צריך עזרה-הקליפ החדש של גרין דיי

חסבי

New member
איזה פטריוטיות יש בארץ?!

זה כבר דבר נדיר... כמעט כל האנשים שאני מכיר היו רוצים לגור במקום אחר לא להתגייס זה פטריוטיות?! ממש לא נראה לי

Ms Brightside

New member
עזבו פטריוטיות!

לא נראה לכם שאם יש חיילים שמגנים עליכם זה לא מחובתכם גם לתרום להגן על העם?!?!?! ואם לא בא לכם להיות קרביים תמיד אפשר לעשות שירות לאומי. לא חשבתם שאם יש גיוס חובה כנראה שהמדינה שלנו צריכה את כל הכוח הצבאי שהיא יכולה לקבל? ולא חשבתם למה למדינה שלנו הקטנה הזו יש צבא בן זונה שמגן עליה ועצם קיומנו פה היום זה בזכותו?!?!?! די לחשוב על השירות הצבאי כשלוש שנים שמתבזבזות! אנשים מקבלים המון מהצבא, נפשית פיזית וחברתית!

whatascene

New member
כן, בהנחה והם שורדים..

נראה לי הבנו כבר שאין טעם לדבר פה על צה"ל, זה חסר טעם.

חסבי

New member
לא

שאלת פה 3 שאלות ועל שלושתם תשובתי היא לא! הצבא בוא ארגון טרור! לא מפרט יותר! אה! אני לא מתגייס אפילו לא לשירות לאומי! חחח כ"כ אושר!

Ms Brightside

New member
אהההה.... ארגון טרור....

איפה היית בלי ארגון הטרור הזה?! אה נכון, לא היית! ואם ארגון טרור הוא ארגון שמגן על המדינה ועל האינטרסים שלה אז אתה יכול לקרא לצבא באיזה שם שתרצה וזה לא ישנה את המשמעות שלו...! ומה מבדיל את הצבא שלנו מצבאות אחרים...? כל הצבאות הם אירגוני טרור אם כך! ואם אתה נגד כל הקטע של צבא ומלחמות... מי לא?!?!?! אנחנו פשוט חיים במציאות שאין ברירה אלא לגייס לנו צבא חזק. עובדה שהסכסוכים במדינה הזו נמשכים שנים על גבי שנים רק כדי לא להגרר למלחמות מיותרות ואנחנו מקריבים הרבה מהארץ בשביל זה. רק תחשוב על מדינה אחרת שהייתה סופגת כל כך הרבה תופת וטרור בלי לצאת למלחמה ולסיים את העניין במקום לנסות להגיע לשלום דרך הדברות!

ADCMAN

New member
תאמיני שהם לא מגנים עליך ספציפית.

גם החיילים שלך עושים סלקציות ואם זה היה נתון בידהם כיום הם היו מעדיפים לתת לכל מי שנמצא בצד השמלאי של הפוליטקה למות. ושוב אני חוזר לנקודה של מה שמקבלים מהצבא, האמנם לומדים להכיר את השכבות של החברה. אבל זה אפשר להגיד בעוד אלף ואחד סוגים של מידיות אחרות... אני לא חושב שהצבא תורם פיזית, אלא אם כן אתה בקרבי -אח"כ ג'ובניקים שהם במודעין לא עושים כלום מאשר לשבור תראש שלהם מול המחשב(תאמיני לי, זה לא עוזר להם פיזית). ונפשית, אני לא רואה מהצבא כמשהו שיבגר אותך, בנאדם מתבגר לבד, הוא לא צריך משהו שיבגר אותו. וזה באמת שלוש שנים שמתבזבזות - אפשר בזמן הזה ללמוד,לעבוד,להשטות,

Ms Brightside

New member
זה ממש לא נכון!!!!

