צריכה עצה *לא לפירסום בראשי*

צריכה עצה *לא לפירסום בראשי*

אני רק מבקשת לפני שאני כותבת, שאם למישהו יש משהו להגיד, בבקשה לא להיות מגעילים. באמת שאפשר להגיד הכל אבל זו הצורה שבה כותבים את זה. פשוט היה
לי ניסיון קצר מר באחד הפורמים האחרים ולכן אני נמנעת מלכתוב שם יותר. אז תודה :)

יצאתי שבוע עם איזה בחור. כבר בפעם הראשונה כשנפגשנו התחבקנו והתנשקנו, וזאת אחרי שדיברנו מוקדם יותר באותו היום כמה שעות. היו לנו עוד שני דייטים, ובשלישי כבר נסעתי לישון אצלו בבית. אמר לי דברים יפים (מושכת אותי, יפה, חמודה וכ"ו וכ"ו) יצא שעשינו עוד כמה דברים חוץ מלישון. לא משהו יוצא דופן, אבל עדיין.

הבחור נעלם אחרי שנפרדנו בתחנת האוטובוס ביום שלמחרת. לא מיד אחרי.. עוד הסתמסנו בדרכי חזרה הביתה. מיום המחרתכשניסיתי להשיגו לא ענה לטלפונים, לא החזיר אסאמסים. זה היה כבר לפני שבוע. יצא לנו לפני כמה ימים לדבר בטלפון אחרי שהשגתי אותו בדרכים לא דרכים, אמר לי הבחור בתשובה לשאלתי האם מתגעגע/חושב עלי/רוצה להמשיך שכן, ושיחזור אלי. לא חזר. אני מבינה *לאחר שיחות עם חברות* שהוא לא מעוניין יותר ואני בסדר עם זה. שאלתי היא, מכיוון שממנו קיבלתי רק התעלמות, היא מה קרה? מכיוון שהבחור לא מסביר את עצמו, נותר לי רק לתהות. האם זה בגלל שקצת רדפתי אחריו ולא נתתי לו להתגעגע? אולי לא הייתי צריכה לנסות להשיג אותו בימים שאחרי? או שפשוט לפעמים דברים כאלו קורים? אני חושבת שבגלל שאין לי כ"כ ניסיון זוגי אז אני לא יודעת איך להתנהג ואיך לשחק אותה "קשה להשגה" (שונאת את המונח הזה). אני פשוט הלכתי עם מה שהרגיש לי נכון, ועודד אותי הבחור שזה טוב ושהוא שמח שאני עושה את זה. בגלל זה אני קצת מבולבלת.

עוד משהו ששכחתי לציין

הבחור עובד באיזו עבודה לחוצה מאוד. לא תמיד היה פנוי לחזור אלי באותו הרגע בשבוע הראשון שעוד יצאנו, אבל תמיד חזר אלי מתישהוא. פה, לא שמעתי ממנו כמה ימים, למרות שחיפשתי אותו
זהו :)

spaysi8

New member
היי לך!

טוב,
כפי שהחברות אמרו, נשמע שהוא לא מעוניין.

יש אכן בנים שאוהבים את המשחק והמרדף יותר מאשר באמת לצאת עם בחורות, וברגע שהם "זוכים" בהם הם מאבדים עניין,
ואולי פשוט אחרי 3 דייטים הוא הבין שאת לא הטייפ שהוא מחפש, וזה בסדר וזה לא אומר כלום עליך.

אני יודעת שמבאס,
אבל תמשיכי הלאה, אני בטוחה שתמצאי בחור שיתאים לך :)
אל תפסיקי לנסות להכיר!

Larik

New member
נשמע שהוא לא מעונין

לגבי ה"קשה להשגה" - הבחור קודם צריך לרצות להשיג אותך בשביל שתוכלי להיות "קשה להשגה".
אפילו אם הוא מעונין, יש לו דרך מוזרה להראות את זה.

לא משנה עד כמה הוא חמוד, זה לא שווה את העצבים שלך. את רודפת אחרי בחור, שכפי כל הנראה לא מעונין בך.
זה לא שווה את עצבים שלך!

אני מציע, להפסיק להתקשר אליו, להפסיק לכתוב, ולחכות לתגובה ממנו.
אם הוא כותב - סבבה, תמשיכו!
אם לא - תעברי האלה.

