צריכה עצה!!!

puma141

New member
איך הבנת חלשה וחזק?!

לא זה היה הרעיון של המענה שלי-לגמרי.....:)

בהצלחה לך, במה שאתה מחפש בכל מקרה..

dori78

New member
אתנ רוצה ילדים בשלב כלשהו?

אם אתה ואשתך תבלו שעות בעבודה כי שניכם "קרייריסטים" - מי יגדל אותם, הפיליפינית?

אם וכאשר יהיו ילדים המצב אולי ישתנה

ועדיין זה לא נוגד את העובדה שאני מעדיף אישה שרוצה להיות קרייריסטית על פני אישה ששאיפת חייה זה להיות עקרת בית.
&nbsp
יש הבדל בין מצב שבו מציאות גורמת לך לשנות אורך חיים לבין מצב שבו אתה בוחר אורך חיים מסוים.

dori78

New member
ובכן, אני אענה לך מנק' מבט של קרייריסטית מציאותית.

שוק העבודה הישראלי מכתיב מציאות מאוד ברורה: נשים מרוויחות פחות.
במצב שכזה, אם מישהו צריך להישאר עם הילדים החולים בבית ולסכן את המשרה שלו - בד"כ זו תהיה האשה, מסיבות מובנות.
כמו כן - אם חלילה יקרה לך משהו ותאבד את יכולת ההשתכרות (או סתם יחליטו לסגור את הפרוייקט שבו עבדת עד אתמול),
תהיה בטוח שאף אחד מהבוסים שלך לא יבוא לסעוד אותך על מיטת חולייך או יעזור לך לחפש מקום עבודה חדש.
מכיוון שכך, קיבלתי החלטה מאוד מודעת לעבוד כל עוד זה מתאפשר ולא פוגע בחיי המשפחה.
אני רוצה להאמין, שבבוא היום בו יהיו לי ילדים - הם יהיו חשובים יותר ממקום העבודה.

אגב, קח בחשבון שמצב שבו המציאות גורמת לך לשנות אורח חיים הרבה פעמים משאיר אותך מתוסכל.
אם אתה מתכנן לבלות שעות ארוכות בעבודה כל חייך, אולי עדיף שתשקול זוגיות עם מישהי שלא תחווה משבר מטורף
ביום בו יתברר לה שהיא צריכה לסיים את יום העבודה ולחזור הביתה בארבע כדי להוציא את הילדים מהגן...

למה אישה וילדים...

אמורים לשלם מחיר? בשביל מה זוגיות אם הקריירה בראש...
&nbsp
&nbsp
בטח כשאבא כזה מגיע סוף סוף הבייתה...
הילד רץ בבהלה לאמא ואומר לה:"אמא, יש איש זר בבית!!!"

אז שוב, לשיטתך כל הנשים הנשואות לאנשי קבע

שמשרתים בבסיסים סגורים למעשה צריכות לבטל את החבילה?

מה הכוונה יורדת?

יש אנשי קבע שרואים את זוגתם פעם בשבועיים..
&nbsp
בכלל בעולם, יש אנשי קבע שרואים את זוגתם פעם בחצי שנה...
&nbsp
אז לשיטתך, לכל אותם נשים - אין זוגיות?

דניס הישרדות

אתה מצחיק אותי עם המילה שיטה.
&nbsp
לשיטת נישואין.
מהרגע שהתחתנת (הפנייה היא לשני המינים)
זה הופך לפרוייקט החיים שלך.
אם הקריירה שלך/שלה בראש סדר העדיפויות...אז אתה כבר מבין שפרוייקט
זה לא.
&nbsp
אולי...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
תחביב.

כמהאפשר

New member
השאלה האמיתית היא לא מה יכתבו לך כאן

אלא מה נכון עבורך.

אני מכירה זוג שרואה אחד את השני בעיקר בלילה, כמה פעמים בשבוע. הם אוהבים אחד את השני, הילדים שלהם מדהימים..
אבל זו העבודה שלו, הוא בחר לעבוד בה- והיא בחרה בו.

הם מאושרים, המשפחה שלהם מאושרת, הילדים שלהם בריאים, מאושרים ונהדרים והלוואי על כולם את שמחת החיים וההתפתחות הרגשית והשכלית שלהם.

אני לא הייתי יכולה להסתדר עם זה, אבל זו אני. לי זה לא מתאים, גם אם האדם יהיה שיא השלמות מכל בחינה אחרת.
השאלה שתשאלי את עצמך היא האם, מעבר לאהבה, את מסוגלת לחיות ככה?
זה לא אומר שום דבר שלילי על היחסים שלכם, זה לא אומר שום דבר משפיל עלייך. השאלה היא רק מציאותית, להציב את העובדות כפי שהן, אותך כפי שאת ואותו כפי שהוא ואתכם כפי ששניכם- מול העיניים ולשאול לא את הפורומים ואת החברים ואת המשפחה וחבורת אנשים מסביב- אלא אותו ואת עצמך את השאלות, בכנות ועם יד על הלב. בלי לברוח, בלי לכעוס, בלי אגו. עם כל הפחד והכאב שבדבר.

למעלה