במקרה יצא לי לשמוע את Another Brick in the Wall בגרסה של קורן.. ידוע לכם על עוד קאברים שנעשו לפינק פלויד בכלל? ולאילו שירים ? זה לא דיון על כמה קאברים לפינק פלויד זה לא בסדר..
אבל את רובם אני לא חושב שתרצה לשמוע.. יש את comfortably numb בביצוע של smashing pumpkins שהוא ביצוע כמעט אחד לאחד...מלבד זה לא עולה לי כרגע ביצועים טובים אחרים..
יש מקרים מסוימים, כמו שאני לא יכול לחשוב איך דרים ת'יאטר ביצעו את דארק סייד בלי להרוס, כך אני לא יכול לחשוב איך ת'ום יורק ישיר את Wish You Were Here בלי להרוס. כמובן שיש סיכוי שאני אופתע לטובה, אבל עד שאני אשמע זו התגובה שלי.
על מה אתה מדבר קודם כל עצם העבודה שאתה אומר שאפשר לפסול בלי לשמוע שגויה... אמת, אני תומך בעובדה שלא היה ואולי אויל גם לא יהיה כמו פינק פלויד מבצעים אתה דארק סייד אבל אל תפסול שמעתי את כל הדארק סייד של דרים טיאתר ביוטוב וחוץ מהסולן והעובדה שהם לא פינק פלויד זה ממש ממש דומה... כדאי שתשמע לפני שתגיב.
שניהם להאב א סיגר- הפו פייטרס ועוד להקה שמבצעת את שיר הפתיחה של סאות'פארק שכרגע ברח לי שמה, אולי פריזם? אם קאבר טוב זה להעביר את הסגנון שלך דרך השיר אז גם הסיזורס סיסטרס לקומפורטבלי נאמב, ויש ביצועים פילהרמונים ללהיטים והדיסק לא רע בכלל. ואחרון חביב- לא מזמן שמעתי את Voices From the Dark Side והאלבום מבוצע די טוב.