צמצומים ברווחה- כיתבו מכתבים בהקדם!

beezi

New member
שמואל מ - האינפורמציה שהועברה

כאן להורים - היא נכונה. בדוק ! אם אתה חבר בועד אלו"ט, לטובת כולנו.

שמואל מ

New member
מעוניין במידע מפורט

מכיון שאת כל כך בטוחה במידע האם תואילי לשתף גם אותי באותה האנפורמצייה ? בכרטיס האישי חשפתי למשך השעתיים הקרובות את הדואל שלי מוזמנת ליצור קשר שמוליק מ

dan52

New member
הוא כן הכתובת

דורון ולהקתו הם חלק מהועד שך אלו"ט. הם אלו שקובעים מדיניות. הם אלו שמחלקים כספים. הם אלו שלכאורה מייצגים אותנו כלפי הציבור ומה לעשות וחלקנו לא מסכים עם הדרך שלהם. אני מתכוון לנסות ביחד עם עוד מיספר חברים לנסות ולעורר את הציבור על מנת שיראה מה מיתרחש באלו"ט.

שמואל מ

New member
בוא ותעשה למען כולם

לדן היקר הישיבה השנתית של חבריי אלוט תתקיים בכפר עופרים (צמוד לקריית שאול בית הקברות) בתאריך 16.12.03 בשעה 18:00 בישיבה יהייה דווח על הפעילות השנתית בכל המסגרות צעירים ובוגרים ניתן גם לשאול שאלות להתווכח ולפגוש בניי אדם אמיתיים אני מזמין את כל הכועסות והכועסים ושאר חבריי הפורום לבוא כדיי שנכיר אתכם ואז גם נוכל ברמה אישית להבין למה אתם באמת כועסים. החיסרון זה שאי אפשר להתחבא מאחורי המקלדת.... במקרה ששכחתם מקצצים לכולם בכל הסקטורים ולא רק לאוטיסטים אבל במקום לחשוב יותר קל להאשים את אלוט או להשתלח בדורון נכון....

dan52

New member
ימי שלישי סגורים אצלי

לצערי הרב בימי שלישי אני עובד עד שעות הערב המאוחרות אבל בהחלט אני מתכוון להירשם כחבר באלו"ט .הכל בכונה חיובית דרך אגב האם תקצירי מהישיבה של יום שלישי ה16 יפורסם?

שמואל מ

New member
../images/Emo26.gif היי דן 52

דן שלום רוב החבדים בפורום הזה באים ביום שלישי לפגישה באלוט, שעבורך הוא יום בלתי אפשרי, אני מקווה שנוכל לפגוש אותך בתאריך אחר. שבוע טוב שמוליק

doroniz

New member
צודקת בכל מילה

אין לי מה להוסיף יותר ... הנושא של המלה "לאומית" בתוך שם האגודה הועלה כבר כמו גם המלה "ילדים". אז נשנה את שם האגודה - זה לא ישנה את פני הדברים. השינוי צריך, לדעתי לבוא ממקום של מהם יעדי האגודה נוכח השינויים של השנים האחרונות. דורון.

חנניה1

New member
גם פה יש שחיתויות? אני קוראת את

דבריכם ואני ממש המומה ומזועזעת. מה יהיה הסוף?

beezi

New member
דורון, הבטחת גם שתבדוק מה אלו"ט

עושה בנושא החזר כספי עבור טיפולי פרא-רפואיים?![סיום הדגשה מה קורה עם זה?. דווקא בגלל שאלו"ט לא מיידעת אותנו ובגלל שאנו לא רואים ולא שומעים על תוצאות פעולותיה, אנו פועלים לבד!! וגם בנושא הרוווחה, אני מסכימה עם תלמה, אי אפשר להגיד שפועלים עבורנו ולמעננו, והכל נעשה בסתר! אם יש הישגים בכלל - תפרסמו אותם! גייסו הורים לתמוך במאבק. מדוע אף גורם באלו"ט לא משתף ומיידע הורים , אפילו באתר שלהם לא כתוב דבר על זה, אמנם יש באתר מקום להתכתבויות בנושא זכויות, אבל האתר רדום וגורמים "מוסמכים" מאלו"ט לא תורמים מידע, על הפעילות שלהם. הדבר היחידי שמועבר שם לצערי, זה מידע שעובר בין הורה אחד למשנהו... אתה אומר שיש התקדמות במישורים מסויימים, מדוע לא תפרט?

doroniz

New member
הפצת מידע

beezi, אני מסכים שמידע לא מועבר ולכאורה אין שקיפות (אולי אפילו לא לכאורה). הדיון ביום שלישי האחרון (לפני יומיים) היה מאוד טעון מבחינתנו ההורים כלפי מטה אלו"ט - אנחנו טוענים בדיוק כמוך שמידע לא מועבר ודורשים זאת בכל תוקף. גם אני לא מכיר את כל הפרטים בכל הנושאים (מזכיר לך משהו?) ולמרות זאת לא טוען שאלו"ט לא עושה מפני שדברים כן נעשים !! דורון

beezi

New member
דורון, זה הישג שאנחנו מסכימים על

משהו...
ואני שמחה שההורים בועד באלו"ט הפנו את תשומת לבם של מטה אלו"ט . אני מקווה שמשהו ישתנה, ימים יגידו.
ובענין השני של הקיצוצים, אני חושבת שאנו ההורים נמשיך במאבקנו כל אחד ואחד בדרכו ואני מדברת על הורים כאן בפורום ,שאת חלקם אני מכירה אישית. לכולנו זה מפריע שמתעלמים מהצרכים של הילדים שלנו ומקצצים בזכויות שלנו, ומאחר ויש אכזבה מסויימת מדרך העברת מידע, הורים מעדיפים לפעול בעצמם.

