צריכה את עזרתכם....

תראה..

אני נימצאת במצב ממש כזה שאני לומדת חצי מהקורסים. עם כמה שאני מנסה כן קצת לצאת ולבלות אני לא יכולה להרשות לעצמי יותר מדי. נתחיל בזה שבכל זאת יש לי דברים להגיש ואין לי חשק אפילו לגעת בהם כך שזה סתם מכניס אותי לדיכאון (קרא את שאר ההודעות שלי) ואני גם לא יכולה כ"כ לצאת לבלות כי אני לא רוצה לבזבז את הכסף שלי.. שגם ככה הוא ניראה לי כרגע כמבוזבז.. אני מנסה לעבוד פה ושם ויש גם פר"ח.. תארתי לעצמי שתהיה שביתה אך לא עד כדי כך. נימאס לי שעושים צחוק מהאוניברסיטאות. אני רואה אחרים שלומדים בגליל המערבי, בעמק יזרעאל וכו'.. ושם הם פשוט לומדים וכבר חלקם עשו מבחני אמצע וזה ממש מעצבן. למה לי לשלם כסף וגם להתעצבן מזה ולחיות בדאגות ולחץ כרגע וגם אח"כ כשתסתיים השביתה זה לא ייעלם אלא יחריף!! את שאר האנשים בארץ זה לא מעניין בכלל כל נושא השביתה. נתחיל בזה שגם הרבה חושבים שצריך תואר וכל זה אך יש גם את הגישה שהיום אין מה לעשות עם תואר ראשון ואין איפה לעבוד וכן הלאה.. אז ניראה לי שהערך שלנו רק יורד. טוב לא ניראה לי שאני מעבירה את המסר כמו שצריך אז אני אפסיק. בקיצור נימאס לי מהמצב הזה. בכל מקרה נידפק אם השביתה תסתיים או שהסמסטר יבוטל. זה כבר מאוחר מדי.

IdanXP

New member
תגובה

את לא צריכה לספר לי, כי כמו שכתבתי אני מרגיש כמוך - חסר מוטיבציה לחלוטין. אני שנה ב' ואצלי זו כבר השביתה הארוכה השנייה, מה עוד שכתבת שאת לומדת חצי מהקורסים - אני במצב הרבה יותר גרוע כי אני לומד קורס אחד בלבד ! ככה שזה מבאס ומעצבן וגם אני חשבתי שזה לא ימשך כ"כ הרבה זמן, אבל זה מה יש ואין מה לעשות. צריך כמה שפחות לחשוב על זה וכמו שכתבתי למצוא בנתיים עיסוקים אחרים וזה עדיין לא סוף העולם... אל תיכנסי מזה לדכאון.

עידן

עם כל הנכונות שלך לעזור, לא ניראה לי שאתה מבין אותי.. אתה כותב למצוא עיסוקים אחרים ואני כותבת אני לא מסוגלת לשבת וללמוד, כלומר אין לי אפשרות להרשות לעצמי להתפנות לעיסוקים. טוב לא משנה כבר.

למעלה