צער גידול בנות

*יערית

New member
אתה יודע...

ראשית שמחה שהבת נמצאה בריאה ושלמה, ולגבי אתה יודע...לא משנה כמה שאנחנו מיודדים עם האקסים וכיביכול מסוחבקים איתם,ביקורת שתאמר ממך וכיביכול שמעת אותה מהבת הגדולה, תמיד ישמע לא טוב ,ישמע כאילו לך יש משהו אישי נגדו, אלא אם כן הבת תאמר לאמא את דעתה עליו. בכל אופן...אתה יודע הכי טוב מה טוב עבורכם.

b4icu

New member
הבהרה...../images/Emo39.gif

שלום העזרה, אותה חשבתי להגיש היא שיחה עם הבת. לא עם האקס. תאמינו או לא, אני והאקס באותה סירה: הילדות לא מאושרות מ-R והקשר שלי עימה ועכשיו עם הבחור שהאם בחרה להיות עמו. השיחה עם הבת, יכולה לדעתי לעזור לאקס (וגם לי). מה גם, שלילדה יש חבר ואני יכול להראות לה איך דחיה שלנו (ההורים) את החבר (לא רצוי) יכולה להחריב לילדה את המערכת יחסים שלה !!! (במקרה שלנו מדובר בבחור מקסים שמסיים היום קורס קצינים...). השיחה יכולה להביא את הילדה למצב שבו תוכל להבין ולקבל, דבר שאני לא אוכל לקדם עם R או האקסית שלי עם החבר. בעוד אם אני יעשה את השירות עבור האקס (והאקס, בתאום) עבור R, יכולים להיות די אפקטיביים...לדעתי!

ביפור

תודה לאל הכל נגמר בשלום. לשאלתך האם לעזור לאקס? ואם נענה בחיוב ואתה שונא ולא מסוגל? כל אחד והרצון שלו... ואם אתה שואל מה רצוי? ברור שיחסים של הדדיות ואיכפתיות יתרמו הרבה יותר לכולם. במקרה שלך מאמש,לא נראה לי שהורה יכול לשבת בחיבוק ידיים במצב כזה... ועוד דבר קטן,לגבי ההערה שלך לעלמתנו,יש מקום להתנצל.

למעלה