צימחונים מפורסמים...

dylan

New member
תודה על הקישור../images/Emo140.gif

נכנס למועדפים.. ועשית לי את היום שפתאום גיליתי שגם דילן צימחוני.. (זה די הפתיע אותי כי בצילומים שלו הוא עם נעליים מעור נחש ומעילי עור לפעמים (והוא גם שר על מעיל מעור שהוא היה רוצה).. לא נראה לי שזה היה סינתטי.. מצד שני מהשירים שלו גם די ברור שהוא חובב טבע.. אממממ.. note to me - לבדוק את עניין הצימחונות של דילן.). אגב אם כבר מפורסמים וצמחונות הנה משהו מזעזע שנתקלתי בו אתמול.. תוך זפזופ נתקלתי בזוועתון שנקרא אממממ.. אני לא זוכר את השם אבל התוכנית בישול הזאת עם רותם אבואב.. בקיצור העברתי לשם במקרה בדיוק שהתחילו לדבר על אוכל צימחוני, גילת אנקורי ואמיר קמינר טענו שטופו זה דבר די מזעזע, וגילת אנקורי ה@$#%!@#$ סיפרה שהיא מאוד אוהבת בשר אבל הבת שלה צימחונית (או שהיתה צימחונית אני לא בטוח..), ואז היא סיפרה שהיא בד"כ לא מבשלת לבת שלה כי היא לא מבינה באוכל צימחוני אבל לכבוד יום ההולדת ה18 של ביתה היא בישלה לה משהו גדול, הבת מאוד אהבה ושאלה אותה מה היה כ"כ טעים באוכל וגילת ענתה לה שזה תבלין אימהי.. ואז גילת אנקורי אמרה שעכשיו בטלוויזיה (לא יודע כמה שנים אחרי) היא מתוודה שהיה מדובר בעוף! איך אפשר להיות עד כדי כך @##$%@#$@ ושחצנית כדי לרמות את הבת שלה בנושא כ"כ עקרוני ועוד בתור מחווה ליום הולדת!????? אח"כ קמינר אמר שגם הוא בצעירותו היה צימחוני וזה עבר לו.. (הוא גם פעם אכל עגל חלב בטלוויזיה יחד עם יונה אליאן בתוכנית שלה) אבל היום יש טרנד כזה בהוליווד והרבה שחקניות הצתמחנו.

AmitKar

New member
על לא דבר

גם אותי הפתיעו הרבה אנשים שכתובים שם. גם הציטוטים מאוד יפים. התוכנית שדיברת עליה היא זאת שצריך לבשל בעשרים דקות משהו? אם זה זאת אז אני לא מתפלא. זה תוכנית די מפגרת. וגילת אנקורי, כמו התוכנית, מפגרת. אני שומע אותה לפעמים מדברת ואני חושב שאולי יש לאורלי ויינרמן תחרות
מדהים לפעמים איזה דברים מטומטמים ונוראיים עושים אנשים מתוך מחשבה שזה מצחיק שלכם, עמית

dylan

New member
כן.. זאת התוכנית...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ואם כבר הזכרת את אורלי ויינרמן, היא פעם התארחה באיזה טוק שואו (אולי רפי רשף (אפרופו תוכניות מפגרות..) אבל אני לא ממש זוכר) והאורח השני היה בן עמי (שכחתי את השם הפרטי שלו פתאום.. בקיצור הח"כ ושר לשעבר שלא ממש חסר למישהו..). המנחה ציין את העובדה שבן עמי מאוד אוהב לצפות במלחמות שוורים ואורלי ויינרמן אמרה שהיא לא יכולה לראות את זה כי זה אכזרי מדי, בן עמי חייך ואמר (בשיא הרצינות) אל תדאגי בד"כ לא קורה למטאדור כלום.. אחרי כמה שניות (כנראה גם בעזרת המבטים של ויינרמן והמנחה
) הוא קלט למה היא התכוונה ובאותו חיוך אמר משהו כמו "אה השור.. אבל אוכלים אותו בכל מקרה.."
. אה, נזכרתי בשם הפרטי שלו.. שלמה..

תֶּשֶׁת

New member
האם יש אתר גם עם ידוענים מישראל?

אם אין, האם מישהו רוצה לבנות איתי אחד?

Iris Carmon

New member
אורלנדו בלום (אם אתה מחשיב אותו)

הוא זה ששיחקבשר הטבעות את העלף לגולאס הוא טבעוני אם אני לא טועה

TimBuck2

New member
בריטני ספירס??

חח... מטריד... אני מניחה שלרוב הידוענים זה פשוט כי זה מרזה ובריא יותר... לא בגלל אידאולוגיה.... ואולי אני טועה. נזכרתי בעוד 2 שלא ברשימה: נייט וכריס מהפו פייטרס.

בריטני זה מוזר...

הרי צער בעלי חיים התלוננו עליה, במסעדה שלה מגישים בשר, והיא לבשה בקליפים טונה עור... מה שיותר מצחיק זה המטאליסטים שם. קרקאס עם כל טקסטי הזוועה שלהם צמחוניים... ומטאליקה... רייג´ זה לא מפתיע... יש שם כמה שמות מוזרים.

מטאליקה

קראתי פעם במטאל-האמר על זה, וקירק אמר שזה מטעמים בריאותיים. הם בכלל אוהבים לצוד. לא זוכרת אם הוא אמר על כל הלהקה, על חלק, או רק על עצמו.

guruyaya

New member
כל חברי דפש מוד!

איזו להקה מצויינת. ואני רוצה לציין שגם מור דיעי הוא צמחוני, ואני בטוח שיום אחד הוא יהיה מאד מפורסם. (התחנף יאיא)

actiVEgan

New member
עוד כמה לרשימה

אביב גפן - צמחוני ת´ום יורק (רדיוהד) - טבעוני שני אלה מתיקים באפלה - טבעונים הסולן של פרל ג´ם - צמחוני - כמה תיקוני טעויות שנכתבן פה: מובי - כבר לא טבעוני כנ"ל לגבי אורי גלר. לא כל חברי הביטלס היו צמחונים. עד כמה שידוע לי רק פול אבל יתכן שגם ג´ורג´. בריטני ספירס לא צמחונית. העניין איתה היה שהיא התנצלה בפני peta בעיתון שלהם (שמגיע ליותר מחצי מיליון בתים) על התבטאות כלשהי שלה. אלישיה סילברסטון אכן טבעונית ואף תומכת מדי פעם בפעילות של peta.

תֶּשֶׁת

New member
הוא אינו צמחוני

הוא אמר בראיון ברדיו שחברתו שני פרידן כן ושגם הוא אולי יהפוך צמחוני בעתיד.

למעלה