ציפורי לילה ותיקות

ניוטראל

Active member
החוק של הפורום כאן שהערות למנהלים

שולחים להם הודעה באישי ולא בפורום עצמו!!

אתה עובר על חוקי המקום הזה

על פי התקנון - פניה למנהלים או פניה אישית לחבר זה או אחר תהיה אך ורק באמצעות המסרים. שתדע.

צדיק`ל

הוא כתב לכמה חברי הפורום. ולמנהלים ג``כ ככה שנראה לי שבאופן זה מותר

תשמע הרב אפס,

לכל אחד יש את פורום הבית שלו! יש פה הרבה חברים שכותבים בעוד מקומות אבל תמיד הבית נשאר פה... כשמגיע מישהו שבקושי הראה את פניו אצלנו ומשמיץ אחד משלנו, אין ברירה אלא למחות על העזות הנוראה. לבוא ולהתפרץ ככה על אחד הותיקים פה, זה בשבילי מספיק בכדי להוקיעו... והענין הב`, שאתה הכנסת לסיפור, כותרת פרובוקטיבית! וכי לשם מה עלי לדעת שהכנסת א"ז בפורום אחר? האם לא ביקשת, כמעט במפורש, תגובות עוקצניות?! אני חושב שבשביל להיפגע עד כדי התבזות והכנסת הודעה כזו לפורום, צריך גם טענה צודקת... לא מספיק לבוא ולומר: `נפגעתי`... צריך קודם לבקש סליחה מפיקצר, אח"כ להסביר את פשר הכותרת המוזרה, ואח"כ לבקש התיחסות מצידנו... היה שלום.

שערים

New member
אם לא הבנת את דבריו, ואתה חושב

שזו תגובה ירודה ולא מכובדת, אולי כדאי שתתחיל להבין מא` מהם יחסי בין בני אדם. אתה פשוט לא מבין שום דבר. מה בדיוק לא הבנת אצלו? ת`אמת שרציתי רק להגיב שכל מילה שלו במקום, אבל אם גם את זה לא הבנת כנראה שאתה מקרה אבוד.

אתה צודק לחלוטין

וחבל שגינת ואחד החברים הגיבו כאן בצורה שרק הוסיפה להתבזות שלהם.

לא תמיד אורח לרגע רואה כל פגע,

ולכן, אם כבר באת, תערוך סקירה קצרה ותבדוק במה בדיוק כיבד אותנו מר אפס בנוכחותו מאז הגיע. תמצא הודעות צ`אטיות, ניבולי פה, הודעות מתגרות למיניהם, שרשור מריבה אחד לרפואה. וזהו. שום דבר מועיל טרם ראינו ממנו. מאז שהוא הגיע לבקר גם כאן כשמשעמם לו שם אנחנו כבר יודעים שכשהוא בשטח עובר הפורום למתכונת `רמת גן`, תעקוב אחרי ההודעות שטרם נמחקו לו ותבין לבד למה היחס אליו חשדני ומטה. לא ממש הוגן להטיח מתוך התרשמות רגעית של אורח.

אינני אורח כאן

ולעצם העניין לסיפור שהוא הכניס היום (לשני הפורומים) הגבת שטוב היה אם היה כותב זאת רק שם. למה? סתם לפגוע?!

תעבור בבקשה לשרשור 16

כן, זה השם שהנ``ל בחר ככותרת לשרשור שלו, תעקוב ותקבל מושגים. הנ``ל פרובוקטור. טרויאני בלע``ז.

פיקצר

New member
קודם כל, יש לך בעיה תדמיתית.

תשנה את הניק המוזר הזה. תלמד את הכללים הבסיסיים של החברה` פה, והכל יהיה בסדר. אני מבטיח.

למעלה