אני לגמרי מסכים עם כותרת הכתבה הנ"ל: "המחצית השנייה של צים תהיה טובה יותר מהראשונה"המחצית השנייה של צים תהיה טובה יותר מהראשונה
רוצה לקוות שהמכירה לא תפגע המחיר מנית צים (שאני מחזיק).יש לי ניחוש שקנון כבר סיכמה עם בנק לחסל את כל החזקתה בצים. כמו שביצעה עסקות HEDGE עד היום, היא תפיק איזה חצי מיליארד $ מהמכירה. היתרון עבורה הוא שאין לה תשלום מס, בהיותה חברה סינגפורית. סביר שהיא תתפשר על כספים שמגיעים לה מסין בגין עסקי המכוניות ומפרו. בשני המקרים היא זכתה בבוררות אבל קשה לגבות את הכסף. יחד עם מכירת צים היא יכולה להגיע בקלות ל 750 מיליון $ מהמהלך. במצב זה היא תישאר עם החזקה יחידה באו. פי. סי. ותוכל להציע רכישה שלה או מיזוג. קנון נסחרת בדיסקאונט נכבד על או. פי. סי. (36% לפני הפעולות המוצעות). לי זה נראה כמו הזדמנות למרות הרגישות מהשימוע של רשות החשמל.
כתחושה בלבד, המחיר כבר הושפע כי ביום פרסום הדוחות היה מחזור גדול מאוד ויום אחריו ירידה של 10%. לדעתי זו אינדיקציה למסחר בנגזרים בבנקים.רוצה לקוות שהמכירה לא תפגע המחיר מנית צים (שאני מחזיק).
צים זולה ביחס לחברות אחרות בתחום והשקיעה הרבה באוניות חדשות, אתה לא רואה לזה עתיד?לדעתי, זה יהיה הזמן הטוב שאפרד מהמניה.
כאשר המשבר החותי יסתיים והשייט בים האדום יחזור לימיו הטובים יווצר עודף אוניות שיביאו לצניחת מחירי ההובלה.צים זולה ביחס לחברות אחרות בתחום והשקיעה הרבה באוניות חדשות, אתה לא רואה לזה עתיד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.