צלמתייייי עב"ממממ

aviv salman02

New member
צלמתייייי עב"ממממ

צלמתייייי עב"מ בפאלפון אחרי שהייתי למטהההה וראיתי איזה משהווו זוהר.....שתי עיגולים כאלהה ...או שזה עצם אחדדד......אברתי תתתמונה למחשב...ואני רוצה שתראו איך אני שם תתתמונהההה?

Another Girl

New member
שומר אותה על המחשב

לוחץ על "הוספת תגובה" להודעה שלי,ולמטה בוחר "צירוף קובץ". ואז אתה מעלה אותה מתוך המקום במחשב שלך בו היא שמורה ולוחץ פעם אחת על "שלח". בהצלחה...

aviv salman02

New member
אינה התמונה תגידו מה דעתכם...

זה היה כככה לפני שעה ששצלמתי את זהההה ואני עוד בשוק שראיתי את זה... האיכות לא משהו כי זה מהפאלפון...

Majestic12

New member
לאחר בדיקת התמונה

כולל נסיונות הבהרה וחידוד, נראה לגילי ולי, שיתכן מאד ומדובר במסוק.

aviv salman02

New member
לא ....!!!

לא היה שום רעשששש עם זה היה מסוק נראה לך שלא הייתי יכול לדעת??? תסתכל טוב טוב לפני שאתה מעלה דעות

Gilliana

New member
לא בהכרח יישמע רעש

תלוי מאד בכוון הרוח, כוון הטיסה של המסוק, גבהו ושאר זרמי האוויר. האמן לי שלא רק הסתכלנו טוב - העברנו את התמונה סדרה של שיפוצים, תיקוני תאורה וחדות על מנת לראות. התמונה העולה היא קרוב לודאי, בודאות של 90% - שמדובר במסוק.

aviv salman02

New member
טוב....אני יודע מה שראיתיייי

אני יודע מה שראיתי..אבל זה בסדר קשה לאמין לדברים כאלה היום ...עם זה היה מסוק או מטוס היייתי יודע ולא שולח תתמונה הזאתתת אבל זה משהו לא מוככרר ותסתכל על הצורההה איך זה נראה לך מסוקק נו באמתת

anus

New member
יסלחו לי המומחים אבל

גם אני עשיתי קצת בדיקות לקובץ ווואלה אני לא רואה מסוק או כל גוף מוכר אחר להפך אני רואה קו אלכסוני עם 2 נקודות אור בקצוות ומה שניתן לראות מהדוגמה שהבאתי זה שאין מעליו או מתחתיו כל צורה ממשיכה ההפך ניתן לראות את אותו פאטרן שיש (בשמים) ולא כל גוף המזכיר מסוק מה שכן אני רוצה לדעת איפה צילמת את זה באיזו שעה האם זה זז האם עשיתי זום או כל אפקט אחר איפה העצם היה ממוקם בשמיים אם אתה יכול לעשות זה יכול לעזור ללא ספק

כריסטין

New member
ניתוח מעניין...

אני חושבת שבאמת אם זה היה מסוק אז הוא היה יודע לזהות , גם אם המסוק היה מרוחק ולא משמיע רעש . קל לזהות מסוק הגוף שצולם נראה גוף מאורך עם שני אורות דולקים מהצדדים תמונה הדורשת בירור יסודי ... יתכן שמדובר בעב"ם סיגר

SuperNova14

New member
מעניין...

כשמבחינים בעצם ב"זום" ניתן לקלוט עצם בצורת "צלחת מעופפת" , כך על פי הראייה שלי.

כריסטין

New member
אולי תעלה תמונה בזום ?

ואגב כדאי שבעל התמונה יספר יותר פרטים על העב"ם כי חוץ מהתמונה אין כל פיסת מידע בעניין .

כריסטין

New member
חנן אולי כדאי שתעלה את התמונה לאתר?

היא באמת מיוחדת יש הרבה צילומים בעולם שמראים רק נקודה בשמיים והיא מתפרסמת כמו גרעינים בשוק הכרמל - בכלל לא מוצדק ...

Gilliana

New member
דווקא בזום...

... רואים עוד יותר טוב שמדובר כנראה במסוק: שים לב לקימור הזנב והרוטור האחורי (מואר) ולגחון. הזווית היא זווית נסיקה של כ-60 מעלות.

הנה התשובה לתמונה שלך

מסוק דו רוטורי, Chinook 47, יש לו הרבה מאוד שימושים ובהם גם כיבוי שריפות לכן יש מצב שתראה אותו בזמן הקרוב, לגבי צורתו האלכסונית זה מפני שהוא נוטה קדימה.

למעלה