מוזמנים לפנות:

לאירגון בזכות נישמח לנסות לסייע ואולי גם הגיע העת לעשות מעט סדר בענייןנושא הטיפולים הפרא רפואיים על מנת שלא כל קופה תחליט על פי הפניה ומצב הרוח באותו רגע,לכאן מגיעים לא מעט פניות בנושא ובהחלט לא מוצאת שכל הקופות נוהגות על פי החוק:ומה אומר החוק:לגבי פעוט מגיל 1-3 אמור לקבל את הטיפולים במעון היום השיקומי..השאלה הנישאלת האם יש במעון את כל הטיפולים ומה קורה שחסר מטפל כזה או אחר וכמובן התוכנית הטיפולית צריכה להיות בנויה באופן אישי לפעוט האם זה קורה? לגבי ילדים מגיל 3-21 אמורים לקבל טיפולים מהקופה ללא קשר למה שמקבלים במיסגרת החינוכית שבה לומדים ...כמובן שהקופות "כטוב בעינהם עושות"ניתן לפנות לד"ר קרני רובין במישרד הבריאות לפיתרון בעיות מול הקופה...ואולי הדבר הבעייתי ביותר הוא שרופא של הקופה הוא המומחה שיחליט על טיפול כן או לא... אם תעיתי באיזשהוא עניין בנושא החוק (אל תיתפסו אותי במילה)אבל מקוה שהרעיון הכללי הובן ותמיד וזמנים לפנות אלינו לאירגון בזכות:026521218 פקס:026521219 חיזקו ואימצו

תודה רבה-גם אנחנו ניפנה אליכם

כי כבר נואשנו מהקופה. ניהלנו תכתובת עם דר' קרני רובין שלא הועילה במאומה. אנחנו משלמים הכל באופן פרטי כבר מגיל 3- וזה ממש מחפיר. חיכיתי גם אני שאלו"ט תתארגן לטפל בנושא זה מול הקופות, אך זה כנראה לא בראש סדר העדיפויות שלהם... וחבל.

צמצומים ברווחה- כיתבו מכתבים בהקדם!

אני מעלה למעלה את השרשור שנעלם כדי שיישאר במודעות שלכם. אני מזכירה לכם לכתוב את מכתבי התלונה ולשלוח אותם לשר הרווחה ולמנכ"ל משרדו. אם תגיע מסה של מכתבים, אולי תהיה התייחסות. אם לא נילחם בעצמנו- אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילנו- אני מעבירה את המידע על השרשור לאלו"ט ומבקשת תגובה רשמית ומנומקת לכל הטענות שעלו כאן-
המאבק מול הרווחה- האם הגורמים באלו"ט מטפלים בנושא ואיך הם מתכוונים להמשיך.
נושא המחקר והתקציב שהוסט עבורו.
מה יהיה עם יתר הנושאים שהרווחה תיקצבה בשנה הקודמת- סייעות (אני יודעת שקוצץ באופן משמעותי), נופשונים וכ"ו.
שקיפות המידע במערכת ומידע להורים. כנסים שנתיים עם דו"ח ברור לאן הולך הכסף. מידע שוטף להורים על הנעשה. אם נעשה חשבון פשוט ,הרי שההורים מזרימים לאלו"ט כל שנה 300,000 שח מכיסם הפרטי. למה משמש הכסף הזה. אני בהחלט מצפה למידע ותשובות ברורות עבורכם ועבור כל המשתתפים "השקטים שנכנסים לפורום באופן קבוע מבלי להביע את דעתם.

אמאמיכל

New member
שקיפות המידע?

כאמא המגיעה לכמה שיותר אירועים של אלו"ט יש לי ביית את קיצור הדו"חות הכספיים של אלו"ט כפי שחולקו ביום העיון האחרון במלון שרתון, וכפי שחולקו בכפר עופרים ביום הבחירות. אנא היזהרו מאד לא לירוק לבאר שכולנו שותים ממנה! אלו"ט היא עמותת ה ו ר י ם ואי אפשר ללכלך תחת אנונימיות של אינטרנט! כולכם מוזמנים לבוא ולתרום, יש המון מה לעשות, וכמובן שאפשר בקלות רבה לראות את כל הדו"חות הכספיים הנמצאים בניהולם של הורים כמונו שנבחרו בתהליך דמוקרטי לפני פחות משנה!

אמאמיכל

New member
שקיפות המידע?

כאמא המגיעה לכמה שיותר אירועים של אלו"ט יש לי בבית את קיצור הדו"חות הכספיים של אלו"ט כפי שחולקו ביום העיון האחרון במלון שרתון, וכפי שחולקו בכפר עופרים ביום הבחירות. אנא היזהרו מאד לא לירוק לבאר שכולנו שותים ממנה! אלו"ט היא עמותת ה ו ר י ם ואי אפשר ללכלך תחת אנונימיות של אינטרנט! כולכם מוזמנים לבוא ולתרום, יש המון מה לעשות, וכמובן שאפשר בקלות רבה לראות את כל הדו"חות הכספיים הנמצאים בניהולם של הורים כמונו שנבחרו בתהליך דמוקרטי לפני פחות משנה!

שמואל מ

New member
אנרגיות בכוון הנכון האם זה אפשרי

היי מיכל תארי לעצמך איפה היינו במאבקים מול משרד החינוך והרווחה אם כל הכועסים והכועסות האלמונים של הפורום הנכבד היו מבינים שהם פוגעים בעצם בעקיפין בסיכוי של הילדים שלהם להשיג יותר והיו משקיעים את האנרגיות בכוונים חיוביים מותר ורצוי להעביר ביקורת אבל למה מתחבאים וממה מפחדים ?? שמואל

למעלה