צער גידול בנות

b4icu

New member
צער גידול בנות ../images/Emo68.gif

שלום אתמול בלילה (סליחה, היום לפנות בוקר) ברבע לאחת מצלצל לי הפלאפון... אני מרים וזה מהקטנה שלי. בצד השני קולו של נער - מה זה נלחצתי! הוא מספר לי שמצא את הפלאפון שלה בחול על חוף הים, ושאבוא לקחת אותו אם אני רוצה אותו. ראיתי שהילד "בסדר" ובקשתי ממנו לקחת את המכשיר למחרת, מביתו. הוא השיב בחיוב, נתתי לו כמה מחמאות (שבהחלט היגיעו לו) וניתקתי. אי שקט ודאגה החלה לחלחל ללבי. התקשרתי לגדולה וכמובן מצאתי אותה בבית ועירה. ספרתי לה ובקשתי שתתקשר לסלולרי השני של הקטנה ותסגור קצוות... אחרי 10 דקות (שאני מתהפך במיטה) האקס על הקו, מספרת לי שאת הסלולרי השני מרימים ושומעים רק רעש ואין סימן מהקטנה. היא מודאגת ואומרת לי שצריך לנסוע לים לחפש אותה. הבטחתי להגיע תוך כמה דקות וכך מצאתי אותה בחניה עם הגדולה ועוד גבר, בוכה בהסטריה. הסתהר שהקטנה ענתה והיא בסדר, ורק נותר לקחת אותה הביתה. הגדולה כמובן באה אתי (אנחנו בקשר בלתי רגיל מאז חזרתי מ-R). בדרך, שאלתי אותה מי הגבר שעמד ליד אמא? אוף, הסניפה המפגרת הזו...נמעס כבר ממנה. את מדברת על מיכל שאלתי? לא על אמא! לא הגבתי, אבל הבנתי שהילדה מאוד לא מרוצה מבני הזוג שלה. הקודם (שביקר אותי לפני כחודש) היה "פוץ" רציני ולא הבנתי מה היא עושה איתו, אבל זה נראה לי חביב (נבוך). לסיום של HAPPY END מצאנו את הקטנה בריאה ושלמה וגם לקחנו עוד זוג ילדים בדרך שהיו מנומסים והודו לנו שוב ושוב... מה דעתכם, האם לעזור לאקס, בהכנת דעת הקהל של הגדולה על המורכבים או לתת לה להסתדר לבד? להזכירכם שאני בקשר טוב עם האקס ואני מאוד מכבד אותה. ?

rolan

New member
לדעתי...

אם אתם ביחסים טובים, אתה צריך לתמוך בה, גם אם אינך "מרוצה", שהרי בסופו של דבר זה הקשר שלה. אני חושבת שעלינו האקסים מהצד, אם יש קשר טוב בינינו, עלינו לתמוך במעשי האקס (כמובן כאשר אין פגיעה בילדים). זה רק מוסיף לקשר הטוב ועוד נקודות זכות אצל הילדים. לדעתי - חשוב!!!

עלמה 3

New member
לדעתי,../images/Emo140.gif

ללא כל קשר עם האקסית טוב או רע ואם אתה מכבד אותה, יש מקום לתת לבנות הסבר..בדרכי נועם שלכל אחד מכם יש את זכות הבחירה להמשך חייכם בזוגיות...ושיהיה להם יותר קל, לכבד ולקבל את בני הזוג...שלכם. ולא הבנתי... מה זה עוד גבר בוכה בהסטריה .. מי זה ?

b4icu

New member
על מה?

שלום לך עלמה אני מניח שבגילך את מודעת לסימני הפיסוק...

