קאברים לפינק פלויד..

flowerboy69

New member
זה זה או הדיסק

בוסה נובה או הציט האוט.שלושתם כוללים שירה על ידי זמרות בביצועים רגועים רומנטיים ו"סגנון מעליות"

MעlbulעB

New member
די אהבתי את

Les Claypool's Frog Brigade - Live Frogs. בחלק השני של ההופעה הם מבצעים את כל Animals. אני חושב שהביצועים האלה משמרים את רוח השירים, למרות שהסגנון לא בדיוק פלוידי.

MעlbulעB

New member
הא,

יש גם קאבר של salem ל set the controls... אני לא יכול להגיד אם הוא טוב או לא, כי שמעתי אותו ממש מזמן. אני רק זוכר שהייתה בו אווירתיות שתפסה אותי בזמנו.

flowerboy69

New member
אז ככה!

יש הרבה מאוד הקלטות לשירי הפלויד מה שמכונה tribute. יש אלבומים רבים שבהם להקות וזמרים שלרוב לא מוכרים עושים גרסאות לשירי הפלויד ואו שירי סולו.האלבומים האלה נעים בין גרסאות שדומות למקור לביין גרסאות בסגנונות מוזיקה שונים ומשונים-ציל אאוט רוק כבד פופ דאנס רגאי בלוז תזמורות שונות ועוד.מלבד זאת יש גם גרסאות לשירים שנעשו על ידי כל מיני להקות או זמרים ידועים-יש את another brick של פרל גאם ויש את see emily play של דיויד בואי ויש את rem עם dark globe ועוד... יש כמה אלבומים שהם ביצועים מלאים לאלבומי הפלויד-החומה(3 שזכורים לי) הdark side (לפחות 4) wish you were here animals...ויש כמה של סיד בארט. עוד משהו?

wommer

New member
יש גם

את האוזיפלויד, להקה מאוסטרליה, שעושה רק פלויד. שמעתי אולי שיר אחד שהם עשו בהופעה, נשמע טוב. וחבר שלי היה בהופעה שלהם, והוא אמר שהיה מעולה.

flowerboy69

New member
דיברתי על אלבומים שיצאו...

יש המון להקות שעושות שירי פלויד בינהם הפינק פלויד האוסטרלים וthe mechine

Anuerysm

New member
אוזיפלויד הם פינק פלויד האוסטרלים

וחברים שלי היו בהופעה שלהם, מצחיק שלהקת קאבר לוקחת אותו מחיר כמו הלהקה עצמה, אבל זה באמת חתיכת מופע.

flowerboy69

New member
חח כשאתה קורא זאת מאנגלית

זה נשמע כך...אני מכיר את השם פינק פלויד האוסטרליים...יש להם דיוידי נהדר של הופעה והם ברמה גבוהה לאומת הרבה להקות ששרות פלויד

אופס....

משום לא פתחתי את ההודעה הראשונה ולפי התגובה שמירי מסיקה בקאבר לוורה ליין, חשבתי שהדיון הוא על איזה קאברים של שירים של פינק פלויד הייתם רוצים לשמוע....

jony543

New member
אוףף לרגע חשבתי שזה אמיתי

ורצתי ליוטיוב

זמרת מצויינת, אני ממליץ בלי שום קשר

על אלבומים שלה.. זאת הזמרת היחידה שאני יכול להגיד עליה שהיא יכולה לשיר ספר טלפונים וזה יישמע מצויין......

barlevy

New member
SALEM הלהקה הישראלית

הקליטו ומבצעים בהופעות את SET THE CONTROLS

למעלה