צלמתייייי עב"ממממ

scriewy

New member
למסוק יש שאסי אחד שלם ישר ובולט ?

איזה יופי כל אחד רואה מה שבא לו חחחחחחחח
או שזה מסוק שהחליט פתאום בצורה מטורפת חד משמעית לעצור במקום או בצורה אטרפית לטוס אחורנית, אם זה מסוק זה לא מסוק שפונה לצדדים שלא יבלבלו לאף אחד בשכל. או שאביב עם כמה חברים תלו משו באלכסון 2 מטר מהמצלמה, או שזה מסוק במרחק 150-200 מטר ואז הבעיה שהוא נירא טוב מדי במצלמת פלאפון מכזה מרחק ומשו לא הגיוני פה, אם בכלל זה מסוק. הקיצר אי אפשר לקבוע מה זה, לכן המקרה מתוייק לעוד תיק מלא בעפיפונים !

Majestic12

New member
ומי אמר שאני בודק לעצמי

הרי מה שבדקתי, נבדק עם גילי, והתוצאות לפניכם...

כריסטין

New member
למסוק יש עוד אורות ,בתמונה

יש רק 2 ז"א שזה גוף מאורך עם 2 אורות בכל צד

לא חנן, אתה מוטעה ומטעה

קצת הגיון בדבריך. אין שום קימור לזנב שלא קים, והמסוק לא בעל נסיקה של 60 מעלות. בנתיים אין לך ממש תשובות.

תמונה נוספת

הנה תמונה נוספת בה אני הורדתי את כל ההפרעות פיקסל של איכות הצילום שלך הפלפון. אין אני אומר שזהו עב"מ, אך מסוק זה לבטח לא.

Majestic12

New member
ומי אמר שיש לי תשובה

אמרתי שזו דעתי ודעתה של גילי בנושא. ברור שאין תשובה חותכת.

כריסטין

New member
אולי כדאי לשאול מישהו שמבין בתעופה

במידה ומדובר על מסוק הוא יזהה את הכלי במהרה .

technolp

New member
מי זאת הגילי הזאת...

...שמבינה במחשבים, קונספירציות, עב"מים, חייזרים ועכשיו גם בתעופה ?! אני חייב להכיר אותה.

Gilliana

New member
כן, מה בדיוק אתה רוצה מחיי?

אתה אולי חייב להכיר אותה - אבל חשבת על כך שאולי היא ממש לא רוצה להכיר אותך?

Gilliana

New member
גם לויטני יוסטון יש... ../images/Emo8.gif

נראה לי שאני והיא אוטוטו באותה סירה - לא יודעת אם לצחוק או לבכות!

אבל חנן, עם כל הכבוד

ויש כבוד
אין פה מקום לדעות, יש מקום לממצאים וראיות. לדעת אחרים בעולם יש אלוהים, ולדעתי אין. לדעתו של הילד אם הוא ידביק כמה ניירות ויעשה אותן כדמות כנפי ציפור הוא יעוף, אבל כשהוא ינסה הוא יפול - ובכל זה הוכחה שלא הצליח, אבל הוא האמין שזה יעבוד לו. ומה איתך, אתה מאמין שתצליח לעוף או להוכיח את דעתך?

Majestic12

New member
הבעיה עם ממצאים

שבמקרה זה ישנו צילום אחד שנעשה בטלפון סלולארי בלילה ומרחוק. לכן, לא ניתן לקבוע יותר ממה שכבר משוער, והכל בהנחה שניתן להבהיר ולחשוף מידע בצילום עצמו (שאינו נראה מבדיקה ראשונית). ובקשר לאמונה - הרי שאין כאן שום קשר לאמונה.

אתה נותן לגיטימציה לדברים שלך בכוח?

"לכן, לא ניתן לקבוע יותר ממה שכבר משוער" זה לא מקצועי . או שיש לך ממצאים, או שאין לך. אגב להבא אם יש תמונה אחת, עושים לה אָנָלִיזָה ואח"כ מעלים השערות.

scriewy

New member
אביב אתה אמור לספר טיפה יותר

לאיזה כיוון זה נע אם נע בכלל, באיזה קצב, האם שינה את הזווית שלו, ולמה לא צילמת עוד ? ואם המצלמה תפסה את זה ככה אז העין שלך בטח ראתה יותר........... ספר ספר מה ראיתה אתה ! המצלמות פלאפונים של 1.3 מגה פיקסל לא מגיעות לאיכות הקליטה של עין, לכן אתה ראיתה יותר ! אפילו אם זה מקל שתליתה אם זה הכל בדיחה. ולמה אתה לא מסתובב בחושך עם שפופרת הגברת אור ? אתה עושה צחוק מהחיים ? אתה רציך להסתובב עם כזה דבר בלילות http://cgi.ebay.com/New-895-ATN-NZT-22-NIGHT-VISION-Goggles-w-Headgear_W0QQitemZ320018542586QQihZ011QQcategoryZ40970QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Majestic12

New member
כפי שאמרתי "אפשרות חילופית"

לדעתי לא מדובר בעב"ם. זהו הממצא שלי בין אם נוח לך או לא. איני יכול לקבוע בוודאות מהו העצם, אבל לדעתי זהו מסוק (ויתכן ואני טועה). אם לא נוח לך אם התשובה וההנחה שלי, אני לא יכול לעשות כלום נגד זה. אתה כמובן רשאי להניח שזה משהו אחר, וגם אתה ראשי להביא טיעונים לכך (במקום לנסות ולהתווכח על מה אני חושב או לא חושב). ונ.ב. - אנליזה נעשתה לפני שהבעתי את דעתי, והבהרתי את זה באופן ברור.

Gilliana

New member
קודם כל...

לא חנן כתב את ההודעה הזו אלא אני - כך ששים לב למי אתה עונה. שנית - אף אחד לא מוטעה ומטעה - זה מה שאני רואה בעיני המיומנות (או הבלתי מיומנות) וזו דעתי. אם אתה רואה לחילופין קופסת שימורים מעופפת - גם לגיטימי מצידי. זוהי חוות דעתי ומי שלא מתאים לו לקבל אותה - זבש"ו (גם לגיטימי).

למעלה