ציוד, באזר וכו´ (2)

Zigmar

New member
Only two?

Hi Umrug! I think there is a little more than just two, but still not many. In TA there is Pasha Bronevichek, Rabby and Delt(?) but there is a still few in a Haifa BTW, I´m wondering if I know you in real

DORPOR

New member
לא שריון מתכת ספציפית

לא התכוונתי לשריון מתכת ספציפי אם אני רוצה לקנות חרב,סתם דוגמא איך אני דואג שתשמר לי אחת, אם זה אפשרי?

Zigmar

New member
אני חושב

אני חושב שעדיף לעשות את כל הסידורים ולקנות כל מה שאתה צריך לפני המשחק ולא להיסתבך...

Umrug

New member
and fifth time

Once more - don´t expect to buy anything on the bazar. Only accidentally, and for the big money. You have to worry about everything beforehead. o To Zigmar - Yes, Rabby and Bronevik, and Delt never made armor, if you didn´t know. And how comes you don´t recognize fellow bajdarochnik? I gave you white bondane under the tree recently

Zigmar

New member
Oh, Vovochnka

How didn´t I recognized you a first! So what the hell this name is? Where did you get if from? And about armor a far a I know Staryj make armor too, at least for Angmar he did :)

אלף מתנקש...

אני ממש מצטער, אבל מדבריך עולה שאינך מכיר את עולם המשחק, מה גם שאינך רשום לשום קבוצה. בעולמו של טולקין האלפים הם טובים בהגדרה. אין אלפים רוצחים או אפלים או מה שלא יהיה. ההרשמה כעת פתוחה רק לקבוצות הכוחות השחורים. שוטטות עצמאית במשחק - אסורה, בפקודת המשטרה האזורית.

The Dave

New member
אני בערך שותף שלו

אנחנו מצטערים אבל בינתיים אין לנו אפשרות להכין שריונות. אבל אנחנו יכולים להכין מגנים עם סמלים-מאד יפים.

Zigmar

New member
leather and more

ביקשו ממני לפרסם הודעה (מ-Barsik & Pepel): ----------------------- עושים תחפוסות וציוד נלווה מעור אמיתי ובדים טבעים באיכות גבוע. מכירים הוגנים. טל: 053386834

Umrug

New member
Not a legal too

There are 4 entrances to the region, as far as I know. Three of them will be closed, on the one of them there will be a station where you are checked and from there lead on to your location. Only participants of the game can pass through the station. And if you will try to sneak... many people come day or two before, and I know the people very well... DON´T TRY TO SNEAK IN!!!! just.... don´t

Gouron

New member
גם אני הייתי רוצה לבוא רק לבזאר

האפ זה אפשרי לפי מה שאתה אומר? ואני לא רשום...

נשק

שיניתי קצת את הניק שלי והחלטתי לכתוב את ההודעה שלי פעם שני´ה: אני מקבל הזמנות של כל סוגי הנשק. חרבות - מ40 עד 70 ש"ח גרזנים - מ40 עד 80 ש"ח אם אתם רוצים לברר בקשר למחירים של כל שאר הדברים, כתבו ל[email protected] אני נמצא בחיפה.

gilnathuring

New member
שאלה

מתי יהיה אפשר להוכיח כשרון בשימוש בנשקי עץ אני מעוניין להתחיל להשתמש בו הכי מוקדם שאפשר לכל המפגשים שלפני האר תודה מראש - גיל-גלן

Gongor

New member
גרדה לחרב בוקאן - בעיות

למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר ברזל לגרדה הקטנה של הגומי שבאה עם החרבות בוקאן ? ניסיתי דבק מגע וגם סופר גלו וזה לא עזר. אולי לצפות במשהו קודם? אעריך כל עזרה. בתודה, גונגור.

Zigmar

New member
!?why

!?Why would you do such a strange thing If you using boken like it should be used tsuba´s (hand guad) size is just perfect

Gongor

New member
תקרא לי מוזר, אבל

זה קטן מידי בשבילי, ואני חוטף על זה הרבה מכות :) גם ראיתי הרבה אנשים עושים כך.

למעלה