צ'שמעוווווווווווו

a d i d a s 2 1

New member
יש עוד מלא...נורא רציתי למחוק

בשלב מסוים , ואמרתי בזמנו די מזמן לטליטל שאני אעלה אותן לפה לפני שאני אעשה את זה.. אז לאט לאט אבל בטוח...כל פעם קצת... איףףף מה נשמע??? איזה לישון מי לישון עדידס בסביבה והיא לא נרדמת מהר ואת לא הולכת לישון!

a d i d a s 2 1

New member
יאא את פה..אני פותחת אשכול חדש...

אפשר נכון?? למה זה מעיק עליי האשכול הזה.. או שעדיף לוותר? מה המצב? אני חולההההההההההה

kapit5

New member
בוווקר טוב לאדידס

אין אין על הבוקר טוב שעשית לי.בוקר עם חיוך עך השפתיים.בוקר של הכנות לקראת ארוח גדול בצהריים. אבל מה איכפת לי כשג'קו בלב ומלא תמונות בראש הכל יעבור לי חפיף. בקשה גדולה-למה כל הבנות שמעלות את התמונות לא מכניסות לאלבום תמונות?כי השירשורים נידחפים ו'נעלמים' .

יווווווווו עדידס שתהיי לי בריאה..

אתן חושבות שהתינוקת תהיה דומה לזקי אייזנמן? אומרים שאם אשה בהריון מסתכלת על מישו אז הילד/ה הופך להיות דומה לו/ה... טוב עזבו, כל חיי עכשיו הם אמונות טפלות... ועל איזה האקר/חפרפרת אתן מדברות?

kapit5

New member
נטי-מה שלומך חומד?

כולנו עוקבות בדריכות אחרי תינוקת הפורום הראשונה.תיכנסי לאתר של ברית עולם.שון כתבה שם שיר מאוד יפה,שיר הגיבה בצורה מרגשת כהרגלה ואחריה ניכנסה אחת חסויה והגיבה בצורה גועלית לשתיהן.למעשה בצורה גועלית וגסת רוח. מה שמדהים בכל הסיפור שאותה חסויה כניראה מכירה את השם האמיתי של שיר מה שהופך את העניין לעוד יותר מכוער.אבל מכייון שכולנו פה בעניין של אנרגיות חיוביות ורק חשיבה חיובית- מה שעזר לנו לעבור את שלושת החודשים הקשים מחוזקות וחברות.אני חושבת שצריך להתעלם ,להמשיך הלאה בתיקווה שאותה חסויה תבין שמה שהיא עשתה לא מתאים לרוח הפורום ,לא מכבד אותה,לא את ג'קו וכמובן לא אותנו.שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורך.

חבל שאין אייקון של הרמת גבה...

מה זה השטויות האלו? אבל משום מה אני לא מופתעת, זכורים לי עניינים כאלה עוד מפורום קשת... מקרה שמוזכר למטה, בעניין עדידס...שיהיו בריאים, לאנשים/מכרים יש בעיה שאותו מכר שלהם שכותב בפורום יש עניינים אחרים... סתם בא מתוך קנאה, או אובססיה לשליטה... לצפצף על כולם!!! הרשת מלאה בלוגים, פורומים, קומונות ואלף ואחת תחומי עניין וכל עוד זה לא משהו אלים, אני לא מבינה מה הבעיה? לעזאזל!!! היום נשים בנות 34 נראות לפעמים יותר טוב מילדות בנות 15... וילדות בנות 14, חכמות כמו נשים בנות 37, אז מה לעזאזל??? ובכלל העולם נהיה כ"ך קטן שאני לא מבינה איך זה שיש אנשים שנכנעים לכל התכתיבים האלו... מה שיפה בפורום הזה והקומונה ז"ל ופורום קשת שזה אשכרה, "ללא הבדל דת גזע ומין וגיל" שמעתן? ואם ליפעת הללי או סמויים אחרים יש בעיה עם זה שידחפו להם את המקלדת ל###!!! וזהו, אני ממש התעצבנתי עכשיו וזה לא בריא לי במצבי.... איףףףףףףףףףףףףף (כל הזכויות שמורות לדידס)

נטי, תפסיקי להתעצבן מיד!

זה מה שחסר לנו...relax , ואצלנו גם נהוג לא רק להסתכל על דברים יפים בזמן הריון, אלא גם כשתינוק מתחיל לבאוט, להסתכל על לבן ואדום - שיהיו לחיים לבנות עם סומק טבעי כזה, למשל על שלג בחלון ופרח בבית. אבל איפה שלג ואיפה אנחנו... אז ג'קו על שטיח האדום יתאים בהחלט Take care

דורית41

New member
ועוד משהו מומלץ להריוניות-

להשמיע לעובר מוסיקה טובה,כי הם שומעים כבר בבטן- אז תשמיעי לה רק מוסיקה טובה,את יודעת,את שירי ג'קוש נון סטופ.

glitter8

New member
הזכרת לי סיפור

שרץ בפורום דיויד ברוזה על מעריצה ותיקה ושרופה , שגם השמיעה לעובר שלה את שירי דיויד עוד בזמן שהעובר היה ביצית, וכשהקטנציק הלך לגן והיה להם שם בחור שניגן בגיטרה אז הוא אמר"אמא... ברוזה..."
אז אל תתפלאו, הריוניות יקרות אם יוולד לכם ילד עם קוקו...

ב"ה ,טפו טפו ו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יהיה לה קוקו, קוקיות צמות וקוקו שקר או בלוף או איך שתקראו לזה...רק לזה אני מקקה... ואין לי ספק שבעוד 15 שנה (שוב טפו טפו בלי עין הרע וכו' וכו') היא תשוויץ לחברות שלה שאמא שלה לוקחת אותה להופעות בקיסרייה של זקי אייזנברוך..

דורית41

New member
חחחח ילד עם קוקו-זה בעייתי

וגם זקן,כי ממה שאני מבינה זו בת,טפו טפו טפו....

shongold

New member
נטי את אפילו לא מעלה בדעתך את כמה

את צודקת. דייקת בצורה מדהימה עם הניתוח שלך את הענין. אני כותבת לאחר שהכל הובהר לי!

למעלה