צריכה עזרה...

tomasth

New member
אם לשניהם לא היתה אחריות ולא היתה בגידה , אז מה

הבעיה והחשש לספר לחבר הכל ?

shirli48

New member
לא היה פה שום אונס... רק שהיינו שפוכים...

לא שמתי לב כ"כ למשמעות הענין..

תחליטי את מי את רוצה את הידיד או החבר ?

בכל מקרה הייתי מספרת לחבר... אבל לפני שאת מספרת תחליטי מה את רוצה ? להיפרד מהידיד? להיפרד מהחבר ?

ציניקני

New member
את מקבלת כאן עיצות אחיתופל

קודם כל תבהירי לעצמך מה את רוצה
ואם בחרת להמשיך עם החבר על אף הכל
תתנתקי מהיזיז אם זה מפריע לך למצפון

אבל אל תספרי לחבר!!!
תצטרכי ללמוד לחיות עם זה ולהעביר הלאה
ותאמיני לי זה יותר קשה מלספר
כי תשארו ביחד או לא
זה בכל זאת לנקות את המצפון

מוקדש לך ולכל מי שהיה בסיטואציה הזו

shirli48

New member
זה הבעיה.. שמאוד קשה לי לא לספר..

אנחנו בקשר מטורף... אין בינינו שום סודות. אמון מלא.
לא היה לי בחיים מישהו שאהבתי כמו שאני אוהבת אותו...
לא יודעת מה לעשות...
מצד שני קשה לי לא להיות בקשר עם הידיד הוא פשוט מהמםם...

ציניקני

New member
דאט איז לייף בייבי

אז עכשיו יש סוד
ויתכן שתספרי ותשרדו את זה
ויתכן שתספרי וכל מה שספרת יעלם
&nbsp
אני הייתי נשאר עם הסוד

שטויות במיץ בואי נחליף את המילים והאהובים שלך...

אנחנו בקשר מטורף אין ביננו שום סודות ידידים כבר כמעט 4 שנים...
לא היה לי בחיים ידיד קרוב ואהוב כמוהו...
&nbsp
מצד שני קשה לי לא להיות בקשר עם החבר שלי..הוא פשוט...הוא פשוט...מהמם...
אנחנו כמעט בקשר כמעט כמה שנים..הוא רציני ואני סתם...הוא רציני בחייו ואני יותר זמינה להנות ולא לקחת אחריות כבן אדם בוגר על מעשיי..
&nbsp
ברצינות, מה זה יצא לי לדבר? מישהו יצר קשר? השני נענה לדבר? מישהו הזמין לפעילות? השני נענה בהסכמה?
מישהו פה לא ידע שיש עוד אדם שלישי שלא בארץ ונבגד כתוצאה מזה? לא. למישהו היה אכפת? לא.
&nbsp
תזרקי אותו...תעשי לו טובה. ותהיו ביחד תעבירו את הזמן הפנוי בנעימים שעות עם הידיד. באמת וברצינות.
מגיע לו חיים עם מישהי רצינית. את אוהבת את הקשר שלכם? לא. אחרת היית דוחה סיפוקים כמו בן אדם בוגר ומחכה
שבועיים. אחרי כמעט 4 שנים ביחד מה זה שבועיים של געגועים? דווקא מחיה את הקשר.
אבל יצרת קשר עם איזה זבוב שחג סביבך בציפיה. ידיד מהמהמם...אומרים על ידיד גיי. הידיד הזה דווקא השתדל מאוד
להיות חביב עליך והשתדל מאוד לחכות לרגע המתאים, יש מלא כאלו לכל בחורה עם חבר. חלקם חגים סביבה רק כי היא בחורה,
חלקם חגים סביבה רק כי היא שמה עליהם, חלקם חגים מסביבה רק כי הם רוצים לשים עליה..
&nbsp
פעם רוב הבנות פשוט היו יותר שונות מבנים, והיו קצת מעליהם ברמה של עם מי ואיפה לפסק להחליף נוזלים...
&nbsp

shirli48

New member

ככה - לא יודעת איך להתחיחל.. החלטתי לספר..
בכנות לא יודעת למה החלטתי אולי כי פחדתי שזה יתגלה לבד.. או שפשוט ההוא יספר שלו.. לא יודעת. נראה לי עשיתי את טעות חיייייייייייייייי
אני עכשיו לבד.

