צריכה עזרה...

shirli48

New member
מעדכנת - - - - -

ככה - לא יודעת איך להתחיל.. החלטתי לספר..
בכנות לא יודעת למה החלטתי אולי כי פחדתי שזה יתגלה לבד.. או שפשוט ההוא יספר שלו.. לא יודעת. נראה לי עשיתי את טעות חיייייייייייייייי
אני עכשיו לבד.
מנסה לשחזר-
אתמול בלילה התארגנתי קניתי כמה פינוקים.. התייפייפתי.. וזהו והוא חזר מהעבודה. שאל לכבוד מה החגיגה אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר.. הוא די נבהל :(
אכלנו והא היה לחוץ ואני פי מליון יותר באיזה שהוא שלב חשבתי לברוח מכל הסיפור ולהגיד לו שמה שרציתי לדבר זה על הלימודים שלי או משהו כזה..
בסוף אמרתי לו אם הוא זוכר את הנסיעה.. אמרתי לו שהיה לי נורא משעמם באותו זמן.. הייתי לבד ואז אמרתי לו על הלילה ההוא.........................
ופה נגמרו לי החייםםםםםםםםםםםםםםםם הוא שתק ואני כמעט נגמרתי מלחץ.. שתיקה אין סופית..
באיזה שהוא שלב אחרי הנצח הזה.. הואט התחיל לחפור בדיוק מה היה בכל דקת מקרה.. איפה היינו, באיזה מסיבה., מה שתינו, איך הגענו הביתה,
איך התחיל, מה לבשתי בקיצור חפירה שלמה......... כמה פעמים באותו לילה וזה כבר לא עמדתי אמרתי לו פעם אחת שהיינו יותר.......
הוא היה גמור :( עוד שזה היה פה בבית . על המיטה שלו.. ניסתי להסביר לו שלא היינו בפוקוס וזה לא ממש אשמתי והוא עוד יותר התרתח .. ואמר שאדם שולט במעשיו בכל שניה..
פתאום בלי להגיד כלום לקח את המפתח ת של הרכב.. ופשוט יצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלתי אותו לאן והוא לא הגיב.........
זהו זהו זהו. בלילה הוא לא חזר. באיזה שהוא שלב שלחתי לו הודעה אם הכל בסדר והוא ענה לי שכלום כלום לא בסדר.
שלחתי לו שוב שאני מצטערת ולא התכוונתי וככה זה יצא.. והוא ענה לי שהוא גמור כל הזמן הוא חושב על זה ולא מאמין ואני יעזוב אותו.
זהו אין לי מושג איפה הוא ישן ואם הוא היה בעבודה הבוקר.. כלוםםםם.
לא היה לי כח ללכת לאוני' היום ואין לי כח לכלוםםםםםםםם.
אני רק רוצה לדבר עם מישהו...
ונוסף על כל הבאלגןןןןן ההוא מתקשר כל הבוקר ורוצה שנדבר ונפגש.. אחרי שסיפרתי לו מה קרה. זהו הכל מסובך.

זה חורבן כפול לשומע.

shirli48

New member
מחשבות....

יצאתי הפוכה מכל הסיפור אחרי מלא מחשבות... מאיפה נתחיל?
בן הזוג (מקווה שעדיין...) חזר היום ואמר שהוא כנראה נוסע לסופ"ש הוא לא הציע לי להצטרף - כנראה רוצה להיות לבד...

אמרתי לו שאולי קודם כדאי שנשב ונדבר קצת הוא אמר שאין כ"כ על מה (נראה לי סוג של בריחה) והוא לא יודע לאן להמשיך מכאן ומה יהיה הלאה..
למה הוא התכוון.. אז הוא אמר לי בצורה ישירה שאין לו מושג איך להמשיך מכאן ואם הוא מעונין להמשיך את הקשר בכלל... הוא חושב שזה לא לענין שאם הוא נוסע עכשיו לסופ"ש הוא יצטרך להיות בחרדות מה אני עושה... (זה משפט שמעודד אותי.. כי עדיין אכפת לו מה אני עושה!! ועם מי!) וכנ"ל אם הוא נוסע לחו"ל הוא לא יכול כל פעם שאני יצטרף אליו או להיות בלחצים......
הוא אמר שגם אם נמשיך את הקשר
(הלוואי.. ) הוא לא מוכן שאני יעביר מילה עם ידידי..
ומכאן מתחילים ההגיגים.. אולי אני לא רוצה להמשיך?? כאילו יצא מכאן שבגלל מה שקרה כל היום הוא יחשוד בי ויתקשר אלי 100 פעם ביום לשמוע מה אני עושה? זה נראה לכם הגיוני?
יסתכל לי בהודעות , במיילים עם מי התכתבתי??
וגם סתם אני חושבת שיהיה לי קשה לנתק קשר!! עם ההוא.. סה"כ יש בינינו המון זרימה..
ומחשבות מעבר.. אולי באמת אני נמשכת יותר לידיד?
מי אמר שהבן זוג הכי מתאים לי? - לא יודעת להחליט..
סה"כ הם שני הפכים לחלוטין ואני ינסה לצייר קווים כללים..
החבר שלי טיפוס כ-ב-ד, רציני , לוקח את החיים ברצינות בא ממשפחה טובה, אקדמאי, עובד במשרה חבל על הזמן....מוכשר .. פשוט מושלם .. איך שהוא נראה חיצוני אני גם אוהבת גבוה חתיך . הוא גנטלמן.. הוא לא סגנון ששותה..וכד' .הוא הכל!
אבל....
הידיד שלי הוא טיפוס זורם , מגניב cool כזה, זורם עם כל החברה...יוצא מלא לפאבים, מסיבות, שותה באופן קבוע.. לא יודעת אם בכלל סיים בגרויות.. אף פעם לא ברור במה הוא עובד.. פעם מוכר.. פעם מלצר.. זורם כזה אבל מגניב יש בו קסם כזה..מהמם..
ואני חושבת שאולי מצאתי את עצמי בחיים עם הבן זוג לא בגלל שאני נמשכת אליו? אלא בגלל הסגנון שלו שמתאים לסגנון של המשפחה שלי לדוג? ההורים שלי גם רצייים כאלו ומצפים שהבן זוג שלי יהיה כזה והם באמת מאוד אוהבים אותו מבחינתם לא יעלה על הדעת להיות בקשר עם מישהו בסגנון הידיד...