ב-ה-צ-ל-ח-ה

supersonic777

New member
מה את הולכת לישון אצלו אחרי דייט שלישי?

הוא רצה ממך סקס נטו.
נעלם?גם נשים נעלמות...
חוצמזה,מה את רודפת אחריו?שלחת SMS,התקשרת פעם אחת,לא ענה,"שלום"!

להזכירך - פה זה פורום "חסרי נסיון"

ולא רק נסיון מיני....

(ואת כל שאר מה שיש לי להגיד, אעשה בתגובה ישירה לפותחת השרשור)

אז זהו, שילדה בת 16 ממש לא אמורה

ללכת לישון בדייט שלישי.
אבל אנחנו לא מדברים פה על ילדה בת 16.......

למה?

אם הבחור רק רוצה זיון, אז או שהוא יקבל אותו מהר או שהוא יחכה עוד טיפה, או שהוא יברח אחרי זמן-מה בלי לקבל את מה שהוא רוצה. בשורה תחתונה - האיש יתאדה בסופו של דבר (ודי מהר).

אז אם זה קורה עם בת 16, אז יש פה ניצול גס ובוטה של צמימות הילדה (ואני רק רוצה לקוות שזה לא באמת קורה)
אבל עם בחורה בת 28, מה כבר קרה??
מקסימום שני אנשים בוגרים ומיושבים בדעתם קיימו יחסי מין ונהנו מזה. (מן הסתם, עם אמצעי הגנה הן מפני הריון לא רצוי והן מפני מחלות לא רצויות).

בחיי, לא צריך להגזים עם השמרנות.

supersonic777

New member
לי דווקא נראה לי,שהיא בחורה של קשר רציני...

ולא איזה סטוץ לילה,או שמא אני טועה?
בחורה רוצה,בחורה באה.

אני לא דנה לגופה של בחורה

אני דנה לגופו של ענין.

אין דין בת 16 כדין בת 28, בנושא זוגיות ודייטים.
אם אישה בת 28 מחליטה שמתאים לה לישון עם בחור כבר בדייט השלישי, שיבושם לה.
אם זו היתה נערה בת 16 הייתי מגיבה אחרת לגמרי.

supersonic777

New member
אם זה מה היא חיפשה,אז סבבה...

בשביל זה לא צריך לחכות לדייט השלישי,אפשר על ההתחלה...

LILI1234567

New member
איפה אתה רואה שזה מה שהיא חיפשה?

ממש טיפשי.. אישה צריכה להמנע מסקס עד שיגיע המיועד ואם חס וחלילה היא חשה חשק מיני ורוצה לעשות עם זה משהו והוא זורק אותה אז זה אשמתה?
טיפשי ביותר.
מכירה קשרים שיצאו גם מסקס בדייט הראשון, זה ממש לא קשור.. זה שכנראה אתה עושה מסקס משהו מדהים מעורב ריגשית שיש לתת את הפרח רק לאחד .. לא אומר שהכלל רואה את זה ככה.
מי שחרמנית ובא לה סקס ומרגישה מספיק קרובה או שסתם בא לה והיא העזה!! להרגיש משהו רומנטי על הדרך ונדפקה מזה, זה לא אשמתה.
בדיוק כמו שאם אתה תשכב עם מישהי ותתאהב בה והיא תדפוק אותך, אתה לא תגיד לעצמך "אני אשם ששכבתי איתה" אלא שהיא כלבה.
אין בעיה עם הגישה השמרנית, מקווה שתמצא בחורה או שמצאת כבר שרואה דברים כמוך.. אבל ביחיאת סקס זה לא סוף העולם במיוחד אחרי שעברת כמה פעמים או שתכלס למי אכפת? בא לה והיא יכולה.

לא שכבתי עם הבחור. באמת נסעתי אליו במחשבה רק

לישון ושיחבק אותי. ויצא בפועל שעשינו כמה דברים ואז הלכנו לישון, אבל ממש רחוק מסקס.

ממ.. לא כ"כ. אני רציתי את זה. אני מנסה לחשוב

למה לא סתם הלכנו לישון ולא זוכרת. היה כיף. אולי הייתי צריכה להתאפק יותר.

למעלה