מנסה לשחזר-
אתמול בלילה התאגנתי קניתי כמה פינוקים.. התיפיפת.. וזהו והוא חזר מהעבודה. שאלה לכבוד מה החגיגה אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר.. הוא די נבהל :(
אכלנו והא היה לחוץ ואני פי מליון יותר באיזה שהוא שלב חשבתי לברוח מכל הסיפור ולהגיד לו שמה שרציתי לדבר זה על הלימודים שלי או משהו כזה..
בסוף אמרתי לו אם הוא זוכר את הנסיעה.. אמרתי לו שהיה לי נורא משעמם באותו זמן.. הייתי לבד ואז אמרתי לו על הלילה ההוא.........................
ופה נגמרו לי החייםםםםםםםםםםםםםםםם הוא שתק ואני כמעט נגמרתי מלחץ.. שתיקה אין סופית..
באיזה שהוא שלב אחרי הנצח הזה.. הואט התחיל לחפור בדיוק מה היה בכל דקת מקרה.. איפה היינו, באיזה מסיבה., מה שתינו, איך הגענו הביתה,
איך התחיל, מה לבשתי בקיצור חפירה שלמה......... כמה פעמים באותו לילה וזה כבר לא עמדתי אמרתי לו פעם אחת שהיינו יותר.......
הוא היה גמור :( עוד שזה היה פה בבית . על המיטה שלו.. ניסתי להסביר לו שלא היינו בפוקוס וזה לא ממש אשמתי והוא עוד יותר התרתח .. ואמר שאדם שולט במעשיו בכל שניה..
פתאום בלי להגיד כלום לקח את המפתח ת של הרכב.. ופשוט יצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלתי אותו לאן והוא לא הגיב.........
זהו זהו זהו. בלילה הוא לא חזר. באיזה שהוא שלב שלחתי לו הודעה אם הכל בסדר והוא ענה לי שכלום כלום לא בסדר.
שלחתי לו שוב שאני מצטערת ולא התכוונתי וככה זה יצא.. והוא ענה לי שהוא גמור כל הזמן הוא חושב על זה ולא מאמין ואני יעזוב אותו.
זהו אין לי מושג איפה הוא ישן ואם הוא היה בעבודה הבוקר.. כלוםםםם.
לא היה לי כח ללכת לאוני' היום ואין לי כח לכלוםםםםםםםם.
אני רק רוצה לדבר עם מישהו...
ונוסף על כל הבאלגןןןןן ההוא מתקשר כל הבוקר ורוצה שנדבר ונפגש.. אחרי שסיפרתי לו מה קרה. זהו הכל מסובך.

DogsPCI

New member
תרגישי טוב
. לצערי יש לי המון מה לכתוב לך...

&nbsp
אבל שום דבר מזה לא יעזור כרגע... מה גם שאני די בטוח שאת לא במצב-קליטה.
&nbsp
מקווה עבורך שלפחות תלמדי מההתנסות הזו לגבי העתיד על מה זה להיות בזוגיות אם האדם שאת הכי אוהבת (לדבריך...), על נטילת אחריות (שלא קיימת בדבריך...), ועל ידידים מדהימים (באמת...).
&nbsp
שוב, תרגישי טוב... או יותר נכון - תרגישו טוב.
&nbsp
&nbsp

shirli48

New member
לא מעונינת להחליף אהובים וזה גם לא נכון!

ומה זה "ברצינות, מה זה יצא לי לדבר? מישהו יצר קשר? השני נענה לדבר? מישהו הזמין לפעילות? השני נענה בהסכמה?"
לך אין ידידות מעבר לבת זוג? שאיתם אתה מדבר?
&nbsp
וסתם בלי קשר הוא טס המון לחו"ל . לא תמיד אני מצטרפת או בגלל שלא מתאפשר או סתם.. ותמיד בתקופה הזאת הייתי מדברת עם העולם מסביבי יוצאת קצת פה .. שם .. מה גם שאני בטוחה את זה עליו הוא לא נוסע לח"ל עם עצמו הרבה פעמים יוצא לו לנסוע עם קולגה מהעבודה שלו הוא לא מדבר איתה? יוצא לאכול איתה?
&nbsp

את מעוניינת פשוט שיהיו אהובים ולא אהוב..

