צריך להגיד בפה מלא 'ההתנתקות'

צריך להגיד בפה מלא 'ההתנתקות'

טובה לישראל. לתעשייה אפילו סטנלי פישר , הנגיד, בוא נאמר אמר. הנה ענף הייצוא שלנו לחרשי מתכות צופה בום, כבמראה הד-זה וו. אז מי הם אותם רשעים שטוענים אחרת? ההתנתקות מצויינת לבטחון.

במחשבה נוספת

אולי הכי פשוט להעביר להם את קרין A על זיוודה. בכל זאת להחזיק אותה בסטאלה-מאריס סתם לא מקדם את השלום.

silverhawk

New member
תגובה ושאלה כללית

האמת שהמהלך ישפר יותר את חיי חרשי המתכות המצריים, אבל לא נהיה קטנוניים...
אבל באמת, מה דעתכם: אישור העברת נשק לפלסטינאים - מהלך הכרחי לחיזוק אבו-מאזן והגורמים השפויים ברשות, או שמא אוסלו 2 אשר עוד יתפוצץ בפנינו?

TheOrion

New member
לדעתי,

צריכים לנסות. גם אם אבו-מאזן רוצה, כרגע הוא פשוט לא יכול. מצב של 4 כדורים לשוטר(ואפילו 40) הוא לא מצב תקני. עד שלא תהיה אספקת תחמושת שוטפת לרשות(לפי הצורך השוטף), לא תוכל הרשות לפעול כנגד הטרור. הבעיה היא, עד כמה אנחנו מאמינים שהם רוצים. אני מאמין שכרגע, אבו-מאזן כן רוצה להילחם בטרור. בעוד חודש? אלוהים גודל.

יאיר 158

New member
א. מי כאן רשע? תראה לי אותו,לא תמצא

ב. ומה אם כל ענף החקלאות שאתה כורת? זה לא כסף של המדינה? זה כסף של מי? ג. כל המיליארדים שמושקעים בזה זה מוסיף למשק? ד. יש כלל: אין דוחין את הוודאי מפני הספק. ומכיוון שהתועלת מן ההתישבות היא בטוחה, הן מהצד הבטחוני, הן מהצד הכללי. כ"כ הנזק מן המחלוקת אף היא בטוחה. לעומת זה התועלת מן המהלך מוטלת בערפל העתיד, ובכלל לפי דעת הרבה גורמי ביטחון זה אסון בטוח. לכן אין לבצע מהלך שכזה שהתועלת היא מועטה ומוטלת בספק, לעומת הנזק שהוא מידי ובטוח. תודה

מה זה משנה כל הויכוחים לא יעזרו...

בסופו של דבר נתנתק ולא רק מעזה אני מהמר שאחרי תוכנית ההינתקות הנוכחית תבוא הינתקות מספר 2

וזו בדיוק הבעיה

כי ההתנתקות הנוכחית לא תביא שלום, יהיה בהכרח המשך - ולעזאזל, איפה זה יעצור? גבולות 67'? למה נראה לך שבזה הם הסתפקו? וזה אם נתעלם לרגע מעיקורן חשוב נוסף - ארץ ישראל השלימה.

ללא ספק לא יהיה שלום מסיבה אחת

פשוטה כי הערבים עדיין לא ויתרו על זכות השיבה קרי חזרה לבתיהם בכל ערי ישראל בגבולות 48

הממ

הממ.. לדעתי הם עדיין לא ויתרו על רעיון יותר מגניב.. יעני לזרוק את היהודים לים, ולהקים מדינה פלסטינאית.

זה רעיון השלבים כרגע אין להם את

היכולת לעשות זאת אני מעריך שהם ישבו בשקט כמה שנים יקחו מה שהם יכולים בדרכים לא אלימות ואז מה שאת אומרת יש סיכוי סביר שיקרה

אין פה עיניין של הטלת אשמה אלה

עובדות ברורות שלום לא יהיה כמה שנרצה וכמה שניתן

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

יש! אני מדבר עם נביא! מה המספרים בלוטו הקרוב, כי אני ממש צריך לזכות בו. תודה! וברצינות, מאיפה לך שלא יהיה שלום לעולם? האם גם אתה ראית אין סוף אחורה בזמן ואין סוף קדימה בעתיד ואתה יודע שלא יהיה עוד שלום? **פרס למי שמקשר בתגובה לפה את ההודעה שממנה נלקח סגנון המשפט** מאיפה לך שבמידה והחיכוך בין היהודים לפלסטינים יתמעט, ובמידה ועוד תנאים יקרו, לא ישתנו הנתונים? בנתונים של היום, ה-31/7/05 02:02, אתה צודק. לא ייתכן שלום. אבל בתנאים של מחר, מי יודע?

גברי 22

New member
יש מן הצדק בדבריך אך אם אתה

עושה סטיסטיקה פשוטה נניח כמו סטודנט שנה א באוניברסיטה אתה מגיע להוכחה כמעט מדעית שלא ייתכן שלום במשתמים הקיימים

TheOrion

New member
יאללה...

בוא והראה לנו את החישוב הסטטיסטי שיכול לנבא מה בן אדם ירגיש בעוד 20 שנה. קדימה, קדימה. השלום תלוי בהרבה על רגשות אנושיים. משהו שלא ניתן לנבא בעזרת סטטיסטיקה. כציד תוכל לנבא סטטיסטית משהו התלוי בדבר שלא ניתן לנבא בצורה סטטיסטית? או שמא אני טועה, ואתה רוצה לתקן אותי?

nooshP

New member
עשיתי קורסי סטטיסטיקה באונ' עד

שהם יצאו לי מכל החורים....ועדיין לא הגעתי למסקנה הזאת. מעניין...

nooshP

New member
אה הבנתי, עשית ניסוי התנתקות?

תוכל לחלוק עימנו את הפרטים?

למעלה