צלמתייייי עב"ממממ

falson

New member
אם כך,התמונות והעדויות גם מתבססות

עלהשערות ודעות של אנשים. כל הנושא הזה של חקר עבמים פרוץ ולא אמין כל אחד יכול לקבל כל דבר שהוא רוצה. את יכולה להביא לי תמונה ולהגיד ששם את רואה עבם ולסחוב אחריך נחיל של אנשים ועל סמך אותה תמונה לפתח תאוריות אתרי אינטרנט וכו. ואני מצד שני לא רואה עבם באותה תמונה ואז לשלול ולא לקבל. אם כל אחד קובע לפי ראות עיניו איפה המחקר המדעי והרציני.

Majestic12

New member
לקחת את הרעיון רחוק והקצנת אותו

כל העולם מבוסס על דעות וכך גם בכל תחום מדעי. גם שם יש מחלוקות ואי הסכמות, והכל נובע מדעות שונות ופרשנויות. חקר העבמי"ם תמיד היה בעייתי, מאחר ואין מימון ממשלתי לנושאים אלו (לפחות לא מממנים את חוקרי העבמי"ם), וכל המחקר נעשה מכיסם הפרטי של החוקרים. לצערי, זהו המצב ולא ניתן לשנותו כרגע. למרות זאת, לפחות אצל החוקרים ומרכזי העבמי"ם הגדולים המחקרים נמשכים ויש תקציבים. כל הנאמר לעיל אינו משנה את רמת המחקר מאחר וכך היה נהוג תמיד בעולם - כך היה וכך כנראה יהיה. העניין הוא באמת לנסות ולהוכיח דברים וטענות, וכמובן שתמיד יהיו כאלו שיטענו לכאן ולכאן.

falson

New member
כל פיסת מידע יש לחקור מכיוון שיש

תמיד עוד משהו ללמוד. ולגבי התמונה שצולמה בטלפון סלולרי גם צריך להתייחס ולבדוק,יש שם גוף מוזר(כך ניראה לי ולעוד חברים פה בפורום)ואם לך גיליאנה זה ניראה כמו מסוק ואת פוסלת בזילזול שלא מדובר במשהו אחר אז אי אפשר לקיים דיון אמיתי ורציני. גוליאנה,לפעמים התגובות שלך עשירות בידע ותוכן אבל חבל שהנימה של התשובות שלך תמיד נגועות במעט התנשאות וזלזול. סך הכל אנחנו חברים פה ומחליפים דעות ורעיונות ואפשר שנעריך דעות של אחרים גם אם לא חושבים כמותם. יום טוב

Gilliana

New member
ידידי היקר, מרוב שטויות...

... לא רואים את היער. כיצד מחקר מדעי רציני יכול להתבסס על תמונות בלבד? רק מוכיח שאין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.שנית - אתה באמת רוצה לבסס "מחק מדעי רציני" על תמונה שצולמה במצלמה סלולרית עלובה??? אני במקומך הייתי מצטערת עכשיו על הרגע שכתבתי את ההודעה המטופשת הזו - איתך הסליחה, אבל באמת ובאמת שאתה עושה מעצמך צחוק, וחבל.

למעלה