צריך עזרה-הקליפ החדש של גרין דיי

לנג

New member
צריך עזרה-הקליפ החדש של גרין דיי

על מה מדובר בקליפ שהבחור מתגייס לצבא,ולמה במהלך הקליפ כשנפסקת המוזיקה חברה שלו צועקת עליו?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהיא צועקת בגלל שהיא

גילתה שהוא התגייס חצבא בעירק, והיא לא רוצה שיקרה לו משהו

ADCMAN

New member
כי הוא התגייס לצבא

והצבא שם זה לא כמו הצבא. היא פחדה לאבד אותו, וכל מיני שטויות וזה נותן עוד סיבה למה לא להתגייס לצה"ל

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחח... איך ברוב ההודעות שלך

אתה מכניס את זה שלא להתגייס לצה"ל...

להתגייס לצה"ל

זה דבר נורא חשוב.. גם בשביל הפטריוטית(שזה פחות) אבל גם בשביל עצמך..

ADCMAN

New member
בשביל הפטריוטית זה לא חשוב בכלל

בשביל עצמך זה ניתן לדיון. ובכל זאת, זה ביזבוז זמן

O L g i T

New member
תחשוב שעכשיו יש חיילים שנהרגים

בשטחים רק בשביל שאתה והמשפחה והחברים שלך תוכלו לחיות כאן.. וחוץ מזה, הרבה מקומות עבודה רציניים [ואפילו כאלה שלא רציניים] לא מקבלים אנשים שלא עשו צבא. חוץ מזה, זה מבגר אותך ומלמד אותך להיות יותר אחראי וכל זה..

ADCMAN

New member
אני חושב

ואני אומר לעצמי, בשביל מה להם להרג? בשביל שטויות... אחרי הכל, אני לא רוצה למות למען ישראל, אני לא רוצה למות בכלל... את יודעת בכלל על מה את מדברת היום? מקומות עבודה רצינים? זה תלוי באיזה משק עובדים מותק, אם העבודה קשורה למדינה(שירות חשאי,משטרה,ביו - טכנולגיה וכ'ו)אז לא יקבלו אותי. אבל עבודה אחרת(חברות היי טק,בתי חולים,מפעלים, וכו') כן יקבלו אותי. הצבא לא ממש מבגר אותך, מה, לקום כל יום ב5 בבוקר בשביל לגרבץ בבסיס? מילא אם כבר קרבי,הייתי מבין. אבל צבא את הג'ובניקים לא מבגר. ועכשיו בכללי, הפוסט שלך חסרת טעם. אם אין לך משהו מעניין להגיד, אל תגידי כלום...

O L g i T

New member
מי מדבר על הג'ובניקים?

אני מדברת על קרבי.. ואני אגיד מה שאני רוצה, גם אם זה לא מעניין אותך

ADCMAN

New member
או.קיי הבנתי אותך.

את אחת מאלו שחושבת שהג'ובניקים הם סתם לא שווים כלום ועדיף שהם יהיו קרביים מאשר ג'ובניקים..

O L g i T

New member
אני לא חושבת כלום...

אני בעצמי לא רציתי להתגייס עד לפני כמה שנים.. הרי בשביל מה אני צריכה את זה? גם ככה אני לא אהיה בקרבי ואני לא אעשה משהו חשוב, בטח שלא "אציל את המדינה" או משהו.. אבל זה המעט שאני יכולה לעשות, כדי.. לא יודעת איך להסביר.. נגיד "להגיד תודה" או משהו לכל החיילים שמתו בשביל שאני אוכל לגור פה.. ואני בכלל לא פטריותית דדך אגב.. אבל כל אחד עושה את זה, אז למה שאני לא אעשה? אני יוצאת דופן? למה אני צריכה לשחק את עצמי משוגעת בשביל שיעיפו אותו? אני אתן את מה שאני יכולה למדינה שנתיים וסלאמת'.

ADCMAN

New member
אל תתחמקי.

תעני לי השאלה שלי את חושבת שג'ובניקים הם לא נחוצים ועדיף שהם יהיו קרביים?

