צעיפים מלובדים

צעיפים מלובדים

כפי שהבטחתי צילמתי היום קצת עבודות. בחרתי להתמקד הפעם בצעיפים שאני עושה. קשה לצלם אותם כך שתצטרכו קצת להשלים בדמיון. לכל מי שמפרגנת - תודה רבה! ולכל מי שמתעניינת - אשמח לתת לכן הצצה קטנה לתחום אם תזמינו אותי לאיזה מפגש אם מתקיימים כאלה דרך הפורום.

זהו בינתיים. יש עוד הרבה. אני מאד

אוהבת לעבוד לבן על לבן אבל אני ממש לא מצליחה לצלם אותם.

snufka

New member
זה יפייפה,נראה לי שכל מה שעשוי כך,

מליבוד,יוצא יפה....

במבליק1

New member
אתן לא נגד שימוש בצמר??

הכבשים המסכנות? אין מספיק חומרים סינתטיים שהם אחלה??

../images/Emo140.gifבמבליק, אני מאד אוהבת חיות

אפילו מאד מאד.לפני שהתחלתי לסרוג בצמר בדקתי את הענין. הכבשים זקוקות לגזיזת הצמר, הוא נעשה כבד,אוסף חרקים וכל מיני בתוכו, הגזיזה נעשית בדרך הומנית בפיקוח של אירגוני ירוקים . הכבשים כיון שהן פרנסתם של האיכרים באוסטרליה וניו זילנד מקבלות יחס הוגן. כל זאת שמעתי מוטרינרית ילידת ניו זילנד שיש להם חות גידול כבשים. אחרי ששמעתי פרטים על כל ענין הגזיזה התחלתי לסרוג בצמר . עליזה

יש צמר חדש של חברה HAPPY

שלחתי להם מייל לגבי מקור המצר וזו התגובה שקיבלתי. דומה למה שעליזוש כתבה בהודעה שקשורה לצעיפים המדהימים של אירית.
Thank you for your question and I apologise for the English - my Hebrew system has just collapsed. We don't buy from a specific farm; we buy from the NZ cooperative, which has the highest standards for animal welfare. If you wish to know more about NZ merino, there's plenty of source on the net. Simply type in the keywords you're interested to learn about in the Google search box and you'll find more info you can handle.​

enbalush

New member
לא!!!!../images/Emo191.gifאין דבר כזה! זה כיסוי!

בדרך-כלל החיות סופגות חתכים שהיו שולחים בני-אדם בריצה לרופא. נזקים רציניים באמת מחייבים תפרים על-ידי הגוזז. ולפעמים החיות פצועות כל-כך קשה שהן מתות. גז הוא פעולה אלימה, הדורשת הכרעה מבעוד מועד. בדרך-כלל הכבש מוכרע לקרקע והגוזז (או הגוזזת - רוב הגוזזים הם גברים) עובד בעמידה כשגבו כפוף. הגז כולל כמה עשרות תנועות רציפות וארוכות של המגזזה החשמלית, שבמהלכן מתמרן הגוזז את גוף הכבש (העשוי לשקול יותר ממאה ק"ג) באמצעות ידיו, רגליו וכל גופו, בעוד שהוא אוחז בכבש ברגליים, בראש ובצמר, והופך אותו לכיוונים שונים כאילו היה שק. חתכים בכל הגוף הם חלק בלתי נפרד מן הגז. הגוזזים צריכים גם להכיר היטב את האנטומיה של הכבשים - תנועה לא נכונה עם המגזזה החשמלית עלולה לגרום לא רק לחיתוך העור, אלא גם לפגוע בכלי-דם מרכזיים. המקורות החקלאיים מזהירים מפני חיתוך האוזניים ואף חיתוך איבר-המין, במקרה שבין הנקבות נמצאים זכרים מסורסים. תאונות הן אירועים שגרתיים. מן ההמלצות לחקלאים מטעם משרד החקלאות באונטריו, קנדה, למשל, מצטיירת סככת הגז כאתר מוכר של אסונות ורשלנות.

ofelya

New member
פשוט וואו!

אני מתחילה לחפש איפה אני יכולה להשיג צמר טבעי....

למעלה