עלמה 3

New member
ביפור , זה לא קשור לגיל

יש כאלה , שיש להם ליקויים, ופגיעות מוחיות , לפעמים זה מולד ולפעמים לא שמים לב.. ולא קוראים בדיקדוק...ולא בקיעים מספיק בלשון העיברית... והבנה לוקה בחסר ועוד מלא מלא... אז אתה לא צריך לענות בציניקניות כזאת.... שעושה לי בעעעעעעעעעעעעע

b4icu

New member
כפל לשון והומור

שלום עלמה לפעמים אני נוטה להאמין שהמורכבות חוסמת לחלקנו את האור מלבקוע מהמסך! או כנאמר שהאינטואיציה באה במקום הש... בסימני הפיסוק, (בתשובתך שלך שהיא צינית - כנאמר, הפוסל במומו פוסל) ההערה שלי נוגעת לכך ש-"את" לא קראת את סימני הפיסוק "שלי" (פסיק בסוף השורה). ובנוגע לפיסוק, הוא יכול להיות בסימנים או סימן לבאות

עלמה 3

New member
מה שנותר לומר לך על הבוקר...

שאם היית לידי... בודאי שהייתי מקיאה עליך אתה יכול לומר רק על המורכבות שלך .. " חוסמת לחלקנו את האור מלבקוע מהמסך"...... עלמה

yaeli4

New member
אוי, ביפור, למה אתה קשה וכבד כל כך?

למה קשה להבין אותך? חשבת על זה פעם? תמיד יש לך את הקטעים האלה שמרגיזים. איך אפשר לכתוב את מה שכתבת? תגיד לי? איך? למה אין לך את הרגישות הזו, שצריכה להיות לאנשים כלפי הזולת? ובפרט בפורום כזה? אוי, ביפור, ביפור. אין לי מילים. נשיקות ואהבה לעלמה. (ממליצה על לימון וקולה, נגד הקאה...)

oehhe

New member
ילדים, מיד להרגע

בבקשה בבקשה, די... תפסיקו להציק אחד לשני ולהקיא אחד על השני, מה אנחנו בגן. כולנו כאן לא תמיד מבינים כל פיסקה לכולנו יש שגיאות כתיב (חוץ מאשר לי) אני מבטיח לכם קבל עם ואינטרנט, אם נהיה קצת פחות עוקצנים (B4) וקצת יותר סובלניים (עלמה היפה), או אז יחיש את צעדיו החמור הלבן הנושא על גבו את משיח בן דוד. חוצמזה, אבא ואמא לא יהיו כאן שבוע שלם, כדאי לתרגל את השאנטי כבר מעכשיו. oehhe מתוקים שלי, אני אוהב אתכם

yaeli4

New member
אוהי, שכחת אותי... גם לי אין שגיאות

כתיב. אבל זה לא משנה וזה לא חשוב לעניין שלנו. מדובר פה לא על שגיאות כתיב אלא על דברים יותר רגישים וכואבים.

b4icu

New member
בואי נעצור לרגע את הגלגל ../images/Emo140.gif

שלום עלמה שימי לב לתחילת השירשור: אני כתבתי, (על מקרה שכהורה אף אחד חוץ ממך לא חשב להתלוצץ): "הבטחתי להגיע תוך כמה דקות וכך מצאתי אותה בחניה עם הגדולה ועוד גבר, בוכה בהסטריה". אבקש להפנות את תומת ליבך לתשובתך: "ולא הבנתי... מה זה עוד גבר בוכה בהסטריה .. מי זה ?" אז התעלמת או לא שמת לב לפסיק בסוף השורה...ומצאת לכתוב את שורתך, שבטח לא חשבת על איך תתפרש או מה ארגיש בנידון. מכאן, התגלגלו הענינים, לנסיוני להבהיר שלא מדובר בהערה לכתיבתך (בשגיעות כתיב שאני בהחלט מודע לקיומם אצלי, ובשפע!), כי אם לכך שהוא נשמט ב ק ר י א ת ך... את דברי שלי! ברם, לך כמובן מותר להיות צינית, אבל למי שמגיב אסור, כי את מייד מקיאה עליו. יופי, הבנתי את כללי המשחק: לך מותר הכל, לאחרים לא ממש. סופ"ש נעים

עלמה 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifביפור

אתה צודק ב- 100%

rolan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif את גדולה עלמה'לה ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

כן תמיד אמרתי שאת גדולה אהבתי את אצילות הנפש...

princess lis

New member
לדעתי...

