צמצומים ברווחה- כיתבו מכתבים בהקדם!

beezi

New member
כלומר לפי דבריך, ילדים שאינם

מטופלים לפי שיטת אייביאיי, אינם ולא נמצאים ולא יהיו גם בעתיד...בקבוצת הילדים שהוריהם מקבלים את התקציב עבור הסומכים. ויותר מזה, מתשובתך ניתן מיד להבין שאתה נמצא במחקר הפיקטיבי, ונהנה מהכספים שמוזרמים אליו...

doroniz

New member
הרשי לי לתקן

לפני הכל אני אבא של עומר וככזה אני מציג את עצמי גם כאן וגם במסגרות דומות אחרות. לא פעם ולא פעמיים השתתפתי בפורום כהורה לילד PDD. נכון, אני חבר פעיל (אפילו פעיל מאוד) במוסדות אלו"ט וחושב שמפעילות זו אני שואב הרבה כוח ומידע. דורון.

yankale

New member
כולם נגד אלו"ט ואלו"ט נגד כולם

תלמה , דורון, doroniz חברים יקרים. רבות ומרובות הדיבורים והתלונות על אלו"ט , על תקציבים שונים המופנים שלא בצדק לאפיקים אחרים , פרויקטים פיקטיביים שמבוצעים לדעתכם, מאוד נחמד שאתם מתלוננים , מאוד נחמד שאתם שותלים שמועות שונות , מאוד נחמד שכבר אתם משמיצים חברי קהילה זו למרות שכל אחד כאן מעוניין לעזור , ממש כך , אבל אנה.... כפי שנאמנים אתם לקהילה זו , מן הראוי הוא שתיצרו קשר ישיר עם אגודת אלו"ט , תעלו את מה שעל ליבכם , והמתינו לתגובה. עם כל הכבוד , דורון (גם השני ...) לא הוא הכתובת לכל התלונות האלו, בטוחני שאגודת אלו"ט תגיב בכתב לפי בקשתכם, ותלונתכם, ולך תלמה בטוחני שאם תפני לגורמים המוכרים לך באגודה הם אכן יגיבו גם בפורום הזה אפילו ביום מסויים למען כל אנשי הקהילה , נסו...

imashelo

New member
אני דוקא חושבת

שגם זה מענייננו, כולל הויכוח שמתנהל כאן. עצם הלהט שהנושא מעורר מצביע על מידת המעורבות שלו בחיינו. ודורון, למרות שלא לקחתי חלק בדיון, אני מרשה לעצמי לומר שהדברים שנאמרו כאן לא מכוונים אישית נגדך.

beezi

New member
אז מה שמך המלא? אם אפשר?

אתה מתהדר בזה שאתה חשוף לכולם, ובעוד אנו מסתתרים מאחורי שמות בדויים. אז גם בכרטיס האישי שלך, לא מופיע לא האימייל שלך האישי, וגם לא שמך המלא! אז ממה אתה מפחד?!

beezi

New member
תלמה את צודקת, ואני מחזקת אותך,

רק אתמול התקשרה אלי העו"ס שלנו ואמרה לי שקיצצו להם בתקציבים, ולכן לא נוכל לקבל תקציב עבור סייעת. מסתבר שהתקציב שקיבלנו יספיק אך ורק לשלוש משפחות בכל העיר שלנו... וכמובן, שאנחנו שמחכים כבר שנתיים לתקציב לסייעת ממשרד הרווחה, נדחים על הסף... אני אשלח פקסים לגכל הגורמים שרשמת. תודה

doroniz

New member
פעילות אלו"ט

תלמה, חבל לי שלא בדקת קודם שיצאת בהשמצה - אינני בקיא בכל הפרטים אבל אני יודע שמטה אלו"ט בראשות מרגלית תירוש בהחלט פועלים בצמוד לראשי משרד הרווחה על-מנת לקדם את נושא האוטיסטים. יתרה מזאת, במישורים מסוימים ישנה אפילו התקדמות. עניתי לך בפורום של אלו"ט, ואחזור על כך גם כאן: אני מסכים לדברים שנכתבו ומשוכנע שפיצוץ תיבות הדואר ו/או מכשירי הפקס לא יניבו את התוצאות הרצויות לנו. הדבר נכון לכל מוסדות המדינה באשר הם. פגישות של נציגי הורים עם ראשי הגופים הממשלתיים עושות את העבודה הרבה יותר טוב ומהר. בנוגע להעברת מידע להורים מתוך הנעשה באלו"ט אני חייב לספר לכולכם שהנושא מעסיק קבוצה של חברי ועד (ואני ביניהם) - רק ביום שלישי האחרון התקיים דיון שזה היה אחד הנושאים. להורים חסר מידע, אבל אין זה אומר שדברים לא נעשים. יש מה לשפר בכל נושא העברת המידע להורים והעיתון שהופץ בין החברים הוא אחת הדרכים, האינטרנט הוא כלי נוסף - אבל לפני הכל חייבת להיות מודעות בקרב כולנו שאלו"ט זה שלנו ההורים - אלו"ט היא עמותת הורים וככזאת אנחנו, ההורים, צריכים להפעיל אותה. ככל שיותר הורים ירתמו לפעילות מתוך אלו"ט (ולא נגדה) כך ייטב לכולנו. יום נעים לכולנו, דורון. נ.ב. - מה שלום יונתן???

