ציורים

כרמל 1

New member
ציורים

יש ברשותי את הספר "גוף החוליתן" (אלפרד ש' רומר) ואת הספר "אבולוציה" אסופה (דידה פרנקל, ליאורה פלד וחנה ברנהולץ); שקיבלתי בשביל שאני אצייר 30 חיות - 6 שורות שבכל אחת 5 חיות המפתחות מאחת לשנייה (ב'צעדים גדולים'). (זה נראה ככה: 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5) הבעיה היא, שאני לא יודע מה אני עושה עכשיו (אני אפילו לא יודע מה אני בא לשאול כאן). אני יכול לעשות נגיד התפתחות של ציפורים מדינוזאורים, דגים מודרניים, חרקים, זוחלים, יונקים, חד תאיים, הכל... אם יש למישהו/י משהו להגיד, כל דבר, שאלות או ההצעות, אמרות או תגובות, אני אקבל בשמחה, תודה

Caligola

New member
טוב

אני מציע לך להתחיל למלא את השורה הראשונה בציורים של אבולוצית הלוויתן

כרמל 1

New member
תודה

אני רואה שבציור ה"מלא" שלי צדקתי בערך בקשר לאורקה, בסילוזאור והדורודון.. בכל מקרה, אני יכין לי שורה ל: 1 Mesonychids 2 Ambulocetus 3 Rodhocetus 4 Basilosaurus 5 Odontocetes

Caligola

New member
תמשיך בזה ../images/Emo27.gif

ואת תמונות מאובני הסוסים אתה יכול למצוא פה, שים לב שהסוס המודרני לא מצויין בלינק שצירפתי, אך הסוס המודרני התפתח מ-Equus.

כרמל 1

New member
תודה!

אז אני חושב שזה יהיה ככה: 1 Hyracotherium 2 Miohippus 3 Merrychippus 4 Equus 5 Modern Horse יש לך גם אתר שבו יש עוד מידע על התפתחות הלוויתנים שציינת? תודה! האם זה נכון, דרך אגב? : מואריטריום->גומפוטריום->פלטיבלודון->דינוטריום->פיל אפרקאי ואסיאתי. בכל מקרה, אני נוסע לארבעה ימים, אבל אני אקרא את ההודעות כשאני חוזר. (הודעה לעצמי כדי שאני אזכור- www.twoguysfossils.com להסתכל ב-Posters: יש שם אבולוציה שך המון אורגניזמים.. אני חושב שפירסמתי את זה כאן בעבR)

Caligola

New member
תהנה בנסיעה..

אבולוציה של פילים אבולוציה של לוויתנים

Caligola

New member
תמשיך מכאן ../images/Emo27.gif

כאשר אוסתרולופיתקוס אפרנזיס התפתח (
) מ-ארדיפיתיקוס רמידוס וזה התפתח (
) מ-ארדיפיתיקוס קדאבה. ואם אתה מעונין בתמונות לציוריך אני מציע שתשתמש ב-Google.. אם למשל אתה רוצה את תמונתו של Homo-Erectus, תכנס ל-.Google ומשם ל-'חיפוש תמונות', והקלד בשורת החיפוש 'Homo Erectus' על מנת לקבל תוצאות, וכך גם לגביי השאר..

כרמל 1

New member
תודה רבה! אבל.. אממ גם כן זה עד 4

התפתחויות מקסימום... והאמת, שאדם פחות מעניין לצייר

Caligola

New member
נכון, אבל, כמו שכבר רשמתי -

מארדיפיתיקוס קדאבה(Ardipithecus kadabba) התפתח מארדיפיתיקוס רמידוס ולכן יש לנו כרגע שרשרת של חמישה פרטים.

כרמל 1

New member
אוקיי;

אני יבדוק אם לא תהיה חיה מעניינת מהאדם בשבילי, אצייר אותו... תודה!

pembencipolisi

New member
לגבי אחד מהלויתנים הנזכרים בתמונה

השם BASILOSAURUS נתן לו בעבר כי הוא נחשב בטעות לזוחל בגלל שהיו לו 4 גפים. לאחר שזוהה כלויתן שונה שמו לZEUGLODON...

pembencipolisi

New member
הקל ביותר בימינו הוא לתאר את

התפתחות הצפורים מהדינוסאורים, ולא חסר מידע ברשת בענין זה. גם לגבי התפתחות היונקים מקבוצה אחרת של זוחלים (סינפסידה , תרפסידה) יש כיום מידע מקוון שלא היה קים כלל לפני רומר, שלפי הבריאתנים טען שלגבי מוצא היומקים אין לנו מדיע כדי למלא את הכובע. היום יש מגון גדול של שלדים סינפסידיים ותרפסידיים. מקור טוב הוא PALAEOS

כרמל 1

New member
תודה

לדעתי, מהארכיאופטריקס, האוימימוס, המיקרורפטור או מין דומה יצאו חלק מהעופות הקיימים כיום. הבעיה היא שאני צריך ביסוס, ובאתר PALAEOS הכתוב לא מוכן בדיוק בצורה המתאימה למה שאני צריך, כלומר התפתחויות של מה למה..

pembencipolisi

New member
הארכיאופטריקס הוא העוף הקדום ביותר

אבל למרות שהוא צורת מעבר ברורה , הוא נחשב היום לדרך ללא מוצא: העופות לא התפתחו ממנו. גילו נחשב בין 153 ל 140 מיליון שנה לפמי זמננו. השלדים המפורסמים מסין יותר צעירים ממנו: 130 עד 120 מיליון שנה לפני זמננו. "קאודיפטריקס" , "סינוסאורופטריקס" "מיקרוראפטור" ושם נוסף כולם מראים שלבים בהתפתחות הנוצות והתעופה (ראשית הנוצות במעין 'שער' חלול ונועדו לבדוד) ומתוך PALAEOS בא הרצף הבא: `--Maniraptora |--+--Oviraptorosauria | `--Therizinosauroidea | |--Beipiaosaurus | `--+--Alxasaurus | `--Therizinosauridae `--+--+--Troodontidae | `--Dromaeosauridae `--AVES שמיחס את מוצא העופות ל"מנירפטורא" כאשר כל שאר הקבוצות המקורבות נותקו כדינוסאורים קרקעיים הידועים למדע , לאחד מן `--Therizinosauroidea היו נוצות וגם הוא נתגלה בסין.

כרמל 1

New member
מוזר..

אם אני לא טועה ה-Therizinosaurus הוא צמחוני, ההתפתח מה-Oviraptor?

pembencipolisi

New member
Therizinosaurus כקבוצה היו צמחוניים

שהתפתחו מטורפים תרופודים. העובדה הזאת נחשפה בסרט "כשהדינוסאורים שלטו בסין" ...

כרמל 1

New member
אם כך

1 2 3 Maniraptor 4 Oviraptor 5 Therizinosaurus אוקיי, עכשיו אני רק צריך למצוא חיה שהתפתחה לחיה שהפתחה למנירפטורה

למעלה