צריכה עצה *לא לפירסום בראשי*

C l u e

New member
אוי, לא!

את יכולה לישון עם גבר מתי שאת רוצה במהלך הקשר. את יכולה להחליט שאת לא שוכבת איתו בחצי שנה הראשונה של הקשר, אם זה מה שמתאים לך, ואת גם יכולה להיכנס איתו למיטה בסוף הדייט הראשון.
את לא צריכה להתאפק, את צריכה לעשות את מה שמרגיש לך נכון (וכמובן מה שמרגיש נכון לפרטנר).
את חופשיה לעשות כרצונך, אך כמובן יש השלכות חברתיות ואישיות לכל בחירה שלך. ככה העולם עובד.

אני בספק אם הסיבה להיעלמות שלו היא שאחרי שלושה דייטים השתעשעתם קצת במיטה. מכירה הרבה גברים שדווקא היו מצפים לסקס בשלב הזה.

Larik

New member
הבדל בין לישון ללשכב

רק רוצה לוודא שאנחנו על אותו העמוד.

כשאומרים לישון עם משיהו, הכוונה פשוט לישון זה לצד זה. מקסימום להתכרבל, ולשחק עם השיער.
כשאומרים לשכב עם מישהו, הכוונה ליחסי מין.

הבנתי את זה נכון?

אם כך, אז פשוט רציתי להוסיף שלדעתי אין שום דבר רע בלישון ביחד, בלי שום קשר באיזה פגישה זה קורה.

LILI1234567

New member
לאלא דיברתי על הבחור הזה כאן שאני מגיבה אליו

שהדיבור כאן בהודעה נגרר למקומות אחרים כי ההודעות שלו מציקות לי, הבנתי מההודעה הראשונה שלא שכבתם.:)

LILI1234567

New member
לא חושבת שהיית צריכה להתאפק

אם הרגשת שזה נכון לך ובא לך ונוח לך אין סיבה שתתאפקי, בדיוק על זה אני מתווכחת עם הבחור הזה פה.. אין שומדבר חריג/מוזר/לא בסדר בלהתמזמז קצת ולהנות ואפילו לשכב בשלב הזה ובגיל הזה.
לא חושבת שיש אפילו טיפה קשר בין זה לבין זה שהוא התנהג כמו מניאק, פשוט בחור לא משהו.

LILI1234567

New member
בסדר תהנה עם הדעה שלך פשוט לא אוהבת

את הטון המאשים, לא משנה מה הדעה שלך בעיקר שעובדה שאתה מודע לכך שהדעה שלך היא בגדר דעה. אם מישהי תדפוק לך קטע ותפסיק לענות לך לא נראה שתרצה ויגידו זה אשמתך! שקנית לה פרח! (דוגמא כן?)הרי ידעת שנשים אוהבות שקשוחים איתן, במיוחד שאתה חסר ניסיון, ושזה חסר כל בסיס. וכנראה שהיא פשוט מניאקית:)
והדעה שלך , מאד שוביניסטית בעייני.. אז קשה לי לא להגיב אליה. לבנות אסור לשכב עם בנים בדייט הראשון-שלישי, אם כן יבצעו את זה, שהגברים יתנהגו אליהם חרא זו תהיה אשמתן.
הרי מה? לא ברור שנשים בנות 28(!!) צריכות לשמור את עצמן במשך חודשים כדי שיתנהגו אליהן יפה.
למה? כי נשים רגישות ולא כי יש אנשים מניאקים בעולם. ממש לא מפלה מצדך-_-
בכל מקרה שיהיה:)

supersonic777

New member
צודקת!כל היחידה הזאת מניאקית...

מאיפה ההנפצה הזאת? ומה זה "יודעת"?

שמע חביבי אתה חי במאה ה-18.
היא אפילו לא שכבה עם הבחור...

LILI1234567

New member
סתם לידע כללי

זה די נהוג בעולם המנוסים והנורמלים לישון ולבצע מעשים מביכים בדייט השלישי.
באיזשהו שלב החשיבות של דברים פוחתת.. כמו שבגיל 15 שמרנו את הנשיקה לאחד שממש מאוהבים בו! עכשיו כולם מתמזמזים במועדון.
לא שאני תומכת בזה, אבל ככה זה.

Larik

New member
נכון

לי אישית קרה יותר מפעם אחת שישנתי לצד הבחורה שיצאתי איתה בפעם הראשונה.

LILI1234567

New member
ממ לא נכון אבל בסדר.

נדיר לראות בחורות מנוסות מעל גיל 22 שיחכו יותר מדי עם הקטע המיני.
נשים רוצות סקס בדיוק כמו גברים, 3 דייטים זה כבר עובר את מבחן ה"הוא חמוד ואולי רציני" וזה סיבה מספקת עבור הרוב..
לרוב הנשים היום יש ניסיון מיני רב, תאמין לי שהן לא היו חצי שנה עם כל אחד מה15 גברים לפחות שלהן.
אולי אתה חי בבני ברק:)

LILI1234567

New member
שוב לא נכון!

יש כ"כ הרבה בחורות שבשבילן סקס זה שטויות, זה בס"כ צורך פיזי. וזה משהו שאני רואה יותר מאשר שאני רואה בחורות ששומרות את עצמן לקשר רציני.
חוצמזה שאתה מדבר מתוך היגיון, דווקא בגלל זה סוג הנשים שהן כן יותר רגישות סביר להניח שיפעלו פחות בהיגיון. קל מאד להסחף לסיטואציות.. נדיר למצוא מישהי שחמה/נראה לה שהבחור ממש רוצה אותה! שתגיד לא!! זה לא הגיוני!!! אולי הוא רוצה אותי רק לסקס?? במיוחד שזה באיזשהו שלב מאבד מהחשיבות שלו.
להגיד שאני אחכה שנה וחודשיים כדי לשכב עם מישהו כמו שחיכיתי עם הראשון שלי? לא נראה לי:)
אני מבינה את הנקודה שלך, גם אני מהנקשרות ולכן שוקלת מאד טוב את הצעדים שלי על מנת לשמור על הלב היקר שלי.. ורואה לפעמים חברות שהן גם גוש התאהבות כמוני אבל פועלות מתוך רגש - ונפגעות (פעם אחר פעם) ולא מבינה את ההיגיון שבזה. אבל זה מה יש.

LILI1234567

New member
נכון זו המציאות לכן זה לא מוזר

לשכב עם מישהו אחרי 3 דייטים בגיל 28, כי סקס כבר לא מעשה מקודש ובזוי, ונשים כבר לא מחכות לחתונה.
אם זה נכון או לא ובסדר מצדך או מצדי זה לא העניין פה.. זה עובדה שזה ככה:)

למעלה