צר לי שאני פותחת הודעה חדשה

FlashGod

New member
רוני, אני צריך עזרה בתרגוםםם

הרבה זמן אני מנסה ולא מצליח למצוא תסרט. קוראים לו "השחקן השישי". זה סרט מצחיק חבל"ז בקיצור תרגם לי את זה לאנגלית פקשה וזה לא "the sixth player"...

שאני אפרוש??? בחיים לא!!

אין על רונן?? באמת אורית אני מתפלאת עלייך... ברור שיש על רונן והרבה!! אני!! חחחח :) עכשיו ברצינות בתור אחת שהבסיס לשפה האנגלית שלה הוא על העובדה שהיא בילתה את 3 השנים הראשונות לחייה באנגליה, אני יודעת "קצת" הרבה יותר טוב:) חוץ מזה שיש אצלי בבית מילון אנגלי אנגלי עיברי מהלך על שתיים וקוראים לו אח שלי... אז אני במקומך רוננילה לא הייתי מתעמתת איתו כי אתה תצא כל כך קטן.. גדולים ממך ניסו ונכשלו! חחחח עיצה ידידותית :)

רונני2001

New member
אני מוכן לתחרות נגדך ונגד אח שלך!

ממממ.... מאמי'לה.... 3 שנים באנגליה ממממממממש לא מרשימים אותי... ואת יודעת מה, אני ממש לא מבין למה את חושבת שזה אמור להרשים אותי... אני אגיד לך מה... * אני לימדתי אנגלית בבית ספר, כיתות ח' עד י"ב כולל הכנה לבגרויות (לימדתי הכל: זמנים, אוצר מילים, קלוז וכו) ואני מדבר איתך ממש כמו מורה בכיתה של 30 - 40 תלמידים. חלק מהחומר אני כתבתי בעצמי ואת תוכנית הלימודים אני העברתי מבלי שום התערבות חיצונית למעט הדרכה כללית. * הכנתי לבית ספר תוכנית לימודים העוסקת בנושא הסובלנות (כתבתי על זה כבר פה בעבר... "פרוייקט סובלנות") הכנתי טקסטים (אני כתבתי בעצמי: סיפורים עם מוסר השכל, שירים ועוד...) וגם שילבתי בתוכנית הלימודים שירים \ קליפים (של מייקל), לכל שיר כתבתי דף עם שאלות בנוגע לניתוח סיפרותי של השיר (הייתם צריכים לראות (!) הייתי שומע ומנתח שירים של מייקל בכיתה ומקבל על זה כסף!!!) * לימדתי במכללת "אינליין" בפתח תקווה, מכללה טכנולוגית המתמחית בספרות טכנית. לימדתי כיתות מלאות. גילאים 20 - 30... לימדתי שם קורסי העשרה, קורסי אנגלית טכנית וקורסי אנגלית עסקית. גם פה אני הייתי מעורב מאוד בהכנת החומר וגם בכתיבתו (חלקו) * אני כותב שירים בחיי היום יום, שירים סיפרותיים. כולם (למעט אחד) באנגלית! * אני מוריד סדרות שלמות מהאינטרנט וצופה בהם באנגלית בלי כתוביות ובלי תרגום. * סיימתי בהצטיינות 7 יחידות לימוד באנגלית המורכבות מ-5 אנגלית ו-2 תרגום.... * אני מתבטא באנגלית הרבה יותר טוב מאשר בעברית! בכיף אני יוצא לתחרות היום איתך ועם מי שאת רק רוצה!!! (דרך אגב, תרגום זה ממש לא מדד לאנגלית טובה או לאנגלית לא טובה... תרגום זה פשוט תרגום! [זה לא אנגלית]) ואוריתושששששששש.... תודדדדדדדדדדדה!!!

למעלה