לא ברור לי מה אלו"ט מתכוונת לעשות
שלום לך דורון, אני מצטטת אותך: "חבל לי שלא בדקת קודם שיצאת בהשמצה - אינני בקיא בכל הפרטים אבל אני יודע שמטה אלו"ט בראשות מרגלית תירוש בהחלט פועלים בצמוד לראשי משרד הרווחה על-מנת לקדם את נושא האוטיסטים. יתרה מזאת, במישורים מסוימים ישנה אפילו התקדמות." אז קודם כל, תדע שבדקתי הרבה לפני שכתבתי על הנושא. קיבלתי מידע על הקיצוץ הקיצוני הצפוי כבר לפני כמה שבועות. המידע הגיע ישירות ממחלקת הרווחה בעירנו, והיות והם מקבלים את המידע מלמעלה הזדרזתי והתקשרתי לאלו"ט. ביררתי מי מטפל בנושא ודיברתי עם הדס העובדת הסוציאלית. היא מסרה לי כי ידוע על הקיצוץ הצפוי ולכן תיפגש מרגלית תירוש בעוד שבוע עם גורמים במשרד הרווחה ואולי אפילו עם כבוד השר. שאלתי האם כדאי לחכות או שכדאי כבר לעורר את הנושא. התבקשתי לחכות בסבלנות. בינתיים ביררתי עם מחלקת הרווחה והסתבר לי לדאבוני כי הקיצוץ יהיה אפילו דרמטי בהרבה. עדיין ישבתי וחיכיתי לטלפון של הדס, שאכן חזרה אלי ומסרה לי כי בפגישה שהיתה לא נחלו הצלחה ולכן כדאי לעורר את הנושא בפורום. כך שכפי שאתה רואה, למרות שאני לא יושבת בדיוני השקיפות (שאיננה לחלוטין, כי אין לי שום מושג מה אלו"ט עושה למעננו באופן כללי, מה קורה עם התקציבים השנה ומה אתם מתכוונים לעשות בנושא הרווחה...) אני פועלת בדרכי. ועדיין הבעייה היא להשיג את שיתוף הפעולה של המשפחות. כרגע יש לי תגובה רק מביזי וקטרין וזה מעט מאד. מחלקות הרווחה העירוניות הרי לא תנדבנה מידע לגבי המשפחות שקיבלו את העזרה והיות ואלו"ט לא דאגה לרישום או בירור בנושא ( אני יודעת, בדקתי מזמן) אז נותר לנו לקטר בלבד וזה חסר אחריות. מקיטורים לא נוצרים שינויים. ואני רואה את עצמי פעילה בתחום דרך הפורום, כך שכרגע אין לי זמן ויכולת להצטרף לוועדות שלכם, אך אני מוכנה לעשות את כל היתר. ולכן אני חוזרת שוב על הבקשה שלי. התארגנו, הפעילו, חישבו על דרכי פעולה ליישום ולא רק להמלצות- וקדימה. אנחנו נצטרף- ואם זה לא יקרה- כל מה שנעשה עד היום מול מחלקת הרווחה יתמסמס ויעלם! לעבודה!!