O L g i T

New member
לא התחמקתי, אמרתי

תראה לא כלכך אכפת לי מה קורה שם, אבל קרביים תורמים יותר למדינה וכל זה.. אבל יש אנשים שפשוט לא מתאימים לקרבי, לך תדע.. בקיצור- לא

לא רוצה למות? תמוך בצה"ל

נראה לך שלפלסטינים יהיה אכפת אם אתה בעד ישראל או נגד? הם יהרגו כל יהודי (וכל נוצרי בודהיסטי קתולי, תראה מה קורה בעיראק) שהם ימצאו. אילולא צה"ל ששומרים לנו על הגבולות, כולנו כבר היינו נרצחים מזמן. ואל תגיד לי שזה לא נכון, ואל תגיד לי ש"נו כה, אבל לא כל הערבים ככה" כי למרות שזה נכון, רובם ככה ורובם לא יהססו לתקוע בך סכין או להוריד לך את הראש עם איזה קלצ'ניקוב נחמד.

ADCMAN

New member
פלשתינאים רוצים להרוג את כל היהודים

כמו שכל היהודים הם עשירים ברמות של רוטשילד.... שמע מותק, תפסיק להכליל. יש מלא ערבים שהם בעד שלום ויש כאלה שרוצים להרוג.. גם פה בארץ, תאמין שיש מספיק יהודים שהיו מתים לעשות שואה לכל ערבי שהולך גם אם הוא פרו יהודי וגם הוא לא... מצטער, אבל זאת אשמת מדינת ישראל שהביאו אותנו למצב הזה, מצב של כיבוש. הם כבשו שהם יסבלו... אני לא מוכן לסבול בגלל מה שהוא שאפילו אני מתנגד אליו...

אני לא מכליל

ואתה גם יודע מפוסטים קודמים שלי שאני נגד הכללה, ואפילו אמרתי בפוסט שלמעלה שלא כולם ככה. אבל, הבעיה היא שהימין הקיצוני הפלשתיני יותר "קובע" ובעל השפעה וחוזק יותר גדולים מהפלשתינים שרוצים שלום... תאמין או לו, אבל הימין הקיצוני הישראלי הוא הרבה פחות חזק, והישראלים שרוצים שלום יותר "קובעים" ויותר דומיננטים במדינה הזאת (למרות ה"טרור" שצה"ל עושה בשטחים)... נכון שיש הרבה יהודים שהיו מתים לעשות שואה לערבים, אבל -לא- רובם, ואלה שכן חסרי השפעה מבחינת החלטות ממשלתיות ופעולות קיצוניות. אתה אומר שזאת אשמת ישראל... איך בדיוק זאת אשמת ישראל? זאת אשמת ישראל שיש ליהודים ארץ משלהם? אחרי מאות שנים של אנטישמות ורדיפות בחו"ל? זאת אשמת ישראל שסופסוף יש להיהודים מקום מבטחים, מקום "בשביל היהודים"? מדינת היהודים? מדינה יהודית? מדינה שהייתה מאז ומתמיד הייתה שייכת ליהודים? (ותאמין לי, אני עשיתי חודשים של מחקר מאוד מעמיק בנושא הזה... מ-א-ו-ד מעמיק, ומאוד אובייקטיבי) איך בדיוק זאת אשמת ישראל? זאת אשמת ישראל שמצרים, לבנון, סוריה, ערב הסעודית, ושאר המדינות המוסלמיות שסובבות את ישראל (ומתפרשות על שטח ה-ר-ב-ה יותר גדול ויש להם המון שטחים לא מיושבים) לא הסכימו לקבל את "הפליטים הפלשתינים המסכנים"? כל מדינות ערב מגנות את היחס של ישראל כלפי הפלסטינים, ושישראל לא נותנים להם שטחים, למה שהן לא יתנו להם שטחים?? למה מצרים לא נותנת לפלסטינים ברצועת עזה להיכנס ולהתיישב במצרים?? אז דיי, באמת.. דיי עם ההצגה הזאת של הפליטים הפלסטינים המסכנים שישראל עושה בהם שואה... אם למדינות ערב יש כ"כ רוצים בטובת "אחיהם המוסלמים", למה הם לא עוזרים להם? המשך יום נעים..

ADCMAN

New member
זאת אשמת ישראל

שהם כבשו שטחים. זאת אשמת ישראל שהם תומכים בכיבוש. בעיה שלהם, זה בעיות של כיבוש. עם שכובש צריך לדעת איך להסתדר עם הכיבוש...

למעלה