תראה בסאות פרק
למרות שהסדרה נראת לנו מפגרת ואידיוטית לחלוטין הם שמים שם לפעמים כמה עובדות נוקבות על החיים ועל הפסיכולוגיה שמהלכת לה על פני הכדור אתה רוצה שהוא יפסיק לעשן? הוא עכשיו חושב שהוא גבר ושהוא מגניב ומקובל כי כנראה כל ה"מקובלים" מעשנים. תאמין לי אני יודע , עברתי את החרא הזה וזה לא שווה את זה. אחד , שים לב מי החברים שאיתם הוא מסתובב שניים, אין מה לעשות בקשר הזה , אתה חייב לספר להורים , זו לא הלשנה של מישהו שעשה משהו רע לחפץ או לאדם זו היא הלשנה על מישהו שפוגע בעצמו ... גם אם כולנו (המעשנים) לא מתייחסים אל זה ביום יום בין סיגריה לסיגריה , אנחנו יודעים את זה. שלוש , בהקשר של סאות פרק , היה שם משהו מאוד מעניין , הילדים קנו בובות ומי שהייתה לו בובה נחשב ל"קול" בלה בלה בלה בלה בל הלב הל בל ה... בסופו של דבר ההורים הבינו שאם הם רוצים שהילדים שלהם יפסיקו עם זה , אז ההורים גם קנו בובות , הילדים הבינו שזה כבר לא כל כך מגניב והפסיקו לקנות בובות. מה שאני מנסה להסביר ואני יודע שאני אקבל המון תגובות נזעמות על כך תראה את הפוסט הזה להוריך. תשבו יום אחד , אחרי ארוחה , תקנו סיגריות ואתה ואמא שלך ואבא שלך , תדליקו סיגריה מול הפנים שלו, אני מבטיח לך אחרי הקטע הזה , לא רק שהוא יפסיק לעשן , הוא לא ירצה לגעת יותר בסיגריות.. מצד שני יכול מאוד להיות שהוא יקבל לגיטמיציה לעשן כי הוריו ואחיו מעשנים , בשביל שזה לא יקרה.. תשתעלו כאילו אין מחר , הוא כבר יבין את הרמז , אם באותו מצב , אחיך אומר לך , אני יכול גם לעשן.. גם יכול לקרות ... תגיד לו כן ותראה אז מה באמת קורה , קצת פסיכולוגיה הפוכה , תגרום להורים שלך להסביר לו ב"כאילו" שלעשן זה מגניב ולעשן זה כיף ... אבל עם זאת . תשתעלו כאילו נשמתכם זועקת לעזאזל. אני מבטיח לך במאה אחוז , הוא לא יעשן אחרי זה. השאלה היא האם ההורים יסכימו לעשות את זה . אני יודע שזה קצת מוזר ולא אופייני אבל אם זה זורם לכם , תנסו