צפוף ב-
אנשים

purple floyd

New member
ס'קטעים איתם D:

למה הארי התחפש? O_O בכל מקרה, דאגי משעשע D: למה הם הזמינו את האנה טיטון הזאת למה |חותך|

../images/Emo6.gifוואי איזה תמונות קורעות!XDDDD

ס'כייף להם, נראה שהייתה מסיבה שווה חחחח P: והם כאלה יפייייים וחמודיייייים ומדהימיייים וקורעייייים ו.. אעאעאעעעעע אוי והחברות שלהם וקרי.. איזה מתוקות ^___^
תודה רבה!!

D o u g i e

New member
:O

נראלי אני יודעת מי זאת, אם אני לא טועה קוראים לה אמילי, היא הייתה[או עדיין] חברה של אחותו של דאגי, ג'אזי. הייתי ידידה שלה פעם עד שהיא נהייתה ממש מפגרתD= לא יודעת מה הסתומה הזאתי עושה שמה O_O

loli kiss

New member
XDDD כל אחד עם חתפושת יותר קרועה מהשני !

טום וג'יוואנה כ"כ חמודים יחד
יאוו , וגם התחפושות שלהם נראות מותאמות חח הגוף של דני נראה מעולה (סתכלו בתמונות הראשונות) במיוחד עם הסקיני הזה
מוזר שדני ואוליביה עדיין יחד וכל פעם שמזכירים ת'חברות של הרביעייה דני לא מזכיר אותה .. או אפילו לא רושם אותה בתודות של הדיסק :/ אולי הם סתם ידידים עכשיו.. העיקר שטוב לו
אגב לדני יש משקפי ביטלס
אולי יש לזה חלק בתחפושת XD

yaelsee

New member
זה לא עולה לי...

יש מצב שמישהי אולי מעלה את התמונות לפה?? תודה =]]

mcfly danna

New member
רק לי זה לא עובד?! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יואו, זה כזה לא פייר... המחשב שלי בוגד בי....

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gifנכון שלמישהי משעמם...

ובא לה לעלות לי את Whitney Houston - I Will Always Love You? DD:

Yu vi

New member
אני אעלה לך :]../images/Emo85.gif

אלא אם כן מישהי תקדים אותי ^^'

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif שאלה..

מי זה ליל כריס? יענו בן כמה הוא [הוא נראה בן עשרXD] הוא היה באיזה שהיא להקה ועכשיו הוא כבר לא? הוא בריטי? הוא חימם את מקפליי? ואמ..חל' [בת אל ודפנה נראה לי] אז הם כתבו שהן לא אוהבות אותו? למה חח הוא יצור או משו כזה? פיוו כמה שאלות...עשיתי בור.

purple floyd

New member
תשובות:

"גילו" אותו בתוכנית שנקראת "בית ספר לרוק" שבה ג'ין סימונס [מלהקת קיס] מקים להקה ובסוף הם מופעים באיזה פסטיבל רוק. אחר כך שני מפיקים לקחו אותו והוא הוציא אלבום. הוא נראה לי בן 17, וכן הוא בריטי. לי אין שום בעיה איתו, הוא פשוט היפראקטיבי עם קול ציףציף שהוא שר P: והוא היה המופע חימום שלהם בUCAP

למעלה