dan52

New member
שולח פאקסים לכל עבר

אני עסוק מאוד בימים אלו ונראה כי בזמן הקרוב לא אגלוש לפורום אבל מיכתב זועם אני אכתוב לכל מי שידו היתה במעל ,לקחת מהילדים שלנואת המעט שכבר נותנים לנו יש לשלוח מכתבים זועמים לכל השרים המטומטמים

נונינה1

New member
הי דורון,

א. אני עדיין חושבת שמי שקורא לעצמו לאומי לא יכול להיות "חצי לאומי" ולדאוג לחברי העמותה קודם ורק אח"כ לכולם, אפילו אם זה בחלק מן הדברים. ב. אני חושבת שאלו"ט עשתה הרבה למען רווחת האוטיסטים חקיקתית ויותר למען חבריה, והיא יושבת אצלי במקום מאוד חיובי ומוערך, יש לי רק בעיה עם השם כי הוא מתיימר להיות משהו שהעמותה מגדירה את עצמה כלא כזו. ג. אני שמחה על כך שיש מקום גם לשיטת ABA בארץ. אישית אני חושבת שלכל ילד מתאים תמהיל של כל השיטות ולא עבודה "טהורה" ע"פ שיטה אחת. ולכן אני חושבת שמלחמה בין מצדדי השיטות השונות היא בעוכרי הילדים שלנו. אבל זה תמיד קורה ויקרה, ועולם כמנהגו נוהג.

doroniz

New member
מעניין

קראתי שוב את תשובתי ולא הצלחתי להבין איך הגעת למסקנה שבני משתתף במחקר. ובכן, התשובה היא לא ולא. למיטב ידיעתי אין שום קשר בין תקציבי הסומכים/סומכות לתקציב אותו מחקר שלדעת כולכם הוא פיקטיבי. ילד שמטופל ב-ABA ממילא מועסק כ"כ הרבה שעות ע"י כ"כ הרבה מטפלים שאינני רואה כיצד ומתי ניתן להוסיף לו שעות סומך. אם תכנית ה-ABA היא חלקית (אין בכך מניעה, אם כי המחקרים מורים על השפעה מהותית עם תכנית מלאה) מדוע לא יוכל ילד כזה לקבל שעות סומך? דורון.

doroniz

New member
תקראי טוב

שימי לב בשרשור זה להודעה האחרונה של מי שמכנה את עצמו "הסקרן" (עם כוכבית כי הוא לנרשם למערכת של תפוז): זאת הודעה בתגובה להודעה שלי שבשרות הנושא כתוב "המחקר הפיקטיבי נותן לך כסף". וזאת דוגמא אחת. דורון.

שמואל מ

New member
בבקשה הפרטים

שמואל מירון אבא לילד אוטיסט בן 8 שנים אני מייצג את עצמי ואת בני האוטיסט (לאלוט יש כבר דוברת בשכר) רוצה לכתוב לי ישירות לדואל לשאול להתלונן לברר פרטים ? אין שום בעייה הכתובת גלוייה לעינייך בכרטיס האישי יום טוב

שמוליק שלום.

מה שלומך? הרבה זמן לא נפגשנו. אנחנו מכירים עוד מאז הגן התקשורתי של דר' זימן. ואני היא הכועסת. בפעם הראשונה ששמעתי על כל הנושא לא התרגשתי, אך כששמעתי זאת מעוד אנשים שחלק מהם נמצאים ברשימת ה-41 , כאלו שהעידו שמחקר זה הינו פיקטיבי ומעולם אף אחד לא ביקר אצליהם בבית לצורך המחקר. כל זה בזמן שלעשרות משפחות לילדים אוטיסטים בארץ מודיעים בימים אלו ממש כי לוקחים להם את הסומכת (תקציב של כ-500 ש"ח בלבד, אשר הם זקוקים לו כחמצן לנשימה.) אז כתבתי. עמליה

