע במשחקי התפקידים בארץ, לא משפר אותם.

Umrug

New member
Niennah Rules

About the politics - you are right, and even more terrible things may happen, like Mordor joining Gondor against the White Council and so on. But that game is not theatre, we make that world live. Would it be interesting for Umbar just sit there and wait while Aragorn comes with his spirit army and defeats them? No. o And about "spoiling" the book - this is not the first time there is game on Tolkien in Israel, I heard of at least 3 more games. In Russia there are not less than 3 BIG games on Tolkien every year. Did the book become worse because of it? I think not. o

nimril

New member
קשתות../images/Emo41.gif

אנו מכינים קשתות במחירים אטרקטיביים לכל דורש עם/בלי כיתובים אלפיים (תלוי בשיוך הקבוצתי) חומרים שונים: במבוק/פיברגלס צבעי הקשת ומידותיה לפי הזמנה מחירים: 30-50 ש"ח לקשת לא כולל חיצים חיצים איננו מוכרים בשל זמן הכנתם לעומת תימחורם הנמוך מי שיקנה קשתות נשמח ללמדו הכנת חיצים חוקיים ועמידים ולכל המאחרים, נימכור קשתות בבזאר, אל דאג נימריל שרת הצבא RIVENDELL [email protected]

למעלה