הילדים המשותפים מודעים לזה שזכותם של הוריהם הגרושים להקים לעצמם תא משפחתי חדש...(ילדים בוגרים ) אך כל הורה צריך בצורה עדינה ועם הרבה רגישות לקרב את ילדיו אל בן/בת הזוג שלו/שלה.

rolan

New member
בעניין שיתוף הפעולה - חשוב לדעת ../images/Emo70.gif

כרגע חזרתי מפגישה עם עו"ס איתה עני עובדת במסגרת תפקידי. ספרתי לה על הפורום שלנו, על כך שיש הורים (אקסים) שמסיתים את ילדיהם כנגד הצד השני. לידיעתכם!!! יש אפשרות לפנות לרווחה בכל מועצה או עיריה ולקבל סיוע כנגד "הורה מסית"! אז, אם יש מקומות בהם אתם נתקבלים בקושי כזה, יש מי שיסייע.

עלמה 3

New member
כן, ידוע ואני אף השתמשתי בהם

והם טיפלו בזה מאד מאד יפה ... עוד לפני שנים... דרך אגב , ברשותך רולן - בנוסף בכל נקודת משטרה כיום.. יש עמדה או מחלקה אשר שנקראת " אלימות במשפחה" וגם שם הם מטפלים בנושא יחד ען עו"ס שלהם ושיתוף הרווחה של אותה עיר.

b4icu

New member
שאלה מהותית ../images/Emo67.gif

שלום עלמה הנושא, של טיפול מוסדר בהסטה, נראה לי מאוד אקטואלי...אנא עזרתך: 1. בפניה לגוף המצויין (משטרה או שירותי הרווחה של הישוב), יאמר על ידי הצד המתלונן: "ההורה השני" מסיט את הילד! יענה הצד שעליו התלוננו: להד"ם, על מה אתם מדברים, חוץ מזה אם כבר התלוננתם, בכלל את(ה) מסיט את הילד כנגדי... היחיד שיכול להגיד את האמת יהיה הילד - קטין שימצא עצמו לכוד בין הצדדים ויש לו אולי אינטרס, או פחד מאותו הורה. במקרה שלנו, דווקא יעמוד לצידו של ההורה המסיט... 2. כאשר את אומרת "טיפלו בזה מאוד יפה", האם תוכלי לפרט: מה הצעדים שננקטו וכיצד יכולתם להעריך את יעילות הפעולות שננקטו? 3. האם דרכם של הרשויות להתערב, אינם מגדילים את ה"שנאה" וגם את הרצון של ההורה שעליו התלוננו, להרע עוד ועוד כנקמה? תודה על תשובותיך מראש...

תתלוננו ולא יצא מזה כלום

וחבל על הילדים שההורה גם עם ינזף יכעס עליהם על שהעבירו דברים.והשנאה תמשיך ביתר שאת. אנו אוכלים צפרדעים ולא מעט בולעים כדי שאחר כך נסתדר עם האקס עד כמה שזה יתאפשר

עלמה 3

New member
אסתי, זה מה שאת עושה

אם ילדיך ממרים את פיך, את כועסת נוזפת שוצפת עליהם..... ואנחנו יתלוננו, דרך הרשיות תלונה +הוכחות והילדים קיבלו טיפול מיקצועי... וגם ההורים. ולי יצא שהצלתי את הילדים ומשיהו הזהיר אותה שתפסיק להכות את הילדים ולהוריד עליהם את חמתה ותיסכוליה ומשהו מיקצועי ובר דעת נטרלי הסביר לה שלאבא יש זכות לפגוש את ילדיו ע"פ הסדרי ראיה. לא התכוונתי שיעשו לאמא או לאבא נו נו נו בטוסיק... להורים ולכלוא אותם בתא מאסר. ההרוים פה לא מעניינים אלא - בריאותם הנפשית של הילדים. קפיש

עלמתי היקרה

אינך מכירה אותי כך את שופטת על פי דמיונותייך ולא מקבלת ביקורת או דעה של אחר. זה מאדד לא בוגר להגיב כמו שהגבת עכשו

למעלה