צ'מעו בדיחה

python 4

New member
../images/Emo4.gif אוףףף... ואני כל כך רציתי לריב

עכשיו עם מישהו...

shambi

New member
דווקא איתי?

אני כבר וויתרתי על הדיון על שרידן ועל התולעת ועל כל נושא שבעולם איתך כי תמיד יוצא שאני מוותרת בסוף! אם תודה שקיי תולעת אני יריב איתך על מה בא קודם - הביצה או התרנגולת?.. איך זה?

python 4

New member
יש לי רעיון (זהירות! ספוילר!)

לפי התמונות שראיתי של קיי החדשה, שאמורה להגיע בקרוב, יש לי הרגשה שנוכל לפרוץ כאן בויכוח מחודש על טיבה של קיי. היא באמת נראית כמו תולעת. וקיי השלישית דומה באופן מוזר לתרזה. אם כן, קיי תאבד את הבכורה, אבל אני אף פעם לא יוותר על עניין שרידן!

shambi

New member
עוד פעם... אוף! ../images/Emo58.gif

קיי הבאה דווקא נראת טוב! סתם סתם.. זה לא שהיא מכוערת, היא פשוט לא כל כך יפה אבל קיי השלישית יפה והיא בכלל לא דומה לתרזה.. טוב, אולי קצת אבל לא ממש! אבל כל הקייות לא יותר יפות משרידן זה עוד הוכחה שקיי מכוערת.. עובדה שמחליפים אותה!

python 4

New member
../images/Emo58.gif מה יהיה שמבי?

אנחנו לא נסכים על אף קיי? הקיי השנייה לא נראית טוב בכלל (משהו בחיוך שלה מפחיד אותי) והקיי השלישית - שלא נדע מצרות. בכל מקרה, רק שתדעי, שקיי הראשונה לא פוטרה היא התפטרה, אחרי שהיא התלוננה בפני המפיקים שלא משלמים לה מספיק בשביל שתשחק כאילו שהיא מאוהבת במיגל הפלטון. בשביל זה היא הרי צריכה היתה לקבל גם תוספת סיכון. ואגב - מתי מחליפים את הבלונדית?

shambi

New member
אתה לא מבין אותי

אמרתי שהשנייה לא יפה.. זה נקרא הסכמה, לא? ועל איזו בלונדינית אתה מדבר? ואם אתה מתכוון לשרידן אז צר לי לאכזב אותך כי אותה לא מחליפים אף פעם!

backstreet girl

New member
שלא תעז להשמיץ את בעלי...........

חוצפן....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את הדעות דלך תשמור לעצמך........ לא איפת לי איך הם נראים כל עוד הם מייצרים את המוזיקה שאני אוהבת......

python 4

New member
או קי, אני אשמור את הדעות שלי לעצמי

אבל... קוווווווווייייייייייייייןןןןןןןןןןן מכוער!!!!!!!!!!!!!!! לאללללללללללללללה! סליחה אבל הייתי חייב. בעלך, אגב? המממ.

shambi

New member
אם אתה יוצא עם אייבי

לה מותר שקווין יהיה בעלה עולם האשליות......... דבר יפה

shambi

New member
עם כבר מדברים על דייט..

לא היית צריך לצאת עכשיו עם אייבי?

python 4

New member
יו! בגלל כל הויכוחים פה בפורום

שכחתי מזה לגמרי! נו טוב, נשחק אותה קצת hard to get...

shambi

New member
חח.. זה דווקא ממש מדליק אותה

תראה את סם.. הוא בורח ממנה והיא רצה אליו

אני בשוקקקקקקקקקקקקק

איך לא כול העולם ואחותו אוהב את קיי, שרידן סתם ג'יגופה היא מכוערת וטיפשה, קיי היא כול מה שיש לבקש בבחורה, אני הכי שונאת בתשוקות את שרידן הכונפה, צ'רטי המכוערת ואת גרייס והכי פצצות זה בראש ובראשונה קיי הפצצה
אייבי המהממת טאבי ולפעמים אבל רק לפעמים לא תמיד שלא תחשבו עליי דברים את תרזה וגוון.

למעלה