כל אחת חופשיה להביע את הרגשות שלה,החלומות וכל מה שעובר לה בראש. וזה באמת חוצה גילאים. לצערי בכל מקום יש נשמות 'טהורות'.יש אנשים שתמיד חייבים להיות בשליטה על עצמם ,על הרגשות שלהם, ועל האנשים שמסביבם-האמת אני מכירה כמה כאלה ואני די מרחמת עליהם.לדעתי אחד הדברים שגורמים אושר זה לדעת לפעמים להתחבר לאותו אזור במוח שאחראי על השטוטניקיות,על הדברים שעשינו כשהיינו ילדותיים ,על הדברים שיוצאים מהבטן לפני שהם עוברים את הסינון של הרציונל.בלי לחשוב תמיד איך זה ניראה ומה יגידו העיקר שזה גורם להרגשה טובה. אז כל עוד זה לא פוגע באף אחד ולא ניגרם שום נזק .אז כל אותם *&*&^&()&%#$@ או איך שלא נכנה אותם -קחו את עצמכם וחפשו חיים אחרים ותעזבו אותנו בשקט.זהו גמרתי לחפור זה פשוט מרגיז גם אותי.
רגלי עם החזק...שהתגלה כחזק אמיתי וגרר... אותו חלק גדול מהדרך הקרירה השימשית והיפיפיה. ועשה לי טוב מאד טוב. והחלפתי תדר אחרי יומים של ניתוק מהחלל..החיצון על כל מרכיביו.
לפעמים אבל בסך..היה מקסים. איזה עולם נפלא את יוצאת החוצה שואפת אויר צח..והכל מקבל פרופורציה. ואיזה כף שלאפטונדה..עם הזאטוטים..צייתנות לשמה כבר בגיל הזה..מאברוק. ושינה ערבה לכולכם.!!!
אם התיננוקת תהיה דומה לזקי אייזנמן....אני חושבת שבעלך... זה יעשה לו לא טוב... הוא יתחיל לחשוד... ובלי קשר היא תצא עם זקן כן? וציפורניים? כי החליטו פה כבר שלא מוותרים על הזקן...קחי לתשומת לבך.. אני אוהבת אותך מלא!!! ו....ו... אולי תסתכלי על אומה תורמן??
כן אני יודעת אני בדיליי..ענקי, אבל אין כמו ..אחוות משופעות. תמונות יפיפיות. כשרונית שכמותך את חייבת לשים את כולם כאן באלבום התמונות שישארו לנצחחחחחחחחחח!!!
זה חזק ממני..השיר..שלי לא היה האישו, זה היה באמת באמת בקטנה בשעת לילה הזויה. דברים אחרים הטרידו את מנוחתי. אני לצערי או לשמחתי מסתכלת תמיד על המאקרו ולא רק על המיקרו!
בארץ נהדרת אמש, דב נבון, הזכיר את ג'קו, במערכון, ג'קו שרצה לעשות רק טוב,,, ובידיעות אחרונות, בכלכלה, בכתבה על נעלי הקרוקס, האמן שמוביל, את טרנד נעלי הקרוקס....ג'קו.. ככה זה כשמתחילים לפרגן ולאהוב אותך.. יום נפלא לכולם, ורק חדשות טובות... הילה.
קבלו ציטוט מפרגן: מותר לנחש שמוזיקאים לוהטים כמו ג'קו ובית הבובות, ששמם יצא למרחוק כמעריצי שרף העצים המוקצף והססגוני (=קרוקס), יוכרזו בקרוב כנביאי אופנה על ידי המגזינים הנכונים וידחקו מהמצעדים את להקות האימו חובבות הוואנס.