ברצינות זה: דיברת עם הידיד? אחד ממכם הזמין את השני למסיבה? השני אמר כן? מישהו לקח שתיה? מישהו הזמין לבוא?
השני אמר כן? מישהו רצה מין? השני אמר כן?
&nbsp
אז זהו! שברצינות את היית אחד מהשניים כאן, זה היה בשליטה שלך. אי אפשר כמבוגרים להגיד עשיתי פיפי במכנסיים כי הייתי שיכור תחת. תקחי אחריות על מה שקרה, כי בכל השלבים שציינתי יכלת לומר, לא. אנחנו ידידים..לא, יש לי חבר כמה שנים....
וזהו. לא אמרת? כי את לא רצינית לעומת הבחור שהתגוררת איתו, ונמצא בשלב אחר ממך בחיים.
&nbsp
אני בטוח שהוא מדבר עם בחורות, ועם ידידות ואולי יוצא איתן לאכול, עם עוד אנשים או לבד. אבל ככיכול שידוע לך ולי הוא ידע
לשמור גבולות כי הוא היה שמח עם מה שחיכה לו בבית.
&nbsp
מה זה קשור בכלל תגידי לי? זה כמו להגיד הוא בחו"ל בטח חוגג אז אני אתנקם כי גם לי מגיע? אפילו שאני לא יודעת בכלל מה קורה שם? שום דבר שתגידי לא נותן לך כרטיס חינם לבגידה. חוץ מהרצון שלך כי את לא רצינית.
&nbsp
אני רוצה לתת לך חיבוק אמפתיה על המצב שהכנסת את עצמך אליו מצד אחד ובעיטה בטוסיק מהדירה שלו כמו שמגיעה לך מצד שני, כדי שתתעוררי. וכדאי שתתאפסי אתמול ולא מחר על עצמך כי אם את רוצה עדיין רוצה לחזור למי שעזב אותך בצדק, לנתק חד משמעית ובאופן תקיף את הידיד מחייך. ואם הוא כל כך מהמם שתמצאי את עצמך בקשר איתו פתאום? אז צדקתי וגם ההוא שעזב אותך, לא מגיע לך אחד כמוהו.

satori79

New member
בסופו של דבר

זה יעלה על פני השטח, זה יצוף.

כי הידיד שלך, שהוא רק ידיד.. לא יאהב שתרצי לנתק איתו את הקשר והוא יגלה לבן זוג שלך,
או שהבן זוג שלך ירגיש שמשהו לא בסדר...
או שבטעות תשכחי את האתר תפוז פתוח.. עם השם משתמשת שלך..
(כמו שהיום אני מגלה רחמים לאקסית שלי, רק לפי השם משתמשת שלה בתפוז..)
יכול להיות שהוא גם יראה הודעות בטלפון שלך..

הוא ירגיש את זה,
לא מגיע לו.
אני מניח שהוא לא בגד בך, ואני תוהה איך זה ירגיש לך אם הוא יעשה את אותו הדבר...
זה לא יהיה נעים.

לספר או לא לספר, אני בטח לא יכול להמליץ לך מה לבחור.
רק שהוא צריך לדעת עם מי יש לו עסק.. זה אפילו לא היה חד פעמי, כי לא יצאתם פעם אחת... יצאתם כמה פעמים...פעם אחת כמעט ופעם אחת כל הלילה..

חבל להחזיק בקשר הזה.. כי אין לו ממש סיכוי לטווח הקצר, או הארוך.
את יכולה להיפרד ממנו, מבלי לספר לו שבגדת באמון שלו.

ותאמיני לי שלפי מה שכתבת.. זה לא היה מקרי..

shirli48

New member
זה כן חד פעמי

אז מה אם יצאנו כמה פעמים?
אז מה אם זה כמעט קרה - זה לא היה עד הסוף - אז זה לא קרה!
בתכלס זה קרה לילה אחד...
מה גם שקשר של 4 שנים וזה הפעם הראשונה שזה קרה....
&nbsp

פעם ב4 שנים? את קוראת מה שאת כותבת ומאמינה לזה...?

זה לא אוטו ששבק לו הגנרטור בגיחה לחו"ל של שבועיים למרות שטסים תדיר והאוטו רגיל לשבת כשבחו"ל...

למעלה