צ'מעו בדיחה

shambi

New member
צ'מעו בדיחה ../images/Emo6.gif

אייבי
, איב
וקיי
מגיעות למכשפה. אייבי מבקשת שיזכרו אותה כאישה הכי עשירה בהרמוני.. אחרי 10 דקות היא יוצאת עם חיוך על הפנים וצועקת: "איזה יופי, נסגר שאני האישה הכי עשירה!" איב מבקשת שיזכרו אותה כאישה הכי אומללה בהרמוני.. אחרי 10 דקות היא יוצאת מרוצה וצועקת "איזה כייף, הצלחתי!" קיי מבקשת שיזכרו אותה כאישה הכי יפה מהרמוני.. עוברים 10 דקות.. עוברים 20 דקות.. עוברת חצי שעה. עד שהיא יוצאת מהחדר עצבנית ואומרת: "כוס אמק השרידן הזאת!" מוקדש לפייטון בהוקרה

python 4

New member
../images/Emo6.gif מצחיק מאוד!

הם הלכו לטאבי?? חשבתי אם כבר קיי תבקש את מיגל... גם ככה היא הכי יפה בהרמוני. ותסבירי לי בדיוק אחת ולתמיד מה יש בשרידן הפציפלוחה הזו שכולם כל כך אוהבים אותה?? זו מכת מדינה!

shambi

New member
למי אתה קורה פציפלוחה???

תזהר! שרידן עלולה לשלוח עליך מישהו שינגח בך! יש בה את כל מה שאין בקיי! רמה, יופי, שכל, טקט והכי חשוב - אח מלופז פירגצ'לגרד [כתבתי נכון?
]

python 4

New member
לא הבנתי - לשרידן יש

אח שהוא לופז פיצ'רלד? מה, ג'ולי הוא הבן של פילאר? OK, הבנתי. חוץ מזה שגם קיי רוצה את מנת הלופז-פיצ'רלד שלה, למרות שאין לי מושג למה. ולידיעתך, אין בכלל מה להשוות בין השתיים! בואי נעשה השוואה בנדון: 1. לוק: שרי - פלטה; קיי - פצצה לא נורמלית 2. שכל: שרי - לא מגיע לה חמצן למוח (לא הצליחה להבין את המזימה של ג'ולי); קיי - גאונה מהלכת, ולראייה - הפסל של ה-
ב-
3. אמביציות: שרי - נטולת כל יכולת חשיבה עצמית, בורחת לפריז איך שמתעוררת בעיה הכי קטנה; קיי - יודעת מה שהיא רוצה ותעשה הכל להשיג את זה בקיצור, קיי לוקחת על שרי בכל מדד אפשרי. נו טוב, אולי חוץ מטעם בגברים...

shambi

New member
אולי תוותר?

בתכל'ס, אני מעדיפה נשים כאלה [כמו אייבי] שיודעות מה הן רוצות ולא כמו הפלצניות האלה [כמו צ'ריטי] ותאמת אני יעדיף שמיגל יהיה שלה ולא של צ'ריטי. אבל כשאתה מציג אותה ככה - אין מה להגיד - יותר טובה משרידן, אין!!! ובלי שום קשר - אין לה פנים יפות והיא בכלל שטוחה!!!

python 4

New member
OK, אני ירים ידיים הפעם..

enjoy your victory while you can, shambi! it will not last! hahahahahahaahah! קייי שולתת!!!1

shambi

New member
אוף איתך!

תעשה טובה לך לישון... אני הולכת! לפני שארדם על המקלדת לילה טוב

backstreet girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חה חה חה חה חה חה חה חה יפה .........

אני בשוקקקקקקקקקקקקק

איך לא כול העולם ואחותו אוהב את קיי, שרידן סתם ג'יגופה היא מכוערת וטיפשה, קיי היא כול מה שיש לבקש בבחורה, אני הכי שונאת בתשוקות את שרידן הכונפה, צ'רטי המכוערת ואת גרייס והכי פצצות זה בראש ובראשונה קיי הפצצה
אייבי המהממת טאבי ולפעמים אבל רק לפעמים לא תמיד שלא תחשבו עליי דברים את תרזה וגוון.

שמבי אני פשוט לא קולטת אותך

אוי את יכולה להיות כזאת אחלה שבא לך אבל ללכך ככה על קיי לא מתאים מה את מוצאת בשרידן הזאתי תגידי אולי אני יבין למה כולם כול כך אוהבים את הכונפה ואין סיכוי כולם יודעים שקיי הנוכחית היא הבחורה הכי יפה בהרמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

backstreet girl

New member
גייסון.....תיזהר.....אתה לא יודע

למה אני מסוגלת......... לדעתי שרידן יפיפיה......... גם קיי...... אבל קיי שטוחה כזאת..... שרידן גם יפה וגם סקסית..... אני חושבת ששתיהן שוות..... שרידן+לואיס=לנצח מיגל+קיי= לנצח רוני+ קווין= לנצח

shambi

New member
שרידן ../images/Emo99.gif וקיי |חייזר|

ההוכחות מדברות בעד עצמן: על שרידן רבים שני גברים: לואיס והאנק. ומי רב על קיי? אף אחד! כולם בורחים ממנה.. אפילו מייגל בכלל מעוניין בה וזוכרים מה טים טים אמר עליה? "אין פלא שמייגל לא רוצה אתה, היא בכלל לא מבינה כלום באיפור" אז כל מי שחושב שקיי יפה מוזמן לקחת את המוח חסר טעם שלו, ולרוץ לטיפול פסיכולוגי
כי קיי לא יפה יותר משרידן! כמו שאמרתי כבר, לשרידן יש סטייל וקיי בכלל לא יודעת מה זה! אבל ת'אמת, בתמונה שצהובון שם בפורום "אופרות סבון" היא נראת יותר טוב, יותר עדינה ולא כמו חייזר כמו שרואים אותה כל יום בסידרה. שרידן נראת טוב, לא משנה איפה......................

כמה דברים

1. לבקסטריט גירל זה תזהרי 2. אני ממש משקשת ממךמה תעשים חסרת שכל 3.שמבי שרידן סתם כונפה ועובדה שמלא אנשים מתים על קיי הפצצה ויש כמה חסרי טעם שאוהבים את שרידן. 4. וממתי מקשיבים לטימי מאמי והכול אבל נהוא מאוהב בצ'רטי הגודי גודי טושו הזאת אז זה אמור להעיד שאין לו בכלל טעם

backstreet girl

New member
איך אתה לוקח דברים ברצינות.........

סתם צחקתי......... גאד....... אתה יודע מה..... אתה חושב ששרידן כונפה.......... אני לא חושבת ככה......... שיהיה לך לבריאות...... טוב.........

למעלה