צים: האוניות מגיעות לכל העולם והגיע הזמן להתיחסות כאן

• פותח הנושא yel5
  • פורסם בתאריך

Reem88

Well-known member

צים מכה את הצפי בשורה העלינה והתחתונה ומעלה תחזיות; המניה קופצת

נערך לאחרונה ב:

yel5

Well-known member
אחרי עליה של 16.4% במניה היום, צפוי לנו דיבידנד ביניים של 0.93$ למניה, כלומר תשואת דיבידנד סביב 5% וזאת רק עבור דיבידנד ביניים לרבעון 2.

Reem88

Well-known member

yel5

Well-known member
אני לגמרי מסכים עם כותרת הכתבה הנ"ל: "המחצית השנייה של צים תהיה טובה יותר מהראשונה"
מחזיק ולא מתכוון למכור מניה אחת עד שאשמע על סימנים להפחתה\ביטול המצור בים האדם.
לטובת המחזיקים - דיבידנד של 0.93$ למניה ישולם ב 05.09.24.
ימים יפים יותר מצפים למחזיקי המניה.

Reem88

Well-known member
קנון הולדינגס (דואלי)

בכוונתה למכור ו/או לבצע עסקאות לכל יתר מניותיה בצים​

משקיע88

Well-known member
יש לי ניחוש שקנון כבר סיכמה עם בנק לחסל את כל החזקתה בצים. כמו שביצעה עסקות HEDGE עד היום, היא תפיק איזה חצי מיליארד $ מהמכירה. היתרון עבורה הוא שאין לה תשלום מס, בהיותה חברה סינגפורית. סביר שהיא תתפשר על כספים שמגיעים לה מסין בגין עסקי המכוניות ומפרו. בשני המקרים היא זכתה בבוררות אבל קשה לגבות את הכסף. יחד עם מכירת צים היא יכולה להגיע בקלות ל 750 מיליון $ מהמהלך. במצב זה היא תישאר עם החזקה יחידה באו. פי. סי. ותוכל להציע רכישה שלה או מיזוג. קנון נסחרת בדיסקאונט נכבד על או. פי. סי. (36% לפני הפעולות המוצעות). לי זה נראה כמו הזדמנות למרות הרגישות מהשימוע של רשות החשמל.

yel5

Well-known member
יש לי ניחוש שקנון כבר סיכמה עם בנק לחסל את כל החזקתה בצים. כמו שביצעה עסקות HEDGE עד היום, היא תפיק איזה חצי מיליארד $ מהמכירה. היתרון עבורה הוא שאין לה תשלום מס, בהיותה חברה סינגפורית. סביר שהיא תתפשר על כספים שמגיעים לה מסין בגין עסקי המכוניות ומפרו. בשני המקרים היא זכתה בבוררות אבל קשה לגבות את הכסף. יחד עם מכירת צים היא יכולה להגיע בקלות ל 750 מיליון $ מהמהלך. במצב זה היא תישאר עם החזקה יחידה באו. פי. סי. ותוכל להציע רכישה שלה או מיזוג. קנון נסחרת בדיסקאונט נכבד על או. פי. סי. (36% לפני הפעולות המוצעות). לי זה נראה כמו הזדמנות למרות הרגישות מהשימוע של רשות החשמל.
רוצה לקוות שהמכירה לא תפגע המחיר מנית צים (שאני מחזיק).

למעלה