shirli48

New member
ומחשבות על מחשבות...

אולי סתם כל המחשבות על טיב הקשר לשנו מגיעות לי בגלל שאני כאילו כועסת עליו... שהוא לא מוכן לדבר .. אלא מתכנס בעצו ולא מוכן לראות את הטעות שהיתה פה...
להבין שזה לא היה בכוונה.. אלא כי רק ככה יצא.. הוא רק מסתכל על זה באור ענק של בגידה...
לא מצליחה להבין את עצמי...

satori79

New member
את כנראה לא מבינה

את לא קוראת את מה שאת כותבת,

לא הייתה כאן שום טעות..
זה מה שנראה לקורא הרגיל..
את פשוט לא באמת רוצה להיות איתו, את מעדיפה את הידיד שלך.

שחררי את החבר שלך,
לא מגיע לו מישהי כמוך,
כנראה שזמנכם עבר
ואם תמשיכו יחד - אתם רק תסבלו..

אמון כבר לא יהיה, זה משהו שקשה לבנות וקל להרוס, ואז.. כבר אי אפשר לבנות אותו מחדש..

טוב זה מתחיל להשמע כמו משהו מהפח הגדול או ריאלטי זבל אחר..

אם את אמיתית, חושבת באמת את כל הדברים האלו וכו' הנה עתידות בשקל בשבילך:
&nbsp
הבחור הזה בסופו של דבר יפיל את האסימון ויעזוב אותך סופית, יסיים לבכות על 4 שנים שהושקעו במישהי שאולי לומדת וכו'
אך לא בוגרת ברמה שלו, זה לא הערת משמעת שאת יכולה לבכות בבית ספר וימחקו לך. מחקת עכשיו את כל מה שנבנה ב4 שנים. ושום מבחן של רגע לא יכל לשנות, מה שכן, אם כבר התלבשת סקסי תכננת ורצית לספר, פעם הבאה? קודם תשכבו אחר כך תספרי...ישפיע פיזיולוגית על הלך הרוח של הבחור. במיוחד שחזר מחו"ל...מה חשבת לעצמך לא יודע...
&nbsp
לסיום העתידות:
הבחור הזה ימשיך הלאה וטוב שכך, תוך 4 שנים את תראי אותו כבר עמוק לפניך לפי מדדים שטחיים של התרבות שלנו.
קריירה, זוגיות חזקה וניצנים של משפחה.
&nbsp
ואת? האמת וואלה לא יודע ולא רוצה לחשוב על זה.

satori79

New member
אם הבן זוג שלך חכם

הוא יעזוב אותך

אם הוא מזוכיסט,
הוא ישאר איתך

זה לא נראה שאפשר לסמוך עליך
עוד גיליתי אמפתיה אליך...

אם את רוצה להיות איתו בקשר את חייבת לזרוק את הידיד,
אם הוא מוכן להמשיך איתך, תמיד ישאר המשקע הזה,
ולמה שישאר לו האמון, הרי ריסקת את האמון,

את זה אי אפשר להחזיר.. על זה מבוסס הקשר... את מנסה להחיות את המת..
אני לא יודע מה הייתי עושה עם בת הזוג שלי הייתה בוגדת בי..
לא חושב שהייתי ממשיך, זה יפגע לי באגו.. זה לא שיש לכם ילדים.... בשבילו זה הזמן לעשות חריש ולהגיע לכלל החלטה

שצריכה להיות פרידה ממך..
:(

יש לי את התחושה הזאת עם הרבה הודעות של אנשים שלא יודע

מאיפה זחלו והגיעו להיות מנותקים כל כך מהמציאות ומאיך להתנהג לזרים גמורים שעוד לא פגשו וגם לאנשים הכי קרובים אליהם.
&nbsp
&nbsp

anesthesi

New member
איך היית מרגישה אם היה קורה משהו הפוך?

אנשים מתפלאים למה הם חווים סבל במערכות יחסים והמערכות שלהם מסתיימות בשבר.
מי שבונה חומות של סודות ושקרים, שלא יתפלא אם הוא מוצא את עצמו לבד מוקף חומה שהוא עצמו בנה.

למעלה