|ציוץ| של אדם שהוא הולך לגאגא

nini18

New member
חחחחחחחחח../images/Emo45.gif טרקול מה שנכון נכון חחחחחחחחחחח

R o c k s e n

New member
מההה המשקפיים מדליקות!

המגפיים, כן אף פעם לא אהבתי.. והוא נראה נהדר

nogigoosh

New member
ברור שהוא נראה נהדר! לגבי המגפיים,

אני דווקא אוהבת אותן עוד מאמריקן איידול, המשקפיים מהממות, בכלל כל איך שהוא נראה פה מהמם (כרגיל...)

../images/Emo23.gif תמונה של אדם ואליסם- אליסן שמב בטוויטר

אדםם

nini18

New member
הם בטח קונים טבעות באותה חנות תכשיטים חחחחחחח

תמונה מדהימה יפיוף כזה

mayarel

New member
אדטומי איז ריל????

@FattLip they would just randomly makeout during the show - they were totally drunk tho so whatever hahah it was funny. 13 minutes ago from web in reply to FattLip Reply Retweet now im suddenly a big liar?? honestly dgaf if u believe me or not haha 18 minutes ago from web Reply Retweet i meant that i'll post a pic of who tommy was. oopsy didn't mean to get ur guys' hopes up :/ but yah thats all i have 29 minutes ago from web Reply Retweet http://twitpic.com/uu2x4 38 minutes ago from web Reply Retweet i have a pic of the back of their heads...not even cool - do u want me to post? about 1 hour ago from web Reply Retweet http://poponthepop.com/2009/11/tommy-joe-ratliff-adam-lamberts-ama-performance-kissing-keyboard/ um YEAH that guy. about 1 hour ago from web Reply Retweet OKAY wait, yes i THINK the other guy is tommy - i'll post a pic later. and yeah they made out the entire show. hah

nini18

New member
אוי אז לטומי כן יש שיניים והוא כן יודע לחייך.

התמונות הכי מדהימות EVERRRRRRRRRR .

mayarel

New member
איזה תמונה מצחיקה ../images/Emo6.gif

שניהם בוהים בה כמו ילד בחנות ממתקים והיא כזה- מצלמה! לשבת זקוף! להיות מהממת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היתה פעם תמונה של להמחיש מזה להתעסק בתפל.. זה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח ל י

New member
היי אדם ממש נדלקת עליה ../images/Emo12.gif

גם טומי! הם צריכים להסתכל אחד על השני, לא עליה מאיפה היא באה בכלל?

mokasosex

New member
שיו די אני רואה את התמונות האלה כל היום

ואני פשוט רוצה להרביייץ לה, יווווו אני גם רוצה :'( מזה המבט הזה ששניהם תוקעים בה, כאילו היא אלילה או משהו 1? טוב דייייייי! :|

למעלה