צריכה עצה *לא לפירסום בראשי*

LILI1234567

New member
היי

נשמע שהוא פשוט מניאק.
אם הוא לא מעוניין הוא לא היה צריך להזמין אותך לישון אצלו, כנראה שהוא רצה ממך משהו ספציפי, בין אם הוא השיג או לא.. העניין בך נעלם.
אני חושבת שאין טעם שתנסי לפענח מה עשית כדי שהוא יתעלם ממך, כי בנאדם הגון בין אם עשית משהו ובין אם לא, במיוחד אחר שנעשה משהו פיזי כלשהו(אפילו אם זה רק נשיקה) או ראה שאת מעוניינת היה מדבר איתך ואומר לך שלא מעוניין את זה בצורה מנומסת.
מכל זה אני מסיקה שהוא פשוט בנאדם מגעיל, דברים כאלה קורים הרבההה.. לכן אני חושבת שכדאי לך להזהר ולא להכנס לסיטואציות רגשיות מהר מדי.. בד"כ מגע פיזי גורם לדברים להזדרז בהיבט הריגשי.
אם את מרגישה שרדפת אחריו יותר מדי, למרות שלדעתי זו לא הסיבה ואין פה מקום להאשים את עצמך.. אבל קיים בך החשד הזה אולי באמת עשית את זה ופעם הבאה תנסי לבנאדם האחר לגשת אליך.. לא נהוג לחפש אנשים בנרות, אם הוא לא ענה לך אז שילך לחפש.. ולא חושבת שמגיע לו שאחרי שהוא לא ענה שבוע שבכלל תשארי אופציה עבורו ושהוא יקבל הודעה כזו. את לא צריכה לרדוף אחרי אף אחד, כי זה משדר חוסר כבוד עצמי וכי תכלס לא מגיע לאף אחד שתרדפי אחריו במשך שבוע ותאכלי את עצמך.
אני חושבת שאת צריכה להציב לעצמך סטדנרטים איך את רוצה שיתנהגו אליך, למשל שיענו לך אחרי מפגש כזה ואם הצד השני לא עושה את זה א-ת בוחרת להתנתק ממנו ולא שמה את עצמך במקום של "מה עשיתי שהוא לא רוצה אותי" כי זה מקום מבאס רצח. פעם הבאה תצאי מנקודת הנחה שמי שרוצה אותך יודע איך להשיג אותך ואם הוא שם אותך בצד כנראה שהוא לא שווה את זה.
זה לא להיות קשה להשגה, זה לדעת את מי את בוחרת להכניס לחיים שלך ומי לא, ככה תפתחי רף מסויים שאיתו תגיע ההבנה של מה את מקבלת ומה את לא מקבלת בזוגיות ובסוף תגיעו לזוגיות מדהימה:) בטוחה בזה!

(אוף, מרגיז אותי...

... איך אחרים אומרים את מה שאני מנסה/רוצה להגיד, רק בצורה הרבה יותר ברורה ורהוטה....)

כן, הוא לא מעוניין, ולא, אל תרגישי רע עם עצמך

גם אני, בגילי המופלג, עוד המומה כל פעם מחדש מהתנהגויות שכאלה... (היה לי מקרה די דומה לאחרונה, ולמרות שאני היום בפאזה לגמרי אחרת ממך, זה עדיין מציק ומרגיז, ועדיין תעלומה בלתי פתורה).

אתחיל מהסוף: איך להתנהג? בדיוק איך שמרגיש לך להתנהג. אז לא חייבים לשלוח SMS כל שתי שניות, ולא צריך להתקשר כל שעה, אבל אם נעים לך וטוב לך, אז למה לא לדבר, ולהפגש ואפילו לישון עם הבחור בפגישה השלישית (רק שאם את לא מתכוונת לסקס, רצוי לא להשלות את הבחור).

לדעתי ממש לא צריך "לשחק אותה" ולא להיות "קשה להשגה" (הביטוי הזה מתקשר אצלי ישירות לסקס, וגם אני לא אוהבת אותו).

הלכתי שוב לבדוק בכרטיס שלך, אם את אכן בת 28 כפי שכתוב, אז ברור שאת כבר לא ילדה קטנה (וזה מתיחס לזה שאל תקשיבי אם יגידו לך "מה את מתחבקת ומתנשת בדייט ראשון, ומה פתאום את ישנה אצלו בדייט שלישי?" פשוט תעשי מה שמרגיש לך נכון) אבל מצד שני, אל תכנעי ללחץ שלו. אם הוא דוחף לסקס ולך זה לא מתאים, תעצרי. אם הוא יברח, סימן שהוא חיפש מה שאת לא יכולה ו/או לא מוכנה לתת לו, ומן הסתם אם זה לה קורה עכשיו, זה היה קורה בהמשך...

