צריך להגיד בפה מלא 'ההתנתקות'

nooshP

New member
מי אמר?

הרי את משגרי הקאסמים אנחנו מיירטים במסוקים, ומהאוויר, ואת זה יהיה אפשר לעשות גם אחרי ההתנתקות.

נכון שאת מיירטי הקאסמים מיירטים

במסוקים אבל בואי אני יגלה לך סוד מדינה המסוקים יודעים ליירט את הקסאמים ממידע מודיעיני של תצפיתנים ששוכבים במארבים ומודיעים למסוקים בקשר היכן ליירט כדי שלא יפגעו חפים מפשע...

nooshP

New member
והצבא עדיין יכנס לעזה ככל שהוא

יצטרך, הוא פשוט לא יכנס בשביל להגן על כמה מאות משפחות, אלא יתמקד רק בהבטחת הבטחון של כלל מדינת ישראל. ובוא ואגלה לך סוד נוסף- למדינת ישראל יש שלל אמצעים טכנולוגיים ואנושיים בהם היא יכולה לדעת דברים כאלה, לא רק תצפיתנים....

הממ

לא היו מחבלים מתאבדים שיצאו מעזה? טוב, בעיני - מחבל שאינו מתאבד ומחבל מתאבד הם גרועים באותה מידה (טוב, כמעט - אבל לגבי הנזק..) והיו מעל 15600 התקפות על היהודים מע-ז-ה. וגם מחבלים מתאבדים. אני לא מבינה.. הם לא רוצים רק את גוש קטיף, הם רוצים יותר, וזה ברור. אז למה שיפסיקו לירות ולפגוע בנו?? עד עכשיו, היינו בגוש קטיף, הם ירו עלינו לשם. שלב הבא - אנחנו לא בגוש קטיף, הם שם - ו.. הם יורים עלינו משם. ודרך אגב.. לאן את טסה?

nooshP

New member
מחבלים מתאבדים=הכוונה היא

למחבלים בכלל, ואני חושבת שהיה רק אחד שיצא מעזה. והם יורים עלינו משם גם עכשיו, אז מה ההבדל?

...

טוב.. אבל יש הבדל בינהם.. היה יותר מאחד שיצא מעזה, אני יודעת, אני לא חושבת. הם יורים עלינו גם עכשיו - אכן, תושבי הגוש חוטפים הכל.. היית רוצה את זה על כל האיזור? ואת עוד לא ענית לי לאן את טסה..
ולילה טוב.

nooshP

New member
אני אענה לך במסר...

וגם אם היה יותר ממחבל אחד- זה היה ממש מיעוט קטן, אנשים ספורים בלבד. וגם זה יהיה יותר קשה כשלא יהיו יותר מעברי גבול כמו שיש עכשיו.

אבל

הם כבר יורים עלינו עכשיו?? למה שיפסיקו? לשם מה ממגנים את כל האיזור? הרי הטרור ייפסק?! הוא לא, וזה ברור לכולם. אנשי צבא - שעמדותיהם לא יכשילו אותם מבחינה פוליטית --> אומרים את זה. ההתנתקות תביא טרור.

למעלה