צריך את דעתכם בנוגע לסכסוך בין שותפים

Optimus_Prime

New member
מסוג הדברים...

שבאמת דיבורים הם הדברים שעוזרים הכי הרבה.
דבר ראשון - תסביר להן בעדינות שלא חתמת על כניסה לדירה של זוגות. אין בעיה שיבקרו וכו' אבל כמות מסוימת של אנשים בבית זה פשוט לא לעניין ולא מה שאתה רוצה.
אז אני רואה שאת הסבב הראשון של הדיבורים כבר התחלת - טוב מאוד.
וכמו שאתה רואה, רוב הפורום מסכים איתך שזה לא לגיטימי..

StarMeKitten

New member
מכירה את הבעיה...

כשגרתי עם שתי שותפות היתה תקופה שהן נסעו לחופשה של בערך שבועיים ויום בהיר אחד כשהיתי לבדי בבית הופיע בדירה ידיד שלהן שאני לא מכירה. מסתבר שהן נתנו לו מפתח בלי לשאול אותי, ונשאר לגור אצלינו "עד שהוא ימצא דירה".
הוא גר אצלינו בסלון לתקופה של חודשיים אם לא יותר (לא ידוע לי מה הלאה כי בדיוק עזבתי...) ואפילו לא היתה לו כוונה להשתתף בחשבונות (שלא לדבר על שכירות הוא הרי לא באמת תופס שום חדר...).
בקיצור לא הסכמתי כמובן וזה גרר ריב רציני.. ולבעל דירה לא היה אכפת כי הוא הכיר את הידיד הזה באופן אישי..
הן גם הביאו תיירים להתארח בדירה בלי לשאול אותי שהיו משתמשים לי בכל מני דברים במקלחת......
מאז למדתי לא לגור עם שותפים :) הסוף.

Purple Mushroom

New member
זה תלוי בטיב היחסים עם השותפה

אם אתם ביחסים טובים, כמו אחים, אז הייתי מפרגן לה.
אצלי המצב שאני גר בדירת שותפים (דיור מוגן) של 4 שותפים גברים. יש לי שותף. (כרגע הם לא כאן כבר הרבה זמן, ויכול להיות שעוזבים), שיש לו חברה כבר הרבה זמן.
וכל עוד הם בדירה. (תמיד ביחד), היא נמצאת איתו גם, כ5 ימים בשבוע, א-ה לא כולל חגים. וזה בסדר.

יש באמת גבול למתי הבן זוג הופך להיות ממש שותף לכל דבר, ודיברתי על זה בזמנו עם העובדת סוציאלית שלי, כשגרנו עוד בבירנית, ליד כפר שלם לפני יותר משנה, בזמן שלי היתה חברה -בת זוג, במשך כמה חודשים, כ-3 חודשים בערך.

בקיצור, תלוי בטיב היחסים, ומדברים עם השותפה כמובן, ומערבים את כל הגורמים הרלווטניים. :)

למעלה