מה אתה חושב שאין חיילים שמאלנים בקרבי?!?!?! זו שטות לחשוב ככה! חיילים מתגיסים לצבא כדי להגן על העם שכולל גם ימנים וגם שמאלנים וגם כל דבר שחי פה! אתה חושב שהם כאלו חיות שהם יתנו לכל מי שאין לו את אותה דעה כמו שלו למות?!?!? וואי, זה כל כך לא נכון! מה אתה מקבל מהצבא? פרספקטיבה לחיים, חברים חדשים והרגשה של חיבור לעם שלך או לארץ. אתה לא יודע כמה זה מחמם את הלב לשמוע שבפורים ישראלים מכל הארץ נוסעים למחסומים כדי לתת לחיילים משלוחי מנות. אתה לא יודע כמה החיילים מקריבים שם כדי להגן גם עליך! הם לא דופקים חשבון של הוא ימני והוא שמאלני, הם שם כדי להגן על כולם. הם עומדים בקור בצפון או בחום בנגב מתאמנים ולומדים איך להגן עלינו ואתם מזלזלים בהם ככה! ואני מקווה שגם לי תהיה את הזכות להגן על אחותי הקטנה וההורים שלי ועל כל האחים וההורים האחרים שזקוקים להגנה של הצבא במדינה! אגב, הג'ובניקים שאתם כל כך מזלזלים בהם עושים עבודה מאוד חשובה וגם לישיבה מול מחשב יש תכלית. אגב, למי שהבין לא נכון, יאני יודעת שאוכלים שם הרבה חרא. הצבא זה לא בית חלומות שצבוע בוורוד... ואני לא ימנית או שמאלנית! אין לי הגדרה למה שאני אני רק יודעת שאני אוהבת את המדינה שלי וזה כל מה שאני צריכה.

אבל בזה יש לא רק פן פאשיסטי

זה גם פן פטריוטי ורגש לאומי חזק... הרגשה של "ביחד" כזה, כל היהודים, במדינה אחת. אבל Each to his own...

Ms Brightside

New member
לא הכל! אם הייתי חושבת שהמטרה לא

מוצדקת גם לא הייתי עושה את זה! ואם המדינה שלנו הייתה דוגלת בלהרוג אנשים כמו שעשו בשואה (אני מקצינה) אז ברור שלא הייתי עושה את זה. אני אוהבת את המדינה ולא מתביישת בזה אבל אני גם לא קיצונית לשום כיוון! ונראה לי שלהגן על נמדינה ממחבלים שמנסים להסתנן לתוכה דרך המחסומים ולהרוג חפים מפשע זה לא נקרא פשיזם זה נקרא היגיון בריא! ואם אתה מוכן לתת לאותם מחבלים גרין קארד הלוך ושוב כדי שיפוצצו לנו את האמא, אז תסלח לי זה חולני!

ADCMAN

New member
אני לא אמרתי שאני לא מוכן....

כיאלו שבאמת הצבא צריך אותי, זה שאני לא הולך לצה"ל לא משנה כלום בארץ יש אלפים שהולכים להתגייס גם ככה אם הייתי מתגייס זה היה ליד הבית בלי שום קשר לשטחים. מצידי שהערבים יתפוצצו!!!! וגם היהודים!! כמו שלהקת AUSWIESS אמרה "מוות לדודו טופז מוות ליהודה ברקן מוות למיקי מאוס מוות לקורט קוביין מוות לערבים מוות ליהודים מוות לאלוהים"

Ms Brightside

New member
"כאילו שהצבא צריך אותי"....

זה כמו להגיד "לי זה לא יקרה" אתה יודע מה, גם ההומלסים והמסוממים וההלכוהוליסטים והיתומים והחולים והזקנים לא צריכים אותך ואותי כי יש מספיק אנשים שמתנדבים ועוזרים, למה לנו לעזור להם?!?!?! ולמה לעזזל אתה רוצה או תומך ברעיון שכולם ימותו, מה הקטע, אתה אוהב את הרעיון של להרוג אנשים ולהפסיק חיים ולהכחיד עמים?!?!?! וקורט קוביין כבר מת, לידע כללי...

הוא לא תומך ברעיון

שכולם ימותו, פשוט לא אכפת לו. הוא מאמין באנרכיה, ובאנרכיה אין קבוצות ועמים, אלא כל אחד דואג לעצמו (נכון? תקן אותי אם אני טועה...)

דרך אגב,

אני גם מתכוון לענות לך (אורי) על הפוסט למעלה ("בולשיט!"), אבל אני כרגע לומד לבגרות אז אני אעשה את זה אח"כ

clam

New member
אורי..אני אוהב אותך..אבל אתה אידיוט

אתה חושב שאתה חכם, אבל אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. אני נעלב ונגעל ממך.

ADCMAN

New member
dont speak to me

ever. זה לא מצחיק. אתם הם אלה שחושבים שהם חכמים ויותר טובים. אתם בטוחים שאתם פטריוטים אז אתם בסדר ובגלל שאני אנארכיסט אני יוצא דפוק. קלאם, מה היום אתה נקרא "חייל". הבנת, חייל?

BlueBeIl

New member
נעלמה לה המסקרה והיא חושבת שהוא

גנב את זה... היא לא יודעת שזה בעצם היה בילי!

למעלה