מכתב לכמה חברים ולמנהלי הפורום
לכבוד אחד החברים, גינת ורדים, מנהלי הפורום, ועוד כמה ניקים... שלום וברכה, לפני זמן מה הכנסתי בפורום זה ובפורום אחר הודעה, משום מה שניכם ועוד כמה החלטתם לעקוץ אותי באופן אישי, השמצתם אותי, והגדרתם אותי כתת רמה, אחד ממכם אף הציע לי לכתוב את הדברים שלי בפורום אחר, לא לפני שעקצתם שם את המנהל המסור, פונה אני אליכם בשאלה, למה א``א להשמיץ דרך התיבה האישית שלי? למה אתם חייבים להשמיץ מע``ג הפורום? מי שמכם לשופט עלי? זכותי לכתוב באיזה פורום שארצה ואף אחד לא ישפיע עלי איפה לכתוב, אנא הפסיקו עם ההשמצות ההדדיות (ואליך גינת, כתבת שאני שייך לפורום השני, תסביר לי, מה הפירוש שייך? האם כשאני כותב שם זה אומר שאני שייך? האם מאותו סיבה שאני שייך לשם אני לא שייך לכאן?) זה לא מתאים כלל, ואליכם המנהלים של פורום זה, דעו שאני לא שייך לשום פורום, אני כותב איפה שיוצא לי, אם יש לכם בעיות עם ההודעות שלי אתם מוזמנים לעדכן אותי בתיבה האישית, אם תרצו שאפסיק לכתוב כאן אתם מוזמנים לחסום אותי, לא מפריע לי, יש הרבה מקומות שאוכל לכתוב בהם, אז אנא הפסיקו עם ההשמצות, ואם יש הערות אשמח לשמוע בתיבה האישית, אני מעיד על עצמי שלא היה עדין אחד ששלח לי מסר ולא התיחסתי, להתראות, ושבת שלום.