ציוד, באזר וכו´ (2)

Zigmar

New member
:)

אתה מתאר לעצמך כמה זה יכול לעלות לך...

raistlin majere

New member
כן

כן.... בגלל זה אני שואל עם מישהו מוחר..... אולי הוא קונה ביותר זול את הטבעות...... כי אני מצאתי שני סוגים בשני מחירים שונים....לא זול... השמח לדעת על מקומות שמוכרים בהם טעבות בזול

Zigmar

New member
לגבי טבעות

יש חנות בת"א איפו אפשר לקנות (רוב האנשים קונים שם) חוט ברזל בקוטר של 1.8 מ"מ ולעשות ממנו טבעות בעצמך. אם אני זוכר נכון 9 ק"ג של חוט עלו לי בסביבות 80 ש"ח. לעשות טבעות זה ממש קל ומהר - אתה מחניס מות למקדחה חשמלית (השתמשתי במות בקוטק 8 מ"מ) יוצר מך "קציפים" שלאחר מכן אתה חותך לטבעות נפרדות. לעשות קפיף של 100 טבעות לוקח כ-10 שניות. בזמנו עשיתי כמה תמונות ב-3DSMAX ואפשר לראות אותם כן: http://photos.yahoo.com/dukezed (בספריה: Misc Images/Chain Mail Rendered Pictures)

raistlin majere

New member
מכיר

כן אני מכיר את השיטה וכניראה אני ישתמש בה.. אב בכל זאת אני מעדיף טבעות מוכנות....כי הן גם שוות בגודל והן הרבה יותר עגולות.....

Zigmar

New member
אני לא ודע איך אתה עושה אתם

אבל אצלי ועצל Rabby הם עגולות לגמרי והן גם שווות בגודלן לחלותטין...

raistlin majere

New member
עוד שאלה

כמה טבעות בערך צריך? עם כל טבעת היא 0.5 ס"מ.....אף אחד לא יודע לעשות חשבון נכון.... כמה טבעות אתה עשית בערך?

Zigmar

New member
חשבון

כמו שאני עושה (קוטר פנימי 8 מ"מ) יוצע בערך 1000 טבעות שוקלות כ-1 ק"ג. מה טבעות אתא צריך - אתה כבר יכול לעשות חשבון בעצמך...

Ranger One

New member
בקשר לשיריונות

מי שרוצה אני מוכן להכין לו (עם עוד שני אנשים) אפודת מגן. אנחנו גם כנראה נביא איתנו אפדות מגן אחת למכור בבאזר. אבל אם אתם כבר יודעים שאתם רוצים אחת אז עדיף שתבקשו שנכין אחת מראש. למטה מגוון הודעות שנשלחו לשחקנים שביקשו בפורום שיריונות: אממ... אם אתה רוצה אני מוכן להכין אפודת שריון ולמכור לך אותה. הבעיה היא שזה יוצא מאוד יקר מבחינת החומרים. לפחות 200 ש"ח. אני סתם מנחש סכום כי למעשה אף פעם לא ניסיתי לבנות אפודת מגן. כפי שאולי הבנת האפודה היא הרבה מאוד עיגולים קטנים של מתכת (טבעות) ואני גם מתכנן לקחת סכום כספי סמלי עבור העבודה. אני הייתי בשמחה מביא את כל הטבעות למשחק ,אבל אם אתה לא באמת תקנה את זה (אני לא מכיר אותך כל כך טוב) אז אני סתם תקוע עם הרבה מאוד טבעות מתכת בשווי 200 ש"ח. מילא אני ארכיב את זה לאפודה ואם לא תבוא לקחת את זה אז אני אמכור את זה. תחזיר לי תשובה לאיי סי קיו מספר: 50691081 נ"ב אם תודיע לי מראש (כדי שאוכל להזמין מחו"ל) אני אשים לך טבעת בצבע זהב עם החריטה של שר הטבעות מבפנים ומבחוץ באמצע האפודה.

Zigmar

New member
and more rings

Do you really think you will have enough tine before the game to create a ring mail? And about "לקחת סכום כספי סמלי עבור העבודה": I think you just don´t have an idea about the scale of work you have to do. It´s about tens and hundreds of hours of work, of course if you don´t use rings 10cm in diameter

Ranger One

New member
למעשה לא...