נא לא לתקוף באופן אישי לא את דורון

ולא את אחד המשתתפים האחרים של הפורום. דורון, אני מסכימה איתך שסקרן תקףאותך באופן אישי ולדעתי זה נגזר מתשובה מתחמקת שנתת בעקבות שאלה ישירה אליך. ידוע וברור לי שאתם אינכם כלולים כלל בתוך המחקר הפיקטיבי של ה-ABA וצר לי שהשרשור הזה יצר גם השתלחות כלפיך. אני מעריכה מאד את העשייה שלך עם בנך ובמסגרת אלו"ט וחושבת שפשוט היה קל לנגח אותך, היות והיית עסוק להגן על אלו"ט. אני מבקשת שוב, הדיון בנושא סדרי העדיפויות של אלו"ט הוא חשוב ורלוונטי וכדאי להשאירו נקי מהאשמות אישיות, במיוחד כלפי דורון. הנושא הראשוני להזכירכם, היה הבעייה הקריטית של צמצומים ניכרים במערכת הרווחה, וההקשר של הכסף שיצא מתקציב הרווחה למען מחקר שלא התבצע כלל, הוא לא הסיבה לצמצומים אלו. הבעייה העיקרית היא שאין לנו מוקד של כוח שיכול להשפיע על סדרי העדיפויות התקציביים. ציפינו שאלו"ט תפעיל לחץ בנושא, אך זה לא קרה וגם לא הגיעה שום פנייה מסודרת מגורם רשמי מאלו"ט שיוכל לרכז את המחאה כלפי משרד הרווחה. אתם כעוסים בצדק, אולם לא שמעתי שנשלחו יותר משלושה מכתבים- ואני בהחלט מצפה מכל הנוכחים שזה נוגע להם, לכתוב מכתב לגורמים האחראיים. אם תהיה התארגנות של אלו"ט שתדע לדחוף את הנושא כפי שצריך, נקבלה בברכה. ואני אשמח אם יהיה מישהו מכם במפגש של אלו"ט- שהבנתי שהוא מתייחס לבוגרים בלבד, שיוכל לעדכן כאן על מה דובר במפגש. תודה.

שמואל מ

New member
אסיפה שנתית אלוט ב-16 לדצמבר

הישיבה השנתית של חבריי אלוט תתקיים בכפר עופרים (צמוד לקריית שאול בית הקברות) בתאריך 16.12.03 בשעה 18:00 בישיבה יהייה דווח על הפעילות השנתית בכל המסגרות צעירים ובוגרים ניתן גם לשאול שאלות להתווכח ולפגוש בניי אדם אמיתיים אני מזמין את כל הכועסות והכועסים ושאר חבריי הפורום לבוא כדיי שנכיר אתכם ואז גם נוכל ברמה אישית להבין למה אתם באמת כועסים. החיסרון זה שאי אפשר להתחבא מאחורי המקלדת.... במקרה ששכחתם מקצצים לכולם בכל הסקטורים ולא רק לאוטיסטים אבל במקום לחשוב יותר קל להאשים את אלוט או להשתלח בדורון נכון....

beezi

New member
האם גם אתה נציג של ההורים באלו"ט

או הורה "מרוצה" מדרכה של אלו"ט. כי לפי מידת הזחיחות שלך, אפשר לומר שאתה מאד מרוצה מהדרך בה אלו"ט מפלה בין הילדים, ע"י מתן תמיכה וכספים למקורבים לה. לא מפריע לך הענין? האם לפי דעתך במפגש, שמיועד רובו לגיל הבוגר, יהיה מקום להורים של ילדים צעירים להביע את דעתם? . אני בספק אם נמצא תשובות במפגש הזה. נשתדל להגיע.

שמואל מ

New member
להכין שעוריי ביית לא רק השמצות

כתבתי ברור מאד הישיבה תדון בצעירים בבוגרים ובפעיליות אלוט מי אמר לך שזה רק על הבוגרים ?? למען הסר ספקות הריני להודיעך ישיבת חברים זה לא אינסטנט פודינג לא פותרים שם את כל הבעיות והעוולות שנעשו לך ולאחרים בחמש דקות על בשעון שינויים בארגון ניתן לעשות רק אם מצטרפים ומשנים מבפנים אפשר אם את מסוגלת... להשמיע ביקורת באופן מקובל ומכובד אם תצעקי תתלהמי ותאשימי רק לפי דברים שקראת באינטרנט לא נגיע רחוק שמואל מ

beezi

New member
תגובה לשמואל מ

כל האינפורמציה שנכתבה כאן. נכונה [סיום הדגשה].

beezi

New member
שמואל מ - האינפורמציה שהועברה

כאן להורים - היא נכונה. בדוק ! אם אתה חבר בועד אלו"ט, לטובת כולנו.

למעלה