צריכה עזרה במציאת סרטון של קראדם!!

gwini1

New member
אההההההההההה!

תמונה ענקית
תרתי משמע!

מירבי ת

New member
צ'-י-ק-ס ל-א ב-ר-י-א ל-ו !!!!../images/Emo184.gif

אני בדר"כ לא לוקחת חלק בשירשורים האלה - יותר נהנית לקרוא אותם , וגם לא כ"F אוהבת את דרייק (אני מנסה , בחיי , הבחור הזה לא מצליח להכנס לי ללב...) וגם פנאטית על קראדם שאין יותר יפה מזה ויום אחד... (גם לדעתי הקריס התחתן לפני שעשה בירורים עם עצמו...) אבל צ'יקס , עם כל הכבוד לתמונות ולכמה אדם היה מאוהב , ממש לא בריא לו. הוא זה שהפרידה איתו הביאה את אדם להרס העצמי שהוא הגיע אליו. בכל תמונה שנייה שלהם הם "דלוקים" על משהו וממש בסטלה/השתכרות - בכל תמונה של ציקס כמעט , גם היום , הוא על משהו - הבחור לא יציב - למה אדם צריך את זה עכשיו?! צ'יקס הוא מגנט שכל הזמן דורש תשומת לב , כל הזמן צריך לעשות פרובוקציות , ממש לא מישהו שיכול להכיל חבר כוכב. חוץ מזה - זוכרים את האקסשל אדם שסיפר למה הם נפרדו? הוא עשה לאדם את המוות. נכון - התמונות יפות , אבל הבחור לא בשבילנו. יש עוד הרבה דגים בים. הוא ימצא אהבה יפה שכולנו נהיה מבסוטים ממנה - מישהו שלא נתלה בו כל פעם שהרצפה רטובה כאילו הוא עומד למות... (די. אני משתדלת..)

mayarel

New member
../images/Emo6.gif בלי אלימות!!!!

כיף לראות את אדם מאוהב. צ'יקס היה מאוד צעיר אז... אם כבר מה אדם עשה איתו מלחתחילה...אבל הם היו יפים יחד. אי אפשר לדעת מה היה שם באמת. אדם לא היה נראה שסגור על עצמו לפני.. אז תכלס הדיכאון שלו לא נראה לי שהיה רק בגלל ציקס. היו לו דברים לעשות עם עצמו וזה לקח את הזמן הזה. נשמע שאדם היה מסומם הרבה יותר אחרי..
מה עכשיו? אני בכלל רוצה את אדם עם מישהו בטוח בעצמו ומצליח בכוחות עצמו. לא מישהו שהוא צריך לספסר בטוויטר.. יאללה שיעלה את הביטחון העצמי שלו וכבר יתחיל לצאת עם גברים בליגה שלו.

nini18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif או שיחזור פשוט לציקס חחח ../images/Emo99.gif

למעלה