אין לי מושג קלוש כמה זמן זה ייקח, אבל זה יהיה מעניין לגלות. יש לי מחיר סביר עבור טבעות שהם ממש ממש מבריקות ונוצצות בערך 0.6-0.8 ס"מ בהיקף. אני לא עושה את העבודה לבד ,אני עושה אותו עם עוד שניים מבאי המשחק. ואני יודע שזה ייצא מקסימום 3-4 שעות עבודה.

Zigmar

New member
3-4 שעות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה ממש אופתימי.
טבעות של 8 מ"מ זה נראה ממש יפה (מה שאני עושה), אבל 4-4 שעות - אתה הגזמתה. אולי אני לא אם זה מהר, אבל לוקח לי לפחות כשעתיים ל-200 טבעות.
אז תחשוב כמה זמן תצתרך בזביל שיריון של 10000 טבעות...

Ranger One

New member
נכון.

אני אופטימי. 4 שעות נראה לי כמו זמן טוב. ואני חושב ש10,000 זאת הגזמה. אני מעריך בסיבות 800-1,400. תראה ,אני אגלה בזמן הקרוב...

Zigmar

New member
טעיתי

זה בטוח שלא 100 טבעות בשעה, במו שכתבתי - אז זה יוצה טבעת וחצי בדקה
אני לא זוכר סדר גודל. מאז מילויים בקייץ לא התעסקתי בזה... אבל מה אתה מתכוון 800-1400 טבעות?! אתה אמרת שקוטר הפנימי של טבעת היא 6-8 מ"מ, אז תשחב מה תוכל לעשות מ-800 טבעות... זה יוצה ריבוע בגודל של בערך 20 על 20 ס"ם...

raistlin majere

New member
שאלה

אתה עשית כזאת אפודה? עם כן.... כמה בערך זה לקח לך? זמן יש מספיק זמן...... מה שאני צריך זה בערך כמה טבעות צריך? אני צריך את התשובה הזאת ממישהו שעשה אפודה כזאת..... כל אחד נותן כמות שונה לגמרי.......

raistlin majere

New member
תיקון טעות

כדי שזה יהיה יותר נכון כל אחד אומר לי כמות שונה לגמרי.....אחד אומר 1000 פחות.... אחד יותר מ-20,000

Zigmar

New member
מאוד תלוי

אי אפשר להגיד את,רק על פי הנתונים הבאים: 1) קוטר טבעות 2) צורת קישור (לדוגמה four-in-one european, four-in-six european, four-in-one japanese and so on 3) רוחב השיריון (תלוי בזה עד כמה שמן זה שהולך ללמוש אותו
) 4) אורך השיריון 5) אורך ורוחב של שרבוולים לדומה לשירין שלי (שעוד לא גמרתי אותו) חישבתי שאני צריך כ-9000 טבעות. הפרמטרים: חוט - 1.2 מ"מ, טבעת - 8 מ"מ (פנימי), קישור 1 ל-4 , שרוול קצר יחסית, רוחב (הקיף השיריון) 124 טבעות (אני רזה), אורך - קצר (בערך עד הירך שלי).

raistlin majere

New member
בעיה...

אוקי ככה זה כניראה יצא גם לי.... מה שאומר שאני בבעיה..... נגיד שאני משתמש בשיטה של החוט ברזל והמקדחה והכל..... איך אתה סוגר את הטבעות? ככה שזה יצא חזק ובאותו הזמן יפה ועגול? אני מפחד שהחוט שאני יקנה יהיה רך מידיי ואז הטבעות יתחילו להתפרק לי.... או שהן כבר לא יהיו כל כך עגולות.....(מיתוך ניסיון של טבעות ושרשראות למינהם...)

raistlin majere

New member
עזרה בבקשה

אנשים יקרים אני צריך עזרה דחוף! אין מישהו שיכול להגיד לי בודאות כמה טבעות אני צריך בערך? אני צריך לדעת עם זה באזור של ה-1000 טבעות או ה-10,000 טבעות.... או בכלל הרבה יותר..... אין פה אף אחד שהכין שריון כזה?

למעלה