אספר לך מה היה אצלי: הכרנו, שוחחנו, היה ממש נעים וכיף. נפגשנו דייט ראשון. זרם בכיף. הוא מצא חן בעיני, אמר לי שאני מוצאת חן בעיניו, דיברנו הרבה גם אחרי זה, ואז נפגשנו שוב. אצלי. שוחנו, היה נעים מאוד. נכנסנו למיטה, היה ממש כיף. הוא כל הזמן החמיא לי, אמר לי כמה נעים לו איתי (וגם הרגשתי את זה
) ואז... הבחור נרדם. זרמתי גם עם זה. הרי לא אעיר ואגרש אותו.
בבוקר הבנאדם פשוט התהפך. בקושי דיבר איתי. היה ממש מוזר.
ניסיתי לשוחח איתו בהמשך היום. לא ענה, לא הגיב. כלום.
אני מודה שהייתי די אובססיבית לגבי למצוא אותו ולדבר איתו, למרות שהיה לי ברור ש"משהו קרה".
הוא אמר שהוא הרגיש ממני סוג של קרירות כלפיו. זה היה לי מוזר, אבל גם אחרי שהבהרתי לו שמבחינתי אני בהחלט בענין, הוא אמר שהוא לא.
בסדר, זכותו. לי היה חשוב רק לעשות את ה"סגירה" הזאת, כדי שארגיש שאני יכולה להתקדם הלאה.

אני זוכרת את תקופת הדייטים שלי, ולא מתגעגעת אליה. ממש לא כיף כל הבלבול הזה, וחוסר הידיעה, וההתבחבשות שלנו עם "מה עשיתי לא בסדר?" ו"למה הוא אומר דבר אחד ומתנהג בדיוק ההיפך"??

איפה קראתי (פה או באיזה פורום אחר) שבאתרי ההיכרויות יש כל הזמן את אותם אנשים. הם לא זזים משם. יש כאלה שמחפשיםרק ריגושים, ויש שמלפשים סקס, ועתים רחוקות גם מוצאים את הפרטנר האוטימטיבי.

לא מנסה לרפות את דייך, להיפך, רוצה לחזק אותך, ולהזכיר לך שכרגיל, זו לא את אלא הוא.

וואווו.. חפרתי...

בהצלחה בהמשך

iba90

New member
אפשר להסתכל על זה כבעסה אבל...

עכשיו את חכמה יותר לאחר מעשה ולהבא תוכלי להמנע ממצבים כאלה.אני מניח שכשאנחנו חסרי ניסיון ופתאום מגלים בנו עניין ואומרים לנו כמה שאנחנו יפים ומושכים ונחמדים...אנחנו כל כך מופתעים שאנחנו "נסחפים" אחרי אותו בן אדם שחושב עלינו ככה...שאנחנו בלי לשים לב מרגישים שאנחנו "חייבים לו תודה" (במקרה הזה...סקס) אנחנו לא חושבים הרבה מעבר לזה. אנחנו בטוחים שאותו בן אדם ירצה להיות איתנו "מעתה ועד עולם" הרי הוא חושב עלינו דברים כאלה טובים...ואז כשאותו בן אדם נעלם...אנחנו נשברים ומלאים בשאלות של "למה זה קרה?!"

עכשיו אחרי שזה קרה...להבא את תדעי "לבדוק" יותר את הכוונות של הבן אדם...מה הוא רוצה באמת...ועד כמה הוא באמת אמיתי עם הכוונות שלו.

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

ממ.. לא חשבתי שאני צריכע להוקיר לו תודה או

משהו כזה.. למזלי, תחושת הערך העצמי שלי בסדר גמור :) אני חושבת שפשוט אהבתי שמחבקים ומנשקים אותי ככה. זה היה כיף :) אני יותר מצטערת שאין לי את זה עכשיו מאשר
שהבחור הספציפי הזה נעלם. כלומר, היה חמוד והכל, אבל זה באמת היה יותר החיבוקים והנשיקות :)

זה אומר שהוא מגעיל

שום דבר לא מצדיק התנהגות כזו.

אותי הרגיזה בחורה שפשוט חתכה קשר של התכתבות. פתאום הפסיקה להתכתב בלי שום הסבר.

זו התנהגות מגעילה וחסרת התחשבות. אתה לא רוצה - תגיד שאתה לא רוצה. תיפרד בצורה נעימה, אנושית. תגיד משהו "החלטתי שזה לא בדיוק מתאים לי", אם אתה ממש לא רוצה לתת הסבר.
אבל סתם לטרוק דלת ולהיעלם? מגעיל.

מסכימה. נראה לי שהמינימום זה להגיד לבחורה שלא

מתאים מאשר להיעלם ככה. זה שונה אם שני הצדדים לא מעוניינים והקשר ככה מתמוסס לו, אבל כשצד אחד מרגיש שהוא לא רוצה, הצד השני לא מודע לזה, אז באמת עדיף שיידע.

נשמע שהוא לא ממש בעניין ואולי הרגיש שיכול

לסמן V ולכן נעלם לאחר מכן.
זה מבאס בהחלט ומודה שזה היה אחד הפחדים שלי לפני שחוסר הניסיון המיני שלי הגיע לסיומו (במילים יפות
) שאחרי שאשכב עם מישהו-הוא יחתוך. לשמחתי זה לא קרה.

אני חושבת שיש דברים שפשוט קורים ואת צריכה לשמוח שזה קרה לפני שהתפתחו רגשות משמעותיים אליו. אני בעד לזרום עם איך שמרגישים אבל גם לקחת את הדברים בפורפורציה.

כמה דברים

כפי שהצהרת, אין לך הרבה ניסיון זוגי, ויכול להיות שהיו סימנים מוקדמים שלא זיהית. אף אחד כאן לא יודע באמת מה קרה ביניכם ומה הסיבה שהבחור לא חוזר אלייך, כל מה שנאמר פה זה במעמד צד אחד.

על פניו, נראה שהבחור החליט לחתוך, וגם עשה זאת בצורה לא מכובדת. אם שכבתם בדירה שלו (ואת ילדה גדולה, את מחליטה אם את רוצה לחכות או לא) זה לא היה צריך להיגמר בכך שאת מחפשת אותו והוא לא עונה.
אם היה בנאדם קצת מבין ורגיש, הוא היה מבין שמה שעשיתם משמעותי לך מאוד ויתכן שתרגישי צורך בכל מיני חיזוקים בימים אחרי.
הוא החליט שיש לו דברים יותר חשובים במקום לתת לך את תשומת הלב הראויה וזה מעיד עליו ולא עלייך.
לי אין ניסיון זוגי, אבל יש דברים שלא צריך נסיון קודם כדי לדעת שלא עושים.

אני גם לא יודע איך את מגדירה "רדפתי אחריו".
אם חיכית לו מתחת לבית כל יום, או שהוא שומע נקישות בדלת ואת עומדת שם עם כרית ופיג'מה, כנראה נסחפת.
אם פשוט היית מתקשרת לדבר איתו פעם פעמיים ביום כי אהבת לשמוע אותו, אז זה בסדר גמור לדעתי.
לא רק בחורה רוצ להרגיש נאהבת, גם אני כגבר רגיש שמח לראות שמתעניינים בי, במיוחד כשזו מישהי שאני מחבב ורוצה להרגיש שזה מתקדם לכיוון חיובי.
בצד החיובי למדת עוד משהו, צברת עוד כמה נקודות לקשר הבא. אם תזהי דפוסי התנהגות חוזרים, תהיי יותר זהירה.

כפי שכבר הבנת

מהסיפור נשמע שהוא לא מעוניין.
עוד יצא במקרה שהוא ענה לך ואמר שיחזור, גם זה לא תמיד קורה.
לא כולם יודעים איך לחתוך וכנראה שהוא אחד כזה.
ואולי הוא בכלל רצה להשאיר אותך לסטנד ביי למקרה וכן יתאים לו...

הכי חשוב שלא תרגישי רע עם שום דבר שעשית.
התקדמת, למדת על עצמך וגם עליו.
קחי את זה באיזי ואני מקווה שלא פיתחת רגשות ויאלל, לבחור הבא!

ESPS

New member
יתכן ש

יתכן שהוא ציפה שתשכבו, ולא שכבתם, ואז הוא התבאס.

יתכן שהוא לא ממש נדלק עלייך, וכשבאת לישון אצלו וגם לא שכבתם, זה הצטבר אצלו לאכזבה כללית, ואז הוא החליט להתחמק ממך.

זה יכול להיות מאוד מבאס אם בחורה באה לישון אצלך, ואתם אפילו מתמזמזים, ובסוף לא יוצא מזה סקס.
אני מוכן לאמר לך אפילו עוד משהו, בתקווה שאף אחד לא יתווכח אתי על ענייני צדק והגינות. מצב כזה של מזמוזים, נשיקות וחיבוקים, שלא מסתיים בסיפוק מיני- יכול גם להביא למן כעס לא ברור, תחושת דחייה כלפי הבחורה.

Nurikabe

New member
נשמע לי מוזר,

אני ישנתי לפעמים עם האקס ולא נרשמו תלונות.

למעלה