|ציוץ| של אדם שהוא הולך לגאגא

מירבי ת

New member
מסתבר שאדם הביא את כולם לגא-גא!

אוי הוא כזה גרופי...בעצם לא מפתיע... הם היו שם המון מזודיאק (קוראים לעצמם הזודיאק-פמילי) : כרמית , ברנדון , סקרלט , אליסאן , שרי , אדם ועוד 2 שאני לא מכירה. ואדם הביא אותם!!! http://twitter.com/scarlett_cherry/status/6977067613

nini18

New member
טומי מסטול ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif חחח איזה מאמי הואאאא

שחיפון קטן ויפה שלי חחחחח

heart1soul

New member
הוא נראה כזה עדין חחח:)

אדם עוד יכול לשבור אותו

nini18

New member
חחחחחל כמו שצריך חחחחח אדם צריך לקרוע לו את

הצורה חחחחחחחחחחחחחחחח
ד"א יש עוד תמונות של טומי והבחורה חחח אבל לא רוצה להרוס את הפנטזיה אז אני לא אשים אותן חחחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
עזבי אותך מהבחורה..! הבנו כבר שהיא רק

תרוץ חחחחח אדטומי- זה אמיתי.. אני כלכך שמחה!! ויכולה ללכת לישון בשקט עם מחשבות זדוניות..

nini18

New member
אוי וחלומות אדטומי מדהימיםםםםםםםם ../images/Emo47.gif

ונכון צודקת חחח
לילה טוב

nini18

New member
טומי חמודי מחבק את הדודה שרקדה איתו ועם אדם ח

טומי שמור את החיבוקים שלך לאנשים יותר חשובים חחח
איך הוא בן 28?? הוא נראה כזה תינוקי חמודדדדדד

mayarel

New member
איזה כיף של חיבוק.. חחחחחחחחחחחחחחחחח

נו ברור שאם אתה סטרייט (100%) ונמצא לייד אדם אתה צריך להיות מעולה בחיבוקים

lama ken

New member
OK אני הבנתי מה קורה פה!!!!!!

בחנתי בתשומת לב את התמונה וזאת אבחנתי: שימו לב שטומי מתמרח על אדם, אבל מסתכל על הבחורה ומחזיק את לחיה. טומי מאוהב באדם, אבל עדיין בהכחשה לגבי הומואיותו, ואדם הבין שהדרך היחידה להוציא ממנו אקשן זה להביא בחורה, כדי שיהיה לטומי תירוץ לכאורה. אדם בחוכמתו דאג שהבחורה תהיה מצידו השני, כך שבשביל להגיע אליה טומי יהיה "חייב" להשכב על אדם (כאילו אני 100 אחוז סטרייט אבל אין לי ברירה, אנ חייב להתמרח על ההומו הזה בשביל להגיע לבחורה שבצד השני...) אדם גם עושה את עצמו מעוניין בבחורה ומפנה אליה את פניו, כדי שטומי לא יבהל ולא יבין את התחבולה, אבל שלא תהיה לאף אחד טעות: היד שלו שבין הרגליים זה בגלל שטומי שכוב עליו, כן? אנחנו יודעות כמה נשים "מעניינות" אותו. עכשיו גם ברורים לי יותר כל הדיבורים על "מתמזמז לפעמים עם בחורות אחרי טקילה או שתיים"... חחח הבנו את השיטות המתוחכות שלך להשיג "דייטים" עם "סטרייטים" ולהעביר אותם לקבוצה שלך!! תחמן קטן.

heart1soul

New member
וואו זה מדהים!!!!!!

זה הדבר החכם ביותר שקראתי במהלך השנה האחרונה...חח באמת!!!!! זה כל כך נכון, את עושה גם טיפולים פסיכולוגיים פרטיים? אשמח לקבוע פגישת היכרות

nini18

New member
למהה מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo99.gif

תאוריה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
וכמובן אם זה עדיין לא ברור מסכימה עם הכלללללללללללל

InbarKiii

New member
אוקיי לזה אני מוכנה להאמין ../images/Emo13.gif

חחחחח תודה לך על זה D: למבליף
[אני צריכה תתמונות שלהם מתנשקים עכשיוווווווווווו]

magenta73

New member
אדם כמעט מתנשק עם בחורה

(מאוד צעירה דרך אגב, משהו שם בודק תעודות זהות?) והטומי הזה מסתכל על זה בגאווה/קנאה ואת קוראת לזה אדטומי? זה.לא.אדטומי. מצד שני, מי הבת זונה?

למעלה