ציורים

Caligola

New member
כדי שתוכל לראות את הטקסט הקטן

של הפוסטרים באופן יותר גדול, תפעיל את התוכנה Magnifier, ובחר בה Magnification level: 4. כדי להפעיל את התוכנה, לחץ על כפתור Start ומשם על Programs, ומשם על Accessories, ומשם על Accessibility, ומשם על Magnifier.

כרמל 1

New member
תודה רבה!

אני אחפש אחר התוכנה, אני בטוח שאצטרך אותה לעתיד. השמשתי בתוכנה פלאש רק בשביל להגדיל את התמונה ולסמן דברים, עד שהכל יצר הגיון, ורק נשארו עיניי כואבות... (פתחתי את הודעתך לאחר שסיימתי)
ייצא: 1. Claudiosaurus 2. Nothosaurus 3. Plesiosaurus 4. Liopleurodon 5. Kronosaurus עכשיו נשאר לי רק לוודא את גודל הדף ולשאול על התפתחות הציפורים, אם זה בסדר לשים תאורייה שעדיין פליאונטולוגים רבים מחולקים בדעותיהם עליה. מקסימום לא תהיה בעיה להשתמש באבולוציית הפילים.. בנוסף לציורים הללו, יש לי גם 18 דפים, שבכל אחד מהם יש 48 ריבועים קטנים עם שם של חיה פרהיסטורית ומקום לעשות
(סה"כ 864) - בשביל האוסף שלי, כך שציורים פרהיסטוריים צריכים בכל מקרה להעסיק אותי...

כרמל 1

New member
תודה!

אוקיי אז אני אחליף את הציפורים בפילים; קיבלתי גם כסף לקנות דפים, ואז אני אתחיל לצייר, ואפרסם לאחר שיהיה משהו

כרמל 1

New member
אוי.. בעיה קטנה

בתמונה של האבולוציה של הפילים מופיעים בשרשרת ישירה אחת מקסימום של 3 מינים שונים, ואני צריך חמישה.. עדיף לזן שאינו יונק; רכיכות, ציפורים (אם נגיד יש תאוריה מקובלת של העופות כיום מעוף ללא זנב וללא כנפיים זה יהיה מצויין..), חרקים אולי, דגים... אתה מכיר עוד תמונה\אתר בסגנון של התמונה עם אבולוציית הלוויתנים\פילים\סוסים.. ? תודה שוב!

Caligola

New member
מצטער, ניסיתי למצוא בשבילך ולא עלה

בידי, לי באופן אישי זה נראה קצת בעייתי למצוא שרשרת אחת(להוציא: לוויתנים, סוסים, הומו-ספאינס) אשר פלנאוטולגים לא נמצאים במחלוקת כלפיה. אחרי הכל לא את כל שלבי הביניים שחיו אי פעם ניתן למצוא. ואגב, האם תוכל להסביר לי קצת כיצד בדיוק עץ החיים באתר פרויקט עץ החיים עובד? כוונתי היא, מדוע שלא תנסה למצוא באתר פרויקט עץ החיים שרשראות נוספות?

כרמל 1

New member
אה כן..

האתר הזה אף פעם לא היה מובן לי. עכשיו, אני לא יודע למה לא הבנתי את זה מוקדם יותר, אבל יש שרשרת שמחולקת לכל אורך הדפים, כך שאני יכול למצוא מספיק שרשראות מצויינות.. למרות זאת, האתר מחולק לפי קבוצות ארוגניזמים, כך שלבחור יחידים לפי דעתי יכול להגמר בבחירה לא נכונה לחלוטין.. תודה על החיפושים בכל זאת!

למעלה