צ'מעו בדיחה

shambi

New member
"גודי גודי טושו"??

אהבתי
ועם כבר אתם משתמשים במילה "כונפה" אז למען האמת זה צריך להיות בהקשר של קיי. איך אפשר לקרוא לליידי כמו שרידן, כונפה?? ללא ספק התיאור שייך לקיי, שהדבר היחיד שהיא יודעת לעשות זה צרות! ועל איזה אנשים את מדברת? אולי כמה אנשים חושבים שקיי יפה ושרידן לא, אבל בתכל'ס - שני גברים חסונים [לואיס, יותר נכון ולא האנק] רבים עליה! ומי רב על קיי?............... ריס?? שמענו עליו........ וגברת נחמדה, בלי איומים. OK? כולל "באקסטריט גירל"..

python 4

New member
בנות די לריב!

אני הפוסק הגדול בעניין. הרי אתן בנות, וכידוע לבנות יש טעם רע בנשים (אוי ההתנפלות שתבוא על זה). שמבי, צר לי, אך הסיבה היחידה שלואיס והאנק רבים על הפציפלוחה הבלונדינית היא שככה כתוב להם בתסריט לעשות. הם בטוח לא נהנים מזה. למעשה, ידוע לי שהם מקבלים תוספת סיכון למשכורת, מחשש שיגרם להם נזק מוחי כל פעם שהם צריכים להתנשק עם היצור. ובקסטריט - מה פתאום קווין, תסבירי לי?? הוא כזה מכוער! מה עם ניק?
הוא גם נראה יותר טוב וגם שר יותר יפה. אז בבקשה

Danial***

New member
אני מזועזעת

לא מספיק שאתה בן 27 וכל כך חסר חיים שאתה צופה תשוקות - אתה גם בדקת מי מהבקסטריט בויז שר יותר יפה!?!?!? אם אני אהיה ככה בגילך 27 - אנא, תירו בי!

shambi

New member
לא יפה!!!

תתפלאי אבל אנשים הרבה יותר מבוגרים צופים באופרות סבון. בעבר צעירים בני 14-17 בכלל לא ידעו מה זה אופרות סבון, זה נחשב לתוכנית לזקנות משועממות!

python 4

New member
בנג בנג!

בן 27 מילא... חסר חיים נו טוב... אבל את מעיזה לזלזל בטעם שלי בבקסטריט בויז? עד כאן, סיסטר! וחוץ מזה, את בת 21, לא? זה כבר לא כל כך צעיר, את יודעת. עוד מעט הקמטים יתחילו להראות, הצמיגים יתחילו להופיע, ואת יודעת שברגע שאת מתחילה ללדת המשקל כבר לא יחזור להיות מה שהוא היה. תהני מהשנים הטובות שעוד נותרו לך!

shambi

New member
כל הבנות להכנס ../images/Emo26.gif

לינץ' בשובניסט שמתרוצץ פה! ודניאל יקירתי - אני ממש, אבל ממש, לא הייתי שותקת!

python 4

New member
לא לא לא! התבדחתי! הצילו!

הנה אפילו אייקון של איש צוחק -
הצילו אותי! עדר נשים רודפות אותי! אההההההההה...............

Danial***

New member
סליחה?

מה קשור המראה, הגיל והמשקל שלי לזה שאין לך חיים? אין לך מה להגיד, אז אתהתוקף דברים לא קשורים. חוץ מזה אני לא בת 21. ואני מוחה בתוקף, על זה שאת מניח שאני מתכוונת ללדת ילדים. זה שאני אישה אומר שאני גם חייבת להיות אמא?

shambi

New member
עם כמה שאני מסכימה איתך

בואי לא נכנס לזה וחוץ מזה, בת כמה את? [כתוב בכרטיס שלך שאת בת 21..]

Danial***

New member
17, עוד מעט 18...

והכרטיס - סתם המצאתי לעצמי תאריך יומולדת. אני אף פעם לא כותבת את האמיתי שלי. יותר כיף סתם להזיז את העכבר על גלגל השנים ומה שיוצא - יוצא.

shambi

New member
אתה הפוסק הגדול בעניין?

לא נראה לי! אם הם עושים את זה כי ככה כתוב להם בתסריט סימן שלמי שכתב את זה יש טעם טוב בנשים .. הוא יודע שאם מישהו יריב עם החבר שלו על קיי זה לא יהיה אמין בכלל!!! ובסדרה הזאת לא חסרים דברים כאלה .. ולא אכפת לי שאף אחד לא מסכים איתי כי השורה התחתונה היא שאין על שרידן!

python 4

New member
להפך!

הרי תשוקות ידועה בדברים הלא אמינים שלה: יש שם בובה מדברת, יש מכשפה, וכן, יש גם שני בחורים שמאוהבים